Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 863
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, моля за някакви насоки към крем (може и медицински), който матира, не прави кир ефект и не седи тежък на лицето. Simple Smile
Кожата ми е мазна, склонна към акне и лятото не мога да понасям тежки продукти.
Досега ползвах този в спойлера, но искам да посменя малко. Simple Smile
Скрит текст:
Защо не пробваш серум?
Аз си карам основно с Givenchy и съм доволна,и аз се обзавеждам с пъпки от доста марки,но с тази-не.

# 196
Скрит текст:
Момичета, моля за някакви насоки към крем (може и медицински), който матира, не прави кир ефект и не седи тежък на лицето. Simple Smile
Скрит текст:
Бих ти препоръчала серията на Ревюел - Хидралифт. Крема за лице е много лек, неомазняващ, ненатоварващ, бързо се абсорбира от кожата, няма кир ефект и е добра основа за грим. Крема е основно хидратиращ, не е матиращ, но не лъщи и не мазнее и не тежи върху кожата.

# 197
  • Sofia
Благодаря, момичета, ще ги проверя тези. Simple Smile
Пели, предполагам, говориш за розовия серум на Givenchy, който си споменала по-назад в темата? Simple Smile
Минах през Лерболарио и ми дадоха мостра на ето това, че такава им била политиката - https://www.lerbolario.bg/bg/lines/за-красотата-на-лицето/млада- … -с-репей-214.html

# 198
Скрит текст:
Аз съм изключително доволна от Матиращия крем на Нютра ефектс на Ейвън. Чак да му се неначудиш за такъв нисък клас козметика, но матира, няма кир ефект. В комбинация с матиращия тоник е още по-добре. А съм с много мазна кожа, склонна към черни точки и акне.

# 199
  • Бургас
Сънче,хвърли едно око на антиоксидантния слънцезащитен на Виши,матира и е превъзход за моята кожа.Heart

# 200
  • Sofia
Благодаря, страхотни момичета, записвам всичко. Simple Smile))

# 201
Някой дали е ползвал този крем на Uriage и относно състава как ви се струва?

https://sanita.bg/kozmetika/uriage-3633/podmladyavashta-grizha-4 … -eyes-cream-15ml/

# 202
Aivito, пробвах от мостра околоочния, за който питаш. Няма никакъв ефект. Не хидратира, не заглежда фини линии.

# 203
Привет!
Оглеждам Клиник ИД. Отсипаха ми от оранжевия, добре го чувствам, но сякаш като серум. Консултантката се отнесе доста пренебрежително, предполагам, че не съм ѝ изглеждала платежоспособна, предвид небрежния ми вид. Мисълта ми е, че не получих консултация, а искам да се възползвам от промоцията -20%. Някоя ползвала ли го е?

# 204
  • Street of Dreams
Мега противно отношение на продавачка и мисля, че го има само в България!

И аз съм имала мостра на оранжевия, както и на някои други. Ако ти трябва тежка артилерия, не знам дали е за теб. Залагам често на Клиник защото са по-леки и кожата ми се спогажда малко от малко с тях.

Сега съм извадила оранжевия Пеп Старт - околоочен - кремообразен е, но е много лек и при мен страхотно бързо попива, много ми харесва.

# 205
Не ми трябва тежка артилерия. В магазина имаше още една клиентка, много похвали точно този Клиник.

# 206
  • Street of Dreams
Кой от двата?

# 207
Clinique ID оранжев с прозрачна основа.

# 208
Вярно ли е,че в Сефора можеш да поискаш мостри на всичко и те нямат право да ти откажат?Така може да се пробват доста неща Grinning

# 209
Вярно ли е,че в Сефора можеш да поискаш мостри на всичко и те нямат право да ти откажат?Така може да се пробват доста неща Grinning
И аз все се каня да питам за това в темата за Сефора и все забравям. Виждам, че момичетата там коментират за някакви отливки, и първо коментираха за парфюми, но после видях, че взимат отливки от фон дьо тени, измивни олиа, измивни гелове. Трябва да попитаме и да уточним този въпрос с отливките. Аз до скоро не бях чувала за такова нещо, нито бях ставала свидетел, а ще е полезно да се знае като информация.

Общи условия

Активация на акаунт