Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Попитай и кажи тук Grinning
Аз знам за отливки,но учудващо никой не се е сетил да ги продава онлайн.

# 211
Продават ли се околоочни с СПФ,защото не съм се заглеждала? Или нормалния слънезащитен за лице може да се нанася и в околоочната зона?

# 212
  • Бургас
Да,има околоочни с фактор.

# 213
Попитай и кажи тук Grinning
Аз знам за отливки,но учудващо никой не се е сетил да ги продава онлайн.
Сетил се е, има супер много тестери на какво ли не в ОЛХ.
На мен винаги са ми давали и тестери, и отливки на каквото поискам. Чак да нямат право да откажат- не вярвам, но на мен не ми се е случвало. Скоро си поисках тестер на парфюм, който затрих някъде, носеше ми се пак и се чудех дали да го взема отново, нямаше тестер и ми отсипаха от този в магазина без драма. Вече рядко си купувам крем на сляпо.

# 214
Ни тестери,ни отливки намирам в олх.

# 215
Вярно ли е,че в Сефора можеш да поискаш мостри на всичко и те нямат право да ти откажат?Така може да се пробват доста неща Grinning
И аз все се каня да питам за това в темата за Сефора и все забравям. Виждам, че момичетата там коментират за някакви отливки, и първо коментираха за парфюми, но после видях, че взимат отливки от фон дьо тени, измивни олиа, измивни гелове. Трябва да попитаме и да уточним този въпрос с отливките. Аз до скоро не бях чувала за такова нещо, нито бях ставала свидетел, а ще е полезно да се знае като информация.
Дават ако искат. Най-често не искат. Не могат да откажа друг път, отказват си перфектно. Simple Smile Просто казват "няма". Отливки може, но са предимно за редовни клиенти и при покупки и то за сериозни суми.

# 216
Е те от къде ще знаят какво ще си купя и за каква сума преди да съм го направила?

Peli, ще метна линкове на лични, за да не е спам.

# 217
А ако поискам да се видя с управителя,дали и той ще ми каже НЯМА ?

# 218
А ако поискам да се видя с управителя,дали и той ще ми каже НЯМА ?
Да, вероятно. Peace
Може наистина да няма.

# 219
Добрият консултант знае как да подходи правилно във всяка ситуация.Споделям пресен опит от неделя в магазините на БЗ/Дъглас Бургас.Предварително съм приготвила списък с няколко неща и първо влизам в Дъглас.Поръчвам директно крем на Шисейдо, олио на Диор и тъй като тествах хайлайтер на Диор, а се колебаех за покупка, извадих телефона, за да снимам конкретния номер.Консултантката/една руса госпожа/ направо подскочи със заповеден тон:"Приберете телефона!Забранени са снимките."
Извиних се, като и казах, че не снимам цени и стока, а само конкретен номер на тестер и директно си излязох.Настроението ми направо се прекърши, а бях отделила продуктите.Ако го беше направила учтиво с молба нямаше да постъпя така.От там директно в Галерия БЗ, където за мое щастие беше на смяна една много мила, чаровна и компетентна консултантка/Веси/ на Ести Лаудер и поръчката се промени и дори увеличи.Шисейдо и Диор загубиха, а ЕЛ спечели.HeartБлагодаря ти Веси!

# 220
Нямам думи за арогантността,май не им пука че така се губят клиенти,и май не им пука че има къде да си оставиш парите,не при тях.
Не съм попадала на злобарка досега в магазин за козметика,но и да попадна-директно атакувам Simple Smile

# 221
  • Бургас
Сега ще станат още по-досадни и ходещи ми по дупето,наскоро някакви са задигнали стока/парфюми/ за над 2 бона в нашия мол/Б/З.Знам,го защото там работят мои познати.

# 222
Сега ще станат още по-досадни и ходещи ми по дупето,наскоро някакви са задигнали стока/парфюми/ за над 2 бона в нашия мол/Б/З.Знам,го защото там работят мои познати.
Ужас, направо не ми се мисли как ще санкционират персонала. Последно през зимата си купувах фдт от Дъглас, половин час преди края на работното им време и нямаха търпение да ме изгонят. Купих си и после като се завъртях все пак видях, че затвориха 15 минути по-рано.

# 223
  • Пловдив
Че персонала да не са пазванти?
След като се случват такива неща да си сложат охрана.

# 224
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 15:39 от Матилда

Общи условия

Активация на акаунт