Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 898
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
здравейте,

търся отзиви за този крем.

Скрит текст:
Не е лош, но на мен ми е малко "слаб". Моята кожа нормална в Т зоната и засушена на бузите и около очите. Попива ми прекалено бързо в сухите участъци, но за смесена, мисля че ще е добър. Няма парфюм, което за мен лично е голям плюс и не ми дразни на очите. Не е нещо уау, но не е и лош.
Оценявам го като хубав, ежедневен, хидратиращ крем, за смесена към мазна кожа и лек за суха.

# 256
Имате ли мнение за слънцезащитен крем на "Корес"? Никога не съм ползвала тази марка. В България има ли  техни продукти в аптеките?
Преди ги имаше в почти всички гореми аптеки, сега ги има на малко места, но имат два магазина в София.
Apivita май е по-популярна в България.

# 257
Тъкмо съм го бухнала в количката във feel unique заедно с още техни неща и му се чудя, че са на промоция...
Би ли казала, къде го има крема с розите на промоция, че аз съм голям фен на Корес и ще се радвам да си взема това кремче не на редовната му цена.
В момента в Гърция само душ гелове 2 на цената на 1 може да се вземе на промо цена. Другото си е на редовните, каквито са и тук. Wink

Промоцията там изтече, но цената е много по-добра тук, линка го даде съфорумка  https://apteka24.gr/mobile/product/details?Id=5293&search=Korres%20%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%20%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0
От тук взех промо два крема с дива роза дневен+нощен за 52лв. В feel unique, дори с промоцията излизаше 42лв единия само. Веднага ми се обадиха от аптека а да потвърдят поръчката, казаха, че до няколко дни ще я получа, че идвали нещата от Гърция. Поръчах и други работи, всичко беше по-евтино от feel unique или от българския им магазин на Korres Simple Smile  май видях, че доставят и в чужбина! (ако не си в Бг)

# 258
Ако е за чужбина, в eBay Корес са за без пари.

# 259
  • София
Скрит текст:
Тъкмо съм го бухнала в количката във feel unique заедно с още техни неща и му се чудя, че са на промоция...
Би ли казала, къде го има крема с розите на промоция, че аз съм голям фен на Корес и ще се радвам да си взема това кремче не на редовната му цена.
В момента в Гърция само душ гелове 2 на цената на 1 може да се вземе на промо цена. Другото си е на редовните, каквито са и тук. Wink

Промоцията там изтече, но цената е много по-добра тук, линка го даде съфорумка  https://apteka24.gr/mobile/product/details?Id=5293&search=Korres%20%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%20%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0
От тук взех промо два крема с дива роза дневен+нощен за 52лв. В feel unique, дори с промоцията излизаше 42лв единия само. Веднага ми се обадиха от аптека а да потвърдят поръчката, казаха, че до няколко дни ще я получа, че идвали нещата от Гърция. Поръчах и други работи, всичко беше по-евтино от feel unique или от българския им магазин на Korres Simple Smile  май видях, че доставят и в чужбина! (ако не си в Бг)

Много благодаря за линка! Много полезно! ще си го ползвам в бъдеще като понамалея събраните количества и запаси в къщи!  Crazy Flutter
Много са бързи наистина от този онлайн магазин. Вчера си разглеждам нещо и съм дала бърза поръчка, по невнимание ooooh!. Днес ми се обадиха да ме питат на кой адрес да доставят кремчетата! Joy hahaha

Имате ли мнение за слънцезащитен крем на "Корес"? Никога не съм ползвала тази марка. В България има ли  техни продукти в аптеките?
Аз две поредни години ползвам слънцезащитният им крем с йогурт като дневен крем и е разкошен! Пристрастена съм към сладоледеният им аромат!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush

# 260
  • Бургас
Мммм,сладоледен аромат това изкушава ей,ще си поръчам и аз един крем на Корес.

# 261
  • Deutschland
В немския ибей този с йогурт е около 30€. Тамън ги гледам

# 262
  • София
От около седмица ползвам дневна и нощна грижа на Fresh Lotus Youth Preserve
Обожавам всичко на марката,от това,което съм ползвала досега за мен нямат пропуск.

Освен тези два крема,купих и хидратиращ,но него ще мажа след като приключа с дуото.

Откъде купувате тази марка? Има ли я в БГ?

# 263
В момента ползвам този крем и много ми харесва, супер лека текстура, а чувствам кожата гладка и хидратирана цял ден https://makeup.bg/product/342930/
Но не съм сигурна, че се комбинира добре с ретиноловия крем на Drunk elephant (страхотен!!!) , който ползвам през ден-два. След него явно кожата ми става по-чувствителна и предполагам заради парфюмата съставка в Yoskine, усещам леко щипане в началото Thinking

# 264
Имате ли мнение за слънцезащитен крем на "Корес"? Никога не съм ползвала тази марка. В България има ли  техни продукти в аптеките?

През последните години ми е най - доброто попадение. Изключетелно лек, особено важно, когато трябва да се  нанася многократно през деня. Ползвала съм няколко флакона. В България съм го купувала за 45 - 50 лв. А от Гърция за 15 €

# 265
Fresh са американска марка от Бостън,която с две ръце ви препоръчвам наистина.Използват много екстракти и масла в съставите и затова са ми много любими.И кожата ми много добре ги приема.За мен нямат лош продукт.Единственото нещо,което отбелязвам като минус е миризмата.Едно време си правих  парфюм от рози.Слагах във вода рози,набрани от градината на баба ми и изчаквах няколко дни,докато водата се ароматизирана и складирах в бурканчета от сладко Joy Тогава бях малка и глупава и наистина си мислих,че така се прави парфюм.
Та,точно на това ухание ми миришат продуктите им.На вкиснали рози.

От ибей никаква козметика не бих купувала.Първо,че не се знае оригинал ли е,менте ли е.Второ,може да е застоял продукт,нито знаеш кой Курти от Чайна ги продава.Абсурд.По добре скъпо,но от парфюмерия.

# 266
  • София
Fresh са американска марка от Бостън,която с две ръце ви препоръчвам наистина.Използват много екстракти и масла в съставите и затова са ми много любими.И кожата ми много добре ги приема.За мен нямат лош продукт.Единственото нещо,което отбелязвам като минус е миризмата.Едно време си правих  парфюм от рози.Слагах във вода рози,набрани от градината на баба ми и изчаквах няколко дни,докато водата се ароматизирана и складирах в бурканчета от сладко Joy Тогава бях малка и глупава и наистина си мислих,че така се прави парфюм.
Та,точно на това ухание ми миришат продуктите им.На вкиснали рози.

От ибей никаква козметика не бих купувала.Първо,че не се знае оригинал ли е,менте ли е.Второ,може да е застоял продукт,нито знаеш кой Курти от Чайна ги продава.Абсурд.По добре скъпо,но от парфюмерия.

Въпросът ми беше от къде си я купувате.

# 267
В Щатите живея,тук ги продават във всяка парфюмерия или Нордстром/Мейсис.

# 268
имате ли отзиви за тези продукти или изобщо за марката, на мен ми е непозната и за първи път ги видях вчера
Скрит текст:

# 269
  • Deutschland
В Германия са широко разпространени Мерц. Аз съм ползвала маските им, не са нищо особено

Общи условия

Активация на акаунт