Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 902
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Тез не са ли дето правят прословутите дражета за коса, кожа и нокти?

# 271
  • Пловдив
Те са.... но и от дражетата не съм кой знае колко доволна пък аз

# 272
Новия Eucerin  Hyaluron Filler е чудесен за суха кожа.

# 273
Ползвала съм Мерц,  не съм впечатлена,  на кожата на майка ми (50+)  се отразяват добре

# 274
Тез не са ли дето правят прословутите дражета за коса, кожа и нокти?
Аз съм пила 2 опаковки от дражетата. Влияеха ми на косопада и ги харесвах.

# 275
имате ли отзиви за тези продукти или изобщо за марката, на мен ми е непозната и за първи път ги видях вчера
Скрит текст:

Аз имам мус крема купих го един бюти ивент и е приятен лек, но само той не ми е достатъчен с нормална кожа съм.

# 276
Тъкмо съм го бухнала в количката във feel unique заедно с още техни неща и му се чудя, че са на промоция...
Би ли казала, къде го има крема с розите на промоция, че аз съм голям фен на Корес и ще се радвам да си взема това кремче не на редовната му цена.
В момента в Гърция само душ гелове 2 на цената на 1 може да се вземе на промо цена. Другото си е на редовните, каквито са и тук. Wink

Аз купувам доста неща от тук https://bestpharmacy.gr/en/brands/korres/korres-wildrose/korres- … -face-creams.html  Mного често правят допьлнителни намаления на определена марка, сега май не са намалени допьлнително Корес, но ми се струват на добри цени. Доставят в Европа

# 277
  • София
A колко би излязла доставката до София? Гледам, че са на Крит. newsm78
Иначе цените на Корес тук са УуууааауууУ! Flutter

# 278
Аз не сьм в Бьлгария и избирам да ми ги изпратят с ACS , дори с доставката ми излиза на половина по евтино. За Европа пише, че доставят с пощите, от куриерите с TNT е 10 евро на килограм: https://bestpharmacy.gr/en/shipping

# 279
  • София
Ясно! Благодаря! Peace
Принципно мразя доставката да ми е равна или повече от цената на продукта, който искам да купя. Naughty

# 280
Новия Eucerin  Hyaluron Filler е чудесен за суха кожа.
при употребата му ми  излезнаха зверси подкожни пъпки и трябваше да изхвърля крема, избягвам всичко на марката Simple Smile

# 281
  • Пловдив
Всяка кожа е различна и действието на един и същи продукт може да подейства по различен начин

# 282
да така е абсолютно съм съгласна Simple Smile с Feis

# 283
# 284
Не си спомням тук да сме коментирали продуктите на COLLAGENA ?
Някой да сподели впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт