СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 10

• 62 133
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Ето тук може да задаваш въпросите си, свързани с бременността:
https://bg-mamma.com/?topic=1147658

Благодаря! Ще преместя въпроса в другата тема. 😊

# 616
Здравейте момичета! Моля за помощ и мнение💗 Днес ми е 12 ден от ЗЕТ на тридневни ембриони и резултат от кръвен - 27,9 mIU/mL
Докторът каза, че имам шанс, ако след два дни се увеличи. Моля, споделете мнение и опит😔

# 617
  • София
Пусни пак след 48 часа Flowers Four Leaf Clover

# 618
Момичета, 14 ден(тридневни) - 50.2. Май е ниско, нали? На 12 ден беше 27,9. Как мислите?

# 619
Момичета имам един въпрос, извън маточна бременност вижда ли се на ехограф?

Благодаря предварително!

# 620
По какъв друг начин се установява къде се намира бременността освен с ехограф? Нали там се вижда...

# 621
Момичета, 14 ден(тридневни) - 50.2. Май е ниско, нали? На 12 ден беше 27,9. Как мислите?

Нормално нараства засега.

# 622

Нормално нараства засега.
Докторът ми каза да спирам лекарствата, което няма да изпълня. Мисля пак да пусна тест, но как може да ми каже да ги спра. Били спрели развитие.

# 623
Момичета имам един въпрос, извън маточна бременност вижда ли се на ехограф?

Благодаря предварително!
На ехограф, при това добър! В 6 г. с доктора видя в тръбата в дясно, защото сама го насочи - болките ми бяха там, силни... То сама си поставих диагнозата 🙄Какви са ти съмненията, защо?

# 624
Здравейте,мили дами,бъдещи мами 🤗 не пиша редовно, но редовно ви чета и това ми помага.Сега обаче дойде момента и аз да се посъветвам с вас,защото тук има момичета с доста по голям опит и знания от мен. В понеделник ми е датата за кръвния тест, но реших вчера на 13 ден от трансфера на 5 дневен ембрион,да си пусна кръвен,защото не се сдържах.Знаете как е🙂 Резултата ми е 8,27 единици и това много ме притесни и обезвери🙁😢 В понеделник ще си направя пак, но мислите ли,че все пак има някъква надежда при тази ниска стойност,на този ден от трансфера? Благодаря Ви и извинявайте за дългия пост.

# 625
Sani, щом си с тест, назначен на 16ти ден след трансфер, значи вероятно поставяш хориомон. Така ли е? За 13ти ден резултатът е много нисък и едва ли има бременност.

# 626
Sani, щом си с тест, назначен на 16ти ден след трансфер, значи вероятно поставяш хориомон. Така ли е? За 13ти ден резултатът е много нисък и едва ли има бременност.

Да, забравих да спомена,имах една инжекция преди седмица.Мислех,че се е изчистила,но явно този резултат е нея😢

# 627
  • София
Дори да не е от нея, стойността е много ниска. 13 ден след ЕТ на 5 дневни ембриони си е 3 дни закъснение.

# 628
Здравейте,

Колко време след абразио поради мисед се нормализира нивото на ЧХГ в тялото?

# 629
  • София
Здравейте,

Колко време след абразио поради мисед се нормализира нивото на ЧХГ в тялото?
Зависи в коя седмица се е случило и какви са били стойностите на ЧХГ. 6-8 седмици може да позитивират тестовете

Общи условия

Активация на акаунт