Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Някой с отзиви за този крем?

# 226
И аз все го заглеждам, както и околоочния от серията, ама тоз бронопол в състава нещо ме спира.
Инак серията е  буквално без пари.

# 227
И аз все го заглеждам, както и околоочния от серията, ама тоз бронопол в състава нещо ме спира.
Инак серията е  буквално без пари.
Има и с spf 15.
Хвърлила съм му око ,но още се чудя! 😊

# 228

Майка ми го ползва, но твърди, че пъпчасала от него. Вчера ми го подари и ще дам отзиви съвсем скоро.
Иначе аз пък ползвам слънцезащитата на Ейвън  Аnew и доста ме се изсуши кожата от него. Иначе си върши перфектно основната функция.

# 229

Майка ми го ползва, но твърди, че пъпчасала от него. Вчера ми го подари и ще дам отзиви съвсем скоро.
Иначе аз пък ползвам слънцезащитата на Ейвън  Аnew и доста ме се изсуши кожата от него. Иначе си върши перфектно основната функция.
Ще чакаме отзиви! 🌹
От най- малкото се изривам ,но на кой как ще повлияе ...
Интересува ме дали добре хидратира.
Пише ,че е добър и като основа за грим.

# 230
Някой ползвал ли е от украинската козметика Белита-Витекс? Мнения?
това е магазина: https://belita.bg/shop/
На мен приятелка ми донесе крем тяхно производство от Беларус( даже си мисля, че точно в Беларус се произвежда). Доволна съм доста, кремът никак не е лош като за 2-3 € ( както приятелката ми се изрази) . Моят е Perfect lumia skin spf 20 и лифтинг ефект. Подарен ми е съвсем наскоро, та не мога да кажа при дълга употреба как ще поведе, но засега съм доволна. Кутията я изхвърлих, но ето самият крем :

# 231
Аз вече около 10 дни ползвам околоочния от тази серия, престраших се са купя и съм изключително доволна.

# 232
Аз вече около 10 дни ползвам околоочния от тази серия, престраших се са купя и съм изключително доволна.
Е, да. Аз май съм позакъсняла с мнението 😁

# 233

Ще чакаме отзиви! 🌹
От най- малкото се изривам ,но на кой как ще повлияе ...
Интересува ме дали добре хидратира.
Пише ,че е добър и като основа за грим.

Снощи се намазах и съм доволна от първа употреба, не е мазен. Само този парафин на челна позиция най ме дразни.

# 234
https://sanita.bg/kozmetika/uriage-3633/podmladyavashta-grizha-4 … cream-15ml-20028/

Този сет купих за 48лв. преди 2 седмици от римедиум, мога да кажа за него, много приятен "гъст", не оставя мазен филм попива добре ..около час след нанасянето му усещам кожата си като копринена мека и "пухкава", ефект не знам да има и какво да очаквам все пак 2 седмици само са минали.

# 235
Аз ползвам този и съм много доволна! И сутрин и вечер съм с него. Simple Smile

# 236
Вечер като нощен крем ли го ползваш?

# 237
От около седмица ползвам дневна и нощна грижа на Fresh Lotus Youth Preserve
Обожавам всичко на марката,от това,което съм ползвала досега за мен нямат пропуск.

Освен тези два крема,купих и хидратиращ,но него ще мажа след като приключа с дуото.

# 238
И аз от много рано започнах с грижите,винаги ми е било интересно,да речем на ниво мания.
Слънцезащитна обаче - едва преди няколко години,като започнаха да ми излизат петна.Голяма досада са,няма оправия.
Директно по темата,отварям нощем крем на Корес с рози.

Би ли споделила отзив за този крем? Тъкмо съм го бухнала в количката във feel unique заедно с още техни неща и му се чудя, че са на промоция...

# 239
Корес са марка,която ползвам от 10+ години,още преди да стане популярна на американския пазар.Купуваха ми я от аптеките в Гърция.
Крема е страхотен и с удоволствие го изразходих.40 мл е и бързо измазах.
Миризмата му е изкуствена,нищо общо с рози според мен,флорален летен парфюм и мн ми харесва.Крема бързо попива и омекотява.Формулата му е достатъчно мазна,за да не ми се налага да подновявам час по-късно(със суха кожа съм).На ниво избелване(излизат ми слънчеви петна през лятото) не виждам никакъв ефект,но факта,че си усещам кожата "нахранена" и "напоена" ми е достатъчен фактор,за да подновя.

Аз го препоръчвам и се надявам да споделиш мнение,ако решиш да го ползваш.

Сега се сещам,че същия този крем ми го бяха пратили пак от Гърция преди 5-6 години и формулата му идваше много мазна.Обаче сега не е така,не знам дали защото единият е бил предназначен за гръцкия/европейски пазар,а другият за американският или просто е различна формулата.

Общи условия

Активация на акаунт