Ще имам близнаци! Тема с продължение 36

• 70 347
  • 822
  •   1
Отговори
# 375
Ако са двуяйчни по принцип е нормалнонда си има разлика, но когато са еднояйчни е притеснително.

# 376
Cherry's Blossom ще се върна да прочета. Благодаря. До сега не съм се заглеждала по-отделно в параметрите, защото доктора ми е казвал, че всичко е ок.[/img]

Опитвам се да кача снимки да видите и да си кажете мнението. Благодаря.

# 377
Преди няколко дни бях на ФМ.
20с.и 5д.
Моите тризнаци са 436гр., 435гр., и 367гр.
Докторът каза, че не го притеснява.
Всички са с отделни пациенти.

# 378
Cherry's Blossom ще се върна да прочета. Благодаря. До сега не съм се заглеждала по-отделно в параметрите, защото доктора ми е казвал, че всичко е ок.[/img]

Опитвам се да кача снимки да видите и да си кажете мнението. Благодаря.

Аз сега съм на 2ра МФ в Петък, ще видим какво ще каже и ще пиша.Преди това бях при тзи дето си ме следи и каза, че ако изостанат с растежа като килограми ще пия някакъв Протеин подходящ за бременни. Simple Smile

# 379
Супер. Успех и ще очаквам 😊

# 380
Супер. Успех и ще очаквам 😊
Идеята ми бе, питай ако искаш твоята лекарка, дали имаш опция за такъв протеин да пиеш,ако нещо има притеснително, но щом са с две плаценти и аз мисля че няма проблем,поне нас постоянно ни успокояват с това Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 15:00 от silveto08

# 381
Викат ме на извънредна морфология на 30 да се види, но имам ЖК на 18 и ще говоря и с нея да видим тя какво ще каже. Изписаха ми само Аспирин за сега. Дано всичко е наред.

# 382
Моите близнаци имат разлика 1 седмица.  По размерите на стомаха и главата. Мъжко и женско. Две плацентни. На последната ФМ единия 1300гр,другия 1100гр. Не се притеснявам от разликата-не може да Са 1:1. И се надявам да е така. Първо че са момче и момиче и второ две раЗлични тела .

# 383
  • Бургас
Аз пих протеин, но заради други показания, не заради разликата. Факт е, че се родиха големи, ама надали е заради протеина, просто анатомична и генетична особеност. Разликата- Тя си се запази. Протеин е ето този

https://www.zdravis.com/product/969/protein-drink-za-bremenni.html

# 384
Протеина е за отоците, и аз пих, но децата бяха малки, просто аз бях много слаба. Родих в 9 месец.

# 385
Здравейте, момичета и аз сега към края на месеца съм на фм 12 седмица, дано всичко е наред. Да ви попитам кога разбрахте половете на вашите мъници?Също още едно въпросче, че моят гинеколог който ми води консултацийте който май ще сменя, ми напълни главата с глупости. Преди да забременея кръвното си ми шари по към високо, но това е в момент на паник атака предимно,сега ми е ниско даже надявам се докрая да остане така. Вие как сте с кръвното?

# 386
Здравейте, момичета и аз сега към края на месеца съм на фм 12 седмица, дано всичко е наред. Да ви попитам кога разбрахте половете на вашите мъници?Също още едно въпросче, че моят гинеколог който ми води консултацийте който май ще сменя, ми напълни главата с глупости. Преди да забременея кръвното си ми шари по към високо, но това е в момент на паник атака предимно,сега ми е ниско даже надявам се докрая да остане така. Вие как сте с кръвното?

Здравей Simple Smile!
Ние, понеже пускахме Пренатест, разбрахме пола от него, но пак 11-12 седмица. На ФМ също се видя - предполагам и на тб ще ти кажат..ако се покажат малчовците Wink.
Аз никога не съм била с високоро кръвно, а по-скоро нормално. Сега съм по-скоро към ниско, дори не се чувствах добре в началото от ниското кръвно. А за паник атаките може би е добре да направиш нещо, ако все още ги имаш. Но по въпроса с кръвното - на БХС ще ти кажат какъв е риска от прееклампсия. Бъди спокойна - всичко ще е наред Simple Smile.

# 387

Здравей Simple Smile!
Ние, понеже пускахме Пренатест, разбрахме пола от него, но пак 11-12 седмица. На ФМ също се видя - предполагам и на тб ще ти кажат..ако се покажат малчовците Wink.
Аз никога не съм била с високоро кръвно, а по-скоро нормално. Сега съм по-скоро към ниско, дори не се чувствах добре в началото от ниското кръвно. А за паник атаките може би е добре да направиш нещо, ако все още ги имаш. Но по въпроса с кръвното - на БХС ще ти кажат какъв е риска от прееклампсия. Бъди спокойна - всичко ще е наред Simple Smile.
Здравей, а какво е БХС😟 не съм много запозната с първата ми бременност бяхме в Гърция и там ми я водиха. А иначе паник атаките съм ги сложила в едно кишенце настрана да си стоят и да си кротуват, мисля положително и само хубави работи!

# 388
БХС е биохимичен скрийнинг - първата фетална морфология плюс кръвни изследвания за изчисляване риска за генетични заболявания на плода.

# 389
Ние окончателно разбрахме на втората ФМ, че чакаме момичета. И на първата ФМ, и следящия лекар ни бяха казали момче и момиче. А сме при доктор Сигридов, който рядко бърка 😁 докато не се родят, не вярвам 😁
С кръвното не съм имала проблеми преди да забременея. Риск от прееклампсия също нямам, но от края на 7ми месец започнах вечер да вдигам кръвно над 130-140. Бях на преглед при кардиолог, с холтер и сега съм на терапия небилет и допегит с мерене на кръвно по 4 пъти на ден. Всичко е в границите засега 😊

Общи условия

Активация на акаунт