Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Аз имам друго питане днес реших да си направя маска на лицето (черната на Лореал) и се замислих, почистването с Мицеларна вода кога да направя преди маската или след?

# 166
маските се правят на почистено лице
ако се налага отмиването на маската, само с вода без почистващи средства

# 167
И моите са разпръснати из 2 бани,2 коли,10 чанти,из шкафове,където се сетите.A душата ми не търпи хаос.Дори си намерих крем за ръце в детската стая(поне от година е там).
Ако плановете ни се осъществят и стоим къща по наш дизайн,това ми е в списъка.Казват му walk-in closet,залепен за спалнята.Ще си е само за мен и моите боклучета.

Много слънцезащитни имам,но последно време посягам само към този на Nеutrogena Hydro boost,препоръчан тук.Харесва ми това,че се държи на лицето като крем за лице.Лека формула,веднага попива,никакви следи,не прави кир ефект.Обаче моята кожа е много светла и няма СПФ,която да я предпази от слънчеви петна.Не мисля,че крема не предпазва,просто при мен почти нищо от този тип козметика не помага.

# 168
Adoralova, при мен също е така с петната, само с 1 слънцезащитно не излизат- Neutrogena ultra sheer dry touch spf 100. Изобщо няма да подкрепя марката и да пиша, че по- високият SPF не в маркетингов трик, просто за мен самата формула работи. Ако имаш възможност и се спогаждаш с марката, пробвай го.

# 169
  • Street of Dreams
И аз съм със светла кожа и си ходя без фактор - нямам проблеми с петна. Честно казано, от давам го на това, че никога не "свикнах" кожата си на такива неща. Писала съм го и друг път, UV защитата само намаля собствената защита на кожата от слънцето и я прави по-уязвима. Чувала съм го от сериозни източници и не мога да твърдя, че е точно така, но го допускам. Имам доста по-мургави приятелки с петна,които се мажат, отпреди петната.

Успех с проекта за къщата - много хубаво! Такива помещения са типични за щатите и аз много ги харесвам (макар че точно това нищо няма да побере), но помисли за дневна светлина вътре. Винаги е добре да имаш - и при обличане, и при гримиране.

# 170
  • Пловдив
 Момичета, благодаря ви за насоките към Advanced night repair, ще мина да го купя🥰

# 171
Момичета, благодаря ви за насоките към Advanced night repair, ще мина да го купя🥰
Имай предвид, че това е по-скоро универсален хидратиращ серум. При мен не прави нищо за зачервяванията. Ако търсиш такъв тип продукт, може да погледнеш и специализираната серия с пробиотици на Клиник. Нощните кремове на Кларанс също ми помагат повече.
Почистващите продукти също са много важни.

# 172
Изчакай намаление, пускат всеки месец.

# 173
  • на последния етаж
Много слънцезащитни имам,но последно време посягам само към този на Nеutrogena Hydro boost,препоръчан тук.Харесва ми това,че се държи на лицето като крем за лице.Лека формула,веднага попива,никакви следи,не прави кир ефект.Обаче моята кожа е много светла и няма СПФ,която да я предпази от слънчеви петна.Не мисля,че крема не предпазва,просто при мен почти нищо от този тип козметика не помага.

Този крем наличен ли е в България? От къде купувате/поръчвате?

# 174
Със сигурност я има серията в България,сега точно за този крем не съм сигурна,мисля,че варианта в България е СПФ30.
До преди 4-5г дори слънцезащитен не съм ползвала,никога не са ми излизали петна,лунички и изведнъж какво ми стана.Правила съм химичен пилинг с гликолова киселина,но това беше през зимата,не виждам връзката..

За да се счита една стая за спалня,тр да има вграден гардероб(closet) и по-старите къщи имат малки такива,които дори не можеш да влезеш вътре.По-новите вече имат направо мини стая,която я свързват с мастър спалнята(а пък за да се счита за мастър спалня,то тя трябва да има прикачена баня/тоалетна към нея).Проблема на "custom" къщите е,че 1.отнемат повече време,вместо просто да избереш готова къща и подпишеш документите те първа се купува терен,после строителна фирма,да се изгради план..2.струва повече,защото "нека има и това","постоете и това","ама искам точно определени плочки в банята" и сметката расте.

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 18:25 от Adoralova

# 175
И аз не съм имала едно петънце до втората ми бременност и не съм се пазила от слънце,но като забременях ,цъфнах на едната сkула с мелазма,а миналата година. на другата(слвд 9г)
.Вече знам,че е от хормоните и остаряването на кожатаи се пазя,но след дъжд качулка.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 08:27 от ДХ3

# 176
  • Street of Dreams
Абе то и слънцето сякаш се промени в последните години. Аз лично, преди години потъмнявах матово от 2-3 бани. Сега (ако изобщо се изложа на слънце, защото не обичам), за толкова време най-много червена да стана за един ден, и после пак в изходно положение - бяла кожа! Все едно не съм била на плаж. Други забелязват други промени в последните години...

За къстъм къщата - ако човек има визия и знае къде какво иска, си е супер възможност. Само не знам в градовете с изградена инфраструктура дали се намират терени, при нас по-скоро не. Освен ако не си съвсем на края на населеното място.

Хубава възможност, обаче ако съм аз, ще си потроша нервите и сън няма да спя да я дизайнвам, кое как да е, къде веранда, къде стълби, то си е не само дизайнерска, но и инженерна работа... Като имам всякакъв избор и се побърквам. Joy Пък после подови настилки, прозорци, килими, пердета, мебели, стени, декорации - край с мен. Grinning И всичко, защото много се вманиачвам в това отношение.

Знам само, че задължително ще искам огромни стаи и огромни прозорци. Много държа на пространството и ненавиждам малки стаи, претрупани с мебели. А ако имаш 2+ бани, можеш да се развихриш с плочките.

Моят "клозет" е стаята за гости на първия етаж. Не че горе нямам гардероби и всичко основно...

Голяма част от американските къщи ми харесват доста като дизайн, основно външно. Не съм влизала и не знам как е на практика, само от картинки, но има чудни къщи там.

# 177
Никога не съм си мазала лицето с крем изоставила съм се явно

# 178
  • София
Никога не съм си мазала лицето с крем изоставила съм се явно
Много са ми интересни такива лозунги в подходящата тема, подбрана за целта. bowuu
Години?

# 179
  • Пловдив
В интерес на истината сега като се замисля и аз започнах да слагам крем след 30 -34 г.... Просто нямах нуждата от крем и кожата ми беше балансирана... след това лека-полека започна да се изсушава и искам не искам просто си е необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт