Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 932
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Deutschland
Отзиви за този слънцезащитен?

# 286
Не си спомням тук да сме коментирали продуктите на COLLAGENA ?
Някой да сподели впечатления?
Ползвам една емулсия на Collagena, със смесени чувства съм.... лека ми е, попива бързо, но не е За моята кожа, защото самостоятелно сложена, не ми е достатъчна. Със суха кожа съм. Кремовете им ми изглеждат интересни, но нямам впечатления.

# 287
Ето от къде да си взимате корес, има и други нещица.
Скрит текст:
Много благодаря за полезната информация Hug
Онзи ден се прибрахме от Гърция. От там си взех нощен и дневен крем с дива роза, маска за очи с краставица, ексфолиращи маски с АНА киселини за есента и тонираната слънцезащита с червено грозде. Слънцезащитата и маската с краставица ми харесват, останалите не съм пробвала още.
В селските аптеки не намерих серумите с шафран, нито този с дива роза. Възползвах се и току що си ги поръчах от споделения сайт Simple Smile Цените определено са добри, а за мен продуктите не отстъпват на тези на Clarins, които най-често ползвам.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 18:34 от Light Beam

# 288
  • на земята
Здравейте,интересувам се от кремовете на CLARINS anti age.
Има ли отделна тема?И къде цените са поносими,тоест има промоции да се следи,искам да купя доста неща.От два месеца тествах някои от продуктите и кремовете ми допаднаха много. Multi -Active Nuit и Multi -Active-Jour.
Благодаря за съветите,много полезна тема.

# 289
може в темата за сефора и дъглас да питаш също
отделна актуална тема за марката няма

# 290
  • на земята
може в темата за сефора и дъглас да питаш също
отделна актуална тема за марката няма
Много благодаря

п.с.Не намирам темата,може ли линк?

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 12:32 от *аличка*

# 291
Има ли отделна тема?И къде цените са поносими,тоест има промоции да се следи,искам да купя доста неща.От два месеца тествах някои от продуктите и кремовете ми допаднаха много. Multi -Active Nuit и Multi -Active-Jour.

Може да проверяваш тук: https://douglas.bg/marki/clarins?p=3
В момента марката има намаление на някои продукти, но кремовете за лице не са сред тях.

# 292
  • на земята

Може да проверяваш тук: https://douglas.bg/marki/clarins?p=3
В момента марката има намаление на някои продукти, но кремовете за лице не са сред тях.

Благодаря

# 293
С какво мажете шията и деколтето си? Търся препоръки за 35+.
С крем за лице или лосион за тяло?

# 294
  • Бургас
За шията и деколтето се грижа така, както за лицето. Но понеже съм доооста по-голяма / много е грозна тази дума "възрастна" , нали!/ от известно време следя състоянието и понякога прилагам различна грижа, но пак с продукти за лице.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 21:19 от pafal

# 295
Мулти актив са слаби кремове,анти ейдж многооо силно казано.Първи стъпки в марката бих казала,ако си на 25-30г примерно.Екстра фърминг цялата линия е уникална,анти ейдж плюс запълващо действие.Аз съм много доволна от тях.В момента използвам Dior Capture Youth(също слаб крем)

# 296
  • на земята
Мулти актив са слаби кремове,анти ейдж многооо силно казано.Първи стъпки в марката бих казала,ако си на 25-30г примерно.Екстра фърминг цялата линия е уникална,анти ейдж плюс запълващо действие.Аз съм много доволна от тях.В момента използвам Dior Capture Youth(също слаб крем)
Екстра фърминг,тях ще пробвам сега и ще реша  кои да взема ,даже вече съм взела тестер.Нямам дълбоки бръчки и според консултантката,трябва да се съобразим с вида на кожата,не толкова с годините.Дано е така,нямам дълбоки бръчки,затова изпробвах от леките кремове.Преди това бях с Филорга и Ланком.Кларинс по ми допада,избистри ми се лицето, освежи се някак,харесват ми.
Благодаря много,че се включихте със съвет.

# 297
  • Бургас
Аз пък не се впечатлих изобщо от кремовете на CLARINS ,но това на моята кожа/норм.към комбо/,при други може да действат,аз дори хидратация не видях,жалко.Хиляди пъти предпочитам Филорга пред тях.

# 298
Екстра фърминг,тях ще пробвам сега и ще реша  кои да взема ,даже вече съм взела тестер.Нямам дълбоки бръчки и според консултантката,трябва да се съобразим с вида на кожата,не толкова с годините.Дано е така,нямам дълбоки бръчки,затова изпробвах от леките кремове.Преди това бях с Филорга и Ланком.Кларинс по ми допада,избистри ми се лицето, освежи се някак,харесват ми.
Благодаря много,че се включихте със съвет.
И аз нямам дълбоки бръчки,все още са само сухи линии,но след време ще се превърнат в дълбоки. Sad Аз ги сменях като цяло,събота и неделя използвах Хидра Есеншъл-само хидратация и ми беше много комфортно също с тях.Просто от мулти актив не видях ефект.

# 299
  • на земята
Аз пък не се впечатлих изобщо от кремовете на CLARINS ,но това на моята кожа/норм.към комбо/,при други може да действат,аз дори хидратация не видях,жалко.Хиляди пъти предпочитам Филорга пред тях.
Явно е до кожа,моята е суха към нормална,но зимните месеци с доста сухи участъци.
Филорга съм мазала почти всичко,като,че ли Кларинс по ми пасва на моята кожа,не ми опъва,гладка,хидратирана и някак свежа ми стои.Нямам кой знае какви дефекти по кожата,освен с две тъмни петънца с които се боря след раждането преди 7 години,изсветляват,но махане няма.
Ще ги пробвам Кларинс засега,а после ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт