Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 871
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря, много ми беше полезно! И аз съм с по - скоро към суха кожа, та може би ще ми хареса Simple Smile

# 241
За суха кожа харесвам серията с черен бор на Корес, но тя е подходяща за зряла кожа (40+). Купувам ги от аптеките в Гърция, когато пътуваме до там. Сега съм си набелязала серията с шипка/"wild rose" и серумите с шафран.
Избелване не търся. Достатъчно светла съм, а и склонност към образуване на петна нямам за момента. Основните ми проблеми са супер лесна раздразнимост и зачервяване на кожата, лесно пукане на капиляри, както и сухи петна на бузите и деколтето –(нещо като лишеи).

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 14:09 от Light Beam

# 242
Как се справяш с капилярите? Моята кожа е същата и не знам как да ги боря тея капилярчета

# 243
Moмент,да не стане объркване с кремовете.
Аз ползвах ето този - Korres Wild rose vitamin C brightening sleeping facial
https://www.sephora.com/product/wild-rose-vitamin-c-advanced-bri … ng-facial-P306883

На американския пазар са много оскъпени,цените са двойно и тройно на това,което са ми купували от Гърция.Иначе нямам други забележки към марката,много ги харесвам.

# 244
И аз щях да питам какви са цените на Корес в Гърция, че гледам в Канада тези кремове са по 70 долара средно. Rolling Eyes

# 245
Как се справяш с капилярите? Моята кожа е същата и не знам как да ги боря тея капилярчета
Ами, вече появилите се не изчезват сами, но при спокойна кожа стоят по-свити някак и почти не се забелязват. Поне нови да не се появяват се старая с много хидратация и кремчета с успокоява ефект. Вит. С като цяло заздравява кожата и също ми действа много добре.
Adoralova, точно тези кремове имам предвид и аз.
В Гърция миналата година серията с черен бор бяха по 36 Евро, а в България ги виждах за около 130 лв. Сега май и тук  са по-евтини. Тези от серията   Wild Rose  струват по-малко.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 22:38 от Light Beam

# 246
Ами, вече появилите се не изчезват сами, но при спокойна кожа стоят по-свити някак и почти не се забелязват. Поне нови да не се появяват се старая с много хидратация и кремчета с успокоява ефект. Вит. С като цяло заздравява кожата и също ми действа много добре.
Adoralova, точно тези кремове имам предвид и аз.
В Гърция миналата година серията с черен бор бяха по 36 Евро, а в България ги виждах за около 130 лв. Сега май и тук  са по-евтини. Тези от серията   Wild Rose  струват по-малко.

https://bestpharmacy.gr/en/cosmetic-care/face-care/antiageing.html?brand=111
i и в реална аптека в гр. са това цените

# 247
И аз щях да питам какви са цените на Корес в Гърция, че гледам в Канада тези кремове са по 70 долара средно. Rolling Eyes

За кремовете не помня.В Гърция душ гелове по $4-6,докато в Щатите същото количество тубички $14-16.В Гърция асортимента тогава беше и по-богат.Това преди 5-6г,сега цените ще са се променили,но съм сигурна,че несъответствията ще са също толкова безумни.

# 248
Сега погледнах в ибей - там има кремове на Корес по 30-на долара, което се доближава до 20-25 евро.
Но цените им в Сефора започващи от 50 долара определено не са реални.
А, може би и не се купуват много, като по-непозната марка, а те си имат разходи за доставка и т. н.
В смисъл, ако аз ще давам за крем над 50 долара то няма да си купя Корес.
Както и да е, да не разводняваме темата.
Благодаря за отговорите.

# 249
Оня ден крема с дива роза и вит Ц беше 21 Евро във feel unique, душ геловете и лосиони по 8-10. В Българи я е около 60 лв в магазина им

# 250
21 euro,а в американската Сефора е $48+ такса,което е да речем $50-52.
Не са супер популярна марка,която всички американки купуват,но се предлагат в Сефора от поне 6-7г и цените им винаги са били смехотворно завишени.
Виши,Ла Рош е същото положение - явно искат да се позиционират като по-луксозен бранд на американския пазар.
Аз имам и давам $50 за Корес,но толкова струва и крем на Кларинс например.Всяка американка ще предпочете Кларинс пред Корес.

# 251
Ето от къде да си взимате корес, има и други нещица.
Скрит текст:

# 252
Ето от къде да си взимате корес, има и други нещица.
Скрит текст:

Ооо, тука са на супер цени, поръчах си всичко, което исках! Heart Eyes

# 253
  • София
Тъкмо съм го бухнала в количката във feel unique заедно с още техни неща и му се чудя, че са на промоция...
Би ли казала, къде го има крема с розите на промоция, че аз съм голям фен на Корес и ще се радвам да си взема това кремче не на редовната му цена.
В момента в Гърция само душ гелове 2 на цената на 1 може да се вземе на промо цена. Другото си е на редовните, каквито са и тук. Wink

# 254
Имате ли мнение за слънцезащитен крем на "Корес"? Никога не съм ползвала тази марка. В България има ли  техни продукти в аптеките?

Общи условия

Активация на акаунт