СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 10

• 62 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,

Колко време след абразио поради мисед се нормализира нивото на ЧХГ в тялото?
Зависи в коя седмица се е случило и какви са били стойностите на ЧХГ. 6-8 седмици може да позитивират тестовете

Благодаря.  В 9- та седмица.

# 631
Здравейте,

Чгх 4604 за началото 6 седмица дали е добре.Също така TSH хормони вече е над границата 4.3 е ,трябва да се коригира дозата.

# 632
Защо изследваш ЧХГ в 6г.с? Сега важно е какво ще се види на ехограф.

Да, ТСХ е високо. Първият триместър трябва да е под 2.

# 633
Здравейте,

Чгх 4604 за началото 6 седмица дали е добре.Също така TSH хормони вече е над границата 4.3 е ,трябва да се коригира дозата.
ТСХ е високо! Най-добре е още днес да минеш на преглед и да коригирате дозата. Знам, че след 8 г. с вече и плода произвежда хормони и тогава високите нива стават много опасни. Не е за подценяване. При мен много бързо се повлия корекцията на дозата. Следете го всеки месец и задължително резултатите да се разчитат от ендокринолог, защото стойностите за бременни са различни от посочените референтни за лабораторията. Моето в началото  на бременността беше 0.63 и се бях шашнала, защото цяла година пия конски дози, за да го поддържам около 2 преди инвитрото.
Може да попиташ доктора дали може да се чувате по телефона всеки месец, за да не видиш пред кабинетите. Давам го като идея и на мен ми беше много удобно така, вместо да с разказвам бременна с корема и да чакам. Още повече, че до 4 месец трябваше да лежа, а след 7 всичко ми беше много изморително. Успех и лека бременност

# 634
Здравейте,

Закъсняваше ми с 4 дни, сутрина пуснах кръвен тест, после ми дойде и сега ми излезна резултата. Бихте ли подтвърдили, че е отрицателен. За първи път си правя кръвен тест и не съм сигурна дали правилно го разчитам.

# 635
  • Пловдив
Потвърждаваме, че е отрицателен.

# 636
  • София
ЧХГ се гледа в случая, това с резултат <0,10 и да, напълно отрицателен е.

# 637
Потвърждаваме, че е отрицателен.

Жалко! Благодаря Ви!

# 638
BettyBe, да, с менструация е съвсем нормално да имаш отрицателен тест.

ТСХ е високо щом правите опити за забременяване. Посети ендокринолог за да ти назначи терапия.

# 639
Утре съм на преглед ще питам доктора за коригиране на дозата за TSH.

# 640
BettyBe, да, с менструация е съвсем нормално да имаш отрицателен тест.

ТСХ е високо щом правите опити за забременяване. Посети ендокринолог за да ти назначи терапия.

Тъй като прокървяването съвпадна с половин час с резулатата, не бях сигурна дали е просто кървене, което казват, че може да настъпи по време на бременност или е цикъла ми...30 минути по - късно бях наясно де Confounded

Относно тсх - аз съм в момента на терапия - 50 мг л тироксин затова си пуснах и  Изследванията за ЩЖ за да видя как вървят. За 2 месеца съм намалила с 1 единица, сега мисля да ги увелича на 75 мг.

# 641
Недей на своя глава да си назначаваш нова доза. Отиди на ендокринолог за корекция. Но, да, със сигурност ще трябва по-висока доза, защото ТСХ е най-добре да падне под 2. Успех!

# 642
Здравейте идвам с не много добри новини Sad Днес бях на преглед , вчера чгх-то ми беше 4000 , но днес не се видя плоден сак.Доктора видя нещо , но каза ,че не е сигурен и да си пусна пак чгх в петък и да ида на преглед пак.Нямам за момента симптоми за извънматочна , напрово не знам какво да мисля.

# 643
  • София
Колко дни закъснение имаш?

# 644
  • София
Щом си пускала вчера, пусни утре, горе долу по същото време ако можеш. Защо чак в петък иска този доктор?

Общи условия

Активация на акаунт