Ще имам близнаци! Тема с продължение 36

• 70 391
  • 822
  •   1
Отговори
# 480
8-9 кг качих,стартирах 50 кг. Всичко оставих в операционната-бебчетата се родиха 2250 и 2290. 👶👶

# 481
Забременях 50 кг..качих цели 23 кг, родиха се 2460 и 2480. 7 дена след секциото бяй 51кг, сега.. близо след 3 месец, съм 54кг 😳

# 482
  • Бургас
Моите се родиха 2900 и 49 см, а мъжа беше капака 3040 и 53см и то в началото на 37ма седмица, по трансфер, а по календар за 10 дни назад. Озориха ме много тея юнаци, а исках да ги стискам поне още 10 дни........щях да гръмна, убедена съм. Висока съм 1,65, накрая бях само корем. Те и сега вървят мн големи по 9кг са и около 75-6см, а са на 7м......чудя се дали не е заради ин витрото такива големи, то стимулации и чудо.

Иначе съм на финалната права с кг, от 35, останах кажи речи 4-5

# 483
И моите са инвитро, но може би от тоя имуновенин , който се наливах, се родиха момчето даже по-едър от батко си.Близнаците в 37 седмица 2940 той и 2250 тя, а батко им в 38 седмица сам в корема 2900гр.

# 484
Здравейте, моите близнаци се родиха момчето 3 кг, момичето 2 кг. На 1.11 планово секцио в 35 седмица.

# 485
Моите се родиха 2900 и 49 см, а мъжа беше капака 3040 и 53см и то в началото на 37ма седмица, по трансфер, а по календар за 10 дни назад. Озориха ме много тея юнаци, а исках да ги стискам поне още 10 дни........щях да гръмна, убедена съм. Висока съм 1,65, накрая бях само корем. Те и сега вървят мн големи по 9кг са и около 75-6см, а са на 7м......чудя се дали не е заради ин витрото такива големи, то стимулации и чудо.

Иначе съм на финалната права с кг, от 35, останах кажи речи 4-5
Здравейте мамчета, моите момчета се родиха 36 седмица и 2..3 дена единия 2480,а другия 2320,сега са на 7 месеца и тежат също по 9 кг а са естествено заченат, просто са по едрички,въпреки че се родиха малки. Не е заради инвитрото или каквито и да било други неща, просто си е до децата. ❤️❤️❤️
А на sisi3323 да са живи и здрави малките бонбончета, желая ви много здраве, щастие и едни спокойни бебчета.

# 486
Как сваляте излишните кг. след раждането. 20 дни след, като родих имах да сваля 3 кг. Но после вместо да сваля качих 5 кг.

# 487
Момичета, в 6 месец съм. Ссутринта не можах да си свия пръстите на ръцете... направо толкова никога не съм отичала , лицето също. Кръвното ми е добре, изследванията също. Има ли др момичета които са минали бременноста успешно с такива отоци. Много се притеснявам. Благодаря ви

# 488
Намалете драстично соленото, пийте повече вода, говорете с гинеколога си задължително.Аз оттичам от средата на седмия месец, но не като вас, просто са ми надути прасците.Даже още мога да си слагам халката.

# 489
  • Бургас
Накрая само чорапите ми ставаха... родих в 37ма седмица двама дебелаци. Много отичах мнооого, ако ти постна краката ми ще се уплашиш. Годежният пеъстен го сяалих в 3ти месе/сега си ми хлопа пак/Не е от храната, водата или т.н....

# 490
Как сваляте излишните кг. след раждането. 20 дни след, като родих имах да сваля 3 кг. Но после вместо да сваля качих 5 кг.
Не знам дали е заради кърменето или хормони, но се тъпча, а свалям. Преди да забременея бях 55кг, качих 19-20кг, 3 месеца по-късно съм 52. Ям като скъсана всичко, хляб, картофи, сладко...

# 491
За отоците протеин, на биогейм ми предписаха.

# 492
  • Бургас
И аз бях на протеин файда, нямаше голяма, ама побе беше вкусен и засищаш

# 493
Здравейте момичета,
Бременна съм в 20 седмица. Другата седмица ми предстои ФМ и вече сериозно се замислям къде ще раждам. Досега ме следи репродуктивния ми лекар, но ми се иска да родя при някой, който има повече опит с близнаци и съответно в болница с добро неонатологично отделение в София. Въпросът ми е вие на кой се доверихте?

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 09:36 от Blackle

# 494
Благодаря момичета, важното е бебчетата да са добре, ако ще и аз да гръмна. Нито ме интересува колко ще кача и т.н. искам само Бог да ни пази, че са много дълго чакани. Пожелавам го на всички. Четох извара да хапвам, ще пробвам с повечко вода и така. Инече, аз се следя само при едно момиче по здравна каса, тя работи в МБАЛ "Св София". Ако всичко е наред, мисля да си раждам при нея, ако нещо недай си боже тръгнат преждевременно в Майчин дом и който е на смяна.

Общи условия

Активация на акаунт