Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~199

• 33 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

Добър вечер, мили момичета.  Приятна  вечер и  нека  да е  изпълнена с  много радости.
Много ви  благодаря  за  поздравите,  за  картичките,   за кафенцето  и за  споделените  мисли.

Хайде вече не остана.  До  утре  и  сме  на  финал.
да  видим  какво са ни приготвили.

# 91
Добро утро в последния ден на месец май  Hug
Днес е и последния петък в който ще гледаме финалния епизод на Невестата....Всяка раздяла е тъжен момент... ooooh! Но да се надяваме, че ще направят добър финал, който да подхожда на един много стойностен сериал.... newsm10

Ани_  Hug Сиси  Hug

Не си спомням това видео да съм го гледала, но и да е слагано, е приятно да видим отново предишни моменти....

Фарук с Джихан - сина на Сенем и Акиф...
Само не видях снимка с порасналата Яз.... Thinking

Хубав ден, макар да е облачен и може би дъждовен.....

# 92
Добро утро! Hug

Ани HugАни_ HugСиси Hug

Днес сме на финал! PartyТри сезона бяхме с героите на ИН!Имаше болки и радости!Въпреки че Есма султан ще почине,синовете,снахите,внуците,прислугата и останалите близки ще продължат да живеят със спомените за нея! Peace

Приятен,слънчев ден! Hug

# 93
Злати  Hug
Тръпна вече в очакване за довечера...Чувствата ми са смесени....но определено ми е притеснено, макар, че не мисля, че има защо....От снимките, които публикуват, мисля, че финала ще бъде щастлив.... Thinking

Сюрея с братовчед си Джихан....

И още снимки...

# 94
Ани Hug

клипчета,които са направени със смешни моменти от сериала... Laughing

# 95
  • Sofia, Bulgaria
И откъс не ни дадоха.Тези явно ще ни държат в напрежение до края! HugBlushKissing HeartHeart

# 96
 wavey

На мен ми е развълнувано и странно .. хем не знаем какво да очакваме на финал. И, че Петък няма да има нова серия..  Sad Дано довечера да гледаме едно щастливо семейство. Все пак всички искаме това Peace

# 97
Злати исках да се разсея с видеоклиповете, но при мен нито един не се отваря - изписва ми, че видеоклипа не е на лице...Може само при мен да е така...

Мухи ще имаме финал на сериала и може би затова не се стараят...

Ани_ и на мен ми е същото като на теб....и толкова ще ми липсва сериала в петъците...ще бъдат празни вечери.....

Сценаристката и режисьорката....

# 98

Мухи HugАни_ Hug

Цитат
Злати исках да се разсея с видеоклиповете, но при мен нито един не се отваря - изписва ми, че видеоклипа не е на лице...Може само при мен да е така...
Ани Hug,когато го натиснеш в темата така излиза,по надолу пише гледайте в ЮТуб подчертано...натискаш надписа и клипа излиза в отделен подпрозорец!Бяха 6 клипа и не дадох линк на всеки отделно! Peace Дано си ме разбрала!Ако не пиши да ти ги пусна всички в отделни линкове!

ето линк за първия...
https://www.youtube.com/watch?v=xgW2HUQAXCI&feature=player_embedded

Цитат
"Стамбульская невеста" – это 2,5 года, 3 сезона, 87 серий, 9570 страниц, 27 месяцев, 105 недель, 720 дней, 19 710 часов, 1 182 600 минут, 70 956 000 секунд💔

====================

Линк за онлайн гледане.....

Накрая в новините по Стар тв. имаше интервю с героите....

https://www.youtube.com/watch?v=xbfzLTDNHNo&feature=youtu.be

Започна озета.....

Приятно гледане! Hug Hug Hug

ПП докато пиша и пуснаха реклами...

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 20:04 от Zlatina3

# 99
Привет момичета  wavey

Злати  Hug Ани_  Hug Мухи  Hug
В новините даваха интермю с Ози и Аслъ...във връзка с финала на Невестата...
Озета започна...
Ето линк за гледане в ютюб....

https://www.youtube.com/watch?v=xbfzLTDNHNo

Ще пропусна озета, но ще хвърлям по едно око да не пропусна началото на финалния епизод...

# 100
 animal037

Чакаме си с нетърпение финала  Blush Hug

# 101
Ани HugАни_ Hug

За последно и хаштага....

#sevgiemekir ...#ЛюбовьЭтоТруд

Озетът свърши по-рано!След заставката предполагам ще пуснат реклама..заради ифтара....

# 102
Момичета, озета свърши...Започна новия епизод - може би рекламите ще бъдат както обикновено в 20 часа...

Не, руекламите сега започнаха...Следете кога ще свършат, за да не пропуснем началото

Злати благодаря за хаштага  Hug

започнаааааааааа

# 103
Накъде без любимите ни реклами ..  smile3516 smile3507

# 104
Започна.....

Приятно гледане за последно.....онлайн..... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт