👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 077
  • 421
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Някой по-нагоре писал, че овцете в лицето на масовата част от зрителите (съдя по социалните мрежи и форума) няма как да харесат Чилева.
Да, показа лидерски качества.
Да, видимо е амбизиозна и мотивирана.
Да, очевидно готви добре и е креативна в чиниите си.
Обаче подозирам, че не само аз забелязах, че е интригантка, лигава, единак, на моменти злобна и категорично според мен не умее да губи. А колкото и да е неприятно, би следвало да може да го прави. Оценявам качествата и, но все още не вярвам, че точно тя може да е победител.
Колкото до Никола, аз го харесвам още от първите седмици - тих, уверен, върши си работата чудесно, без много шум, но категорично и със заявка. Смятам, че израстна много в предаването. Не веднъж участниците, а и шеф Ангелов са му благодарили, защото е спасил вечерната резервация.
Аз обаче принципно харесвам такива хора - които не се бият по гърдите за всяко свършено нещо, интелигентни и възпитани. Ама както и да е, да не влизаме в спор.

# 211
Някой по-нагоре писал, че овцете в лицето на масовата част от зрителите (съдя по социалните мрежи и форума) няма как да харесат Чилева.
Да, показа лидерски качества.
Да, видимо е амбизиозна и мотивирана.
Да, очевидно готви добре и е креативна в чиниите си.
Обаче подозирам, че не само аз забелязах, че е интригантка, лигава, единак, на моменти злобна и категорично според мен не умее да губи. А колкото и да е неприятно, би следвало да може да го прави. Оценявам качествата и, но все още не вярвам, че точно тя може да е победител.
Колкото до Никола, аз го харесвам още от първите седмици - тих, уверен, върши си работата чудесно, без много шум, но категорично и със заявка. Смятам, че израстна много в предаването. Не веднъж участниците, а и шеф Ангелов са му благодарили, защото е спасил вечерната резервация.
Аз обаче принципно харесвам такива хора - които не се бият по гърдите за всяко свършено нещо, интелигентни и възпитани. Ама както и да е, да не влизаме в спор.

Не можах да се стърпя просто
Неизвестна16, получавате моите адмирации. По чудесен начин се обобщили не само онова, което написах няколко страници по-рано (само че при мен с по-малко думи) , но и характерите на участниците, които ни се представиха през цялото предаване.
И не, не става дума за това кого харесваме и кого не харесваме, разбира се, че всеки има своите предпочитания, а за характер на човек, който би могъл в днешно време да служи за пример. И тъкмо на своето дете давам за пример емоция, характер и отношение близки до тези на Никола.

# 212
  • Другата България
Хайде и аз да се разпиша, че от толкова празници едва сега сколасах да изгледам финала!
И аз бях в отбора на знаещите кой е победителя, не от тук - тук се удържах да не чета, но от фейса, защо ли ми и трябваше...Но въпреки това все се надявах да е грешно инфото и да спечели Никола. Уви, прави излязоха хората, много се надявам, тъй като Ангелов прикани да се записваме за сезон 3 и явно ще има такъв, в него да си вземат забележка и да излъчват финала на живо. Много е тъпо така.

Какво да кажа за Чилева, три месеца пиша тук и редовните знаят, че не я харесвам особено. Но си заслужи победата, една идея по-добра беше снощи и то не откъм готвене, а откъм организация и ръководене на екип. Пристрастна съм, но на мен менюто на Никола ми допадна повече, а и през целия сезон момчето ни демонстрираше, че е много, ама много добър готвач. Единственият му недостатък е, че е добър човек, а това на днешно време в нашето общество си е недостатък, за съжаление. Спокоен, организиран, премерен, умерен, възпитан и наистина много добър млад човек. За негово съжаление обаче Ангелов търси лидер...ето това на мен поне не ми е ясно защо му е и защо не спря да го повтаря през целия сезон-как търси човек, който може и умее да ръководи кухня и екип....по ягодите, всички знаем в неговите ресторанти кой е лидера, кой ръководи, кой командва, кой казва кое, какво и как, на Ангелов му трябва изпълнител, на първо време общак, който с времето да ошлайфа и направи това, което той иска да бъде този човек...и в тази връзка малко изкуствено ми стоят точно тези негови аргументи. Въпреки това изобщо няма да се изненадам ако същия този Никола го видим точно в някое от заведенията на шефа. Laughing Снощи не видяхме Дани-Спартак, но пък видяхме Светла, нали?
Та честита да ѝ е победата на Чилева, раздаде се, гореше и буквално, и преносно, да си ги харчи с кеф тия сто хилки /щото това е големия бонус, не толкова работата при шефчето/ и дано не цъфне и тя догодина при Гала или някой друг "гуру" на малкия екран.

# 213
  • София
И Дани Спартак беше там, лични приятели са.

# 214
  • Другата България
Говорех за В ресторанта на Ангелов.

# 215
Въх, Мери като прочетох, че си знаела кой е победителя, преди да дочета до края си проверих на кой съм пращала спойлера
Joy

# 216
  • Другата България
Въх, Мери като прочетох, че си знаела кой е победителя, преди да дочета до края си проверих на кой съм пращала спойлера
Joy
hahaha Joy Hug Heart Eyes
Тук удържах да не чета, но що ми трябваше веднъж бе, само веднъж да надникна У фейса и да попадна на точно тези коментари. #Cussing out
Че после и Смайли прецаках...

Джоли, иде "Ферма" и "Игри на волята", аз с това работно време не знам как ще сколасвам и да гледам, и да пиша, то е ясно, че ще пропускам, но се надявам отново да се срещаме по темите и да клюкарстваме.
И в тази връзка искам да се извиня ако някой с нещо съм обидила, че бързо паля и много ми бъркат в здравето хората, които в подобни теми си позволяват лични нападки и квалификации към пишещите само защото не харесват "техния човек". Нищо лично, занапред пак. Wink

# 217
Merri_An Съгласна съм с теб, че малко глупаво звучи това за лидера, като че ли цял ресторант ще му връчи. Все едно е Гордън Рамзи с десетките ресторанти по света и е някаква златна възможност да се спечели място в такъв. Там наистина си шеф на екип, най-малкото защото Рамзи няма физическото време да те надзирава.

Той Ангелов всъщност колко ресторанта има? Освен Chefs и тая закусвалня с кюфтета дето ни я показаха преди. На мен Ангелов ми е симпатичен определено, само не му се радвам, че се е обвързал с Била точно. В никой друг магазин не съм попадала на толкова много некачествена и развалена храна.

# 218
Някой гледа ли Чилевица при г0ла? :Д

# 219
  • София
Попаднах на инфо, че Дани Спартак е отворил ресторант на Раковска, ако не ме лъже паметта - Добра година. Светла е в екипа му. Половината неща от менюто му не мога да ги произнеса и особено ме изуми пудрата от бор Joy . Ама какво разбирам аз де.

# 220
  • Другата България
Да, така е, новината е стара.
Толкова с работата при Ангелов.

# 221
А като затвори дани тъпак какво ли ще има на мястото?

# 222
4 ресторанта май има Ангелов, което означава, че си му трябва точно някой да ръководи, когато той не е там.

# 223
  • Другата България
 Laughing И ще го повери на Чилева? Stop
Някой от ресторантите?

Нали видя колко "су", "ку", "му" и т.н. шефове има, всеки един от тях има делегирани права и задължения, надали чака победителя от ХК, за да му повери управлението на някой от ресторантите си. Може и да стане, но след време, след като този човек вече е ошлайфан и се е доказал. Което няма как да стане за три месеца.

# 224
Хванах я Чилева.
Разказва че има алергия към манго и аншоа. В предаването прави мус от манго, а дресинга за Цезара, който шеф я накара да изпие съдържал аншоа. С какъв акъл от продукцията са го допуснали, за мен си е животозастрашаващо.

Общи условия

Активация на акаунт