СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 10

• 62 196
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Минавам само да споделя, че с моята ИБ нещата се разминаха от самосебе си. Вчерашното ЧХГ е 10. Вече съм готова напълно да затворя тази глава! Толкова съм щастлива!!! Blush

# 196
Чхг на 16 ден ми беше 1684 а на 19 ден 3280..не се удвоява вече,според Вас,нормално ли е?

# 197
  • Пловдив
Да. Защо при тия дни закъснение продължаваш да пускаш ЧХГ? Вече трябва да е водещо ехографското изследване.

# 198
Момичета, моля ви дайте мнение, трябва да влизам в 10та седмица, но плода отговаря на 7ма, отначало върви назад, отдават го на късна овулация, а имаше и отлепване. Доктора ми казва да се успокоя и каквото има да става да става... в четвърък ЧХГ ми беше 42122, а днес 4 дни по-късно е 46 426... много съм притеснена

# 199
След 6-та седмица ЧХГ не се удвоява- расте, но по малко. Не е показателно. Успокой се, почивай повече и си пий витамините и стискам палци бебчето да навакса. Няма какво повече да направиш за него в този момент.

# 200
След 6-та седмица ЧХГ не се удвоява- расте, но по малко. Не е показателно. Успокой се, почивай повече и си пий витамините и стискам палци бебчето да навакса. Няма какво повече да направиш за него в този момент.
Благодаря.. и аз много се надявам всичко да е наред... много съм притеснена ...

# 201
Разбирам те. И аз имах отлепване, кървене, изоставане на бебче...ужасът и притеснението са големи, но няма какво да направиш- нищо не зависи от теб на този етап. Стискам палци проблемите вече да са зад гърба ти и всичко да е наред от тук на сетне ✌🏻

# 202
Разбирам те. И аз имах отлепване, кървене, изоставане на бебче...ужасът и притеснението са големи, но няма какво да направиш- нищо не зависи от теб на този етап. Стискам палци проблемите вече да са зад гърба ти и всичко да е наред от тук на сетне ✌🏻
Хубав ли беше краят на историята ти?

# 203
Да, много 😊 вече е на година и 2 месеца и си заслужаваше всички мъки

# 204
Да, много 😊 вече е на година и 2 месеца и си заслужаваше всички мъки
Супер, надявам се и аз да имам същата радост Simple Smile

# 205
Malko_kote, Anasteyja, вече не бива да проверявате ЧХГ, ходете на прегледи и се успокойте!

# 206
Jmichka, много се радвам за добрия развой при теб. Simple Smile

Кате, а ти как си, какво се случва? Стискам палци!

Anasteyja, има какво да направиш за твоето ембрионче в момента - да се успокоиш и да наблегнеш на протеиновата храна (риба, яйца, крехко месо, сирене, кашкавал), за да подпомогнеш растежа му. Предполагам, че пиеш Но-шпа и някакъв прогестеронов препарат? Запази спокойствие, почивай повече на легло, никакво физическо натоварване и само положителни мисли.  Simple Smile  Успех!

# 207
Jmichka, много се радвам за добрия развой при теб. Simple Smile

Кате, а ти как си, какво се случва? Стискам палци!

Anasteyja, има какво да направиш за твоето ембрионче в момента - да се успокоиш и да наблегнеш на протеиновата храна (риба, яйца, крехко месо, сирене, кашкавал), за да подпомогнеш растежа му. Предполагам, че пиеш Но-шпа и някакъв прогестеронов препарат? Запази спокойствие, почивай повече на легло, никакво физическо натоварване и само положителни мисли.  Simple Smile  Успех!
Пия утрогестан и но-шпа, утре съм на преглед надавам се всичко да е наред ❤

# 208
  • София
Момичета, аз не съм патологичен случай, а клоня вече към извънземен май. Реших да мина днес в Щерев след резултата, да обсъдим варианти за аборт. Още щом сложи ехографа Милчева заяви, има вече добре оформен сак с наченки на жълтъчно мехурче, отговарящ началото на 5 седмица. Каза ми, че размера напълно съответства на нивото на чхг и не е изключен варианта за късна овулация, особено над 40 г. Попитах я за ръста на чхг, тя отговори че ръста изобщо не е в някакви норми и го изследват преди ехо образ, за да се насочат, тъй като няма друго на какво да разчитат, след образ е важно да расте, независимо с колко, а не да пада. Извънматочна изключи категорично. Иначе сакчето е пораснало и изглежда по друг начин от понеделник, не е сплескан, а кръгъл. Нз вече какво да мисля. Мнението й е, че риск от ИМ вече няма и сме длъжни да изчакаме развитието, защото това, което вижда на този етап изглеждало добре. В сряда съм пак на преглед. Нз все едно не съм реалността, изглежда ми като фантазия това, дано има основание за тази искрица надежда. Иначе сподели, че ако случайно е кухо яйце много е голяма вероятността да прокървя и да съм подготвена за това. Филма продължава, дано развръзката си заслужава!
Новото чхг 2313 днес, 1827 понеделник-44 часа точно.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 14:47 от ·.·♥Катето♥·.·

# 209
Момичета моля за мнение вчера чхг ми беше 46 424, а днес е 45 272... мога ли да се надявам да чудо ... от лабораторията са сигурни че няма грешка, машина ги обработвала ...

Общи условия

Активация на акаунт