Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Аз на Лиерак каквото съм ползвала нищо не ми е харесало

# 76
Аз на Лиерак каквото съм ползвала нищо не ми е харесало

+1.

# 77
  • Edinburgh-UK
Благодаря ви ,че се включихте .Ами направо ме отказахте да го поръчвам.Blush

# 78

ОФ, много куцо мнение постнах. На теб каква ти е кожата, какво търсиш от крема, освен вечната младост като 90% от нас, включително moi.

# 79
  • Edinburgh-UK

ОФ, много куцо мнение постнах. На теб каква ти е кожата, какво търсиш от крема, освен вечната младост като 90% от нас, включително moi.

Със смесена кожа съм ,понякога ми се появява някоя и друга пъпка по брадичката най -вече ,рядко на други места .Ами търся  крем с анти ейдж ефект ,имам няколко мимични бръчки на 36 год съм. Сега ползвам на caudalie face lifting soft cream ,доволна съм но мисля че ми идва малко лекичък и искам да пробвам друг.

# 80
Значи добре сме ти писали, Лиерак ще ти дойде още по-лек. Аз харесвам caudalie, но предимно за тяло.
За мимически бръчки нищо не можа да ми помогне изцяло от пробваните от мен неща- от Ла Прери до Микса, но има неща, които поне визуално карат кожата да изглежда по-добре. За смесена кожа, както и за всякаква всъщност, бих препоръчала да погледнете корейски варианти за хидратация, като Belif например. С консистенцията на гел е, усеща се на водна основа, не запушва пори, а хидратира прекрасно.
Другия ми фаворит за напомпване на бръчки е една нощна маска на Ланком- Absolue precious cells, с която имаше видима разлика, ще я подновя наесен.

# 81
Препоръчвате ли кремовете на the body shop?

# 82
  • Пловдив
Аз мисля, че тяхната сила е в кремовете и бутерите за тяло. Имаше тема за тях в КМ, отзивите за лице преди не бяха добри.

# 83
Това Givenchy дето го взех е страхотна основа за фдт 😍

# 84
Днес в мейла от арленците получих това:

Oxygen Glow на Filorga
Скрит текст:
е проектирана, за да осигури цялостен бюти ритуал на лицето в 3 стъпки: почистващ продукт, крем, трансформиращ кожата в реално време, крем за околоочен контур против бръчки и подпухналост и маска с подхранващо действие. С тях ще изгладите, изпълните, детоксикирате кожата и ще изравните тена на лицето.
Oxygen Glow за лице с перлен блясък и слънчев поглед

Сега въпроса ми е някой дали е пробвал тази нова серия.
аз преди 5-6 год. минах през всички възможни техни серии и от нищо не видях ефект. Даже финално и от мезо маската и от черния крем имах останали и накрая изхвърлих Hug
С едно изключение Само един техен продукт поддържам измивната пяна, не съм и намерила по добър заместник, сваля всичко и не пресушава.

Нямам идея какво да си купя, а трябва /суха кожа а на скулите леко, на пипане я усещам като да се лющи, но не се вижда нищо/. Търся ефект стягане на контура + подхранване някакви пептиди + овлажняване + изпъване на бръчки. Сиреч търся златното руно ...да предложите нещо което да покрива тези изисквания или поне повечето от тях. bouquet bouquet bouquet Hug

# 85
Не съм го пробвала, но и на мен ми е интересно. От техните продукти поддържам Хидра филър. Може би е любимият ми хидратиращ крем. 21-дневната терапия с вит. С също харесвам.
Кожата ми е като описаното от теб. Редувам различни кремове. За стягане съм доволна от Extra Firming серума на Кларанс. Ползвам през деня. Добър подхранващ ефект виждам от Sculptwear маската на Клиник.

# 86
Два пъти през различен сезон и години тествам Кларинс..еми..не е моята марка..кир ефект и пъпки.!
ЕЛ приятно но без ефектно!
и Филоргата така, Ланком също приято не без ефект от корейската Мизон челото ми се опъпчи

# 87
Препоръчвате ли кремовете на the body shop?
Зависи кой. С каква кожа си? Аз съм ползвала доста техни продукти, мога да напиша мнение, само посочи какво по-конкретно те интересува. 😊

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 21:55 от Emiliana V55

# 88
Pinko,  а кои кремове предпочиташ? Аз съм за нов нощен и съм в чуденка.
От Кларанс кир ефект не ми се е получавал никога. Може би зависи от серията. Хидратиращите им и аз не харесвам. Измиващите - също. Към Дабъл серума съм със смесени чувства, но за сухотата ми помага. Слънцезащитните харесвам.

# 89
обсъждахме го преди време и в други теми, но понеже мисля да го прибера в хладилника за есента, пиша и тук
Скрит текст:

приятен е, харесва ми независимо от леките "зрънца" вътре, но откакто се затопли, прави ужасен кир ефект колкото леко и тънко да го нанеса - на лицето, шията, деколтето - ползвах го за дневен, ако няма да излизам, със спф 15, за да седя в кухнята или след 18 ч. вечерта мисля, че е достатъчен, "без алкохол" за мен беше огромен плюс - със съжаление го "зазимявам"
на негово място водя от "склада" някакъв на биотен с водна лилия - на студа и сухотата от парното и климатиците ми беше крайно недостатъчен, значи вече му е дошло времето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт