В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 44

• 42 578
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Мерси, Алечка Flowers Hibiscus
Тъкмо този намерих и аз като се ровех в нета. Основното е уредите да работят надеждно и ако се наложи, действително да е осигурено сервизно обслужване. Допускам все пак, че има и доза късмет.
Важното е, че си доволна.Blush
П.с. Много красиво е станало.

# 106
На пето авеню, на втория етаж преместиха някакъв магазин с такива стоки, в Техномаркет също съм виждала.

# 107
  • Велико Търново
На пето авеню, на втория етаж преместиха някакъв магазин с такива стоки, в Техномаркет също съм виждала.
Вече го няма там. Мисля, че го преместиха на бул. България, точно след спирката на Пионерския в посока Беляковско шосе.
Магазинът е Електроуреди внос от Германия.

# 108
Здравейте,

Kъде мога да намеря балони-цифри от този тип,
че моите от Али-то явно няма да дойдат, a времето ме притиска?

Благодаря!
Аз поръчах от Алито и дойдоха за 14 дена!!! Няколко пъти вече поръчвам от този продавач и винаги ги доставя супер бързо. Ако искаш мога да ти пратя на лични името на продавача Hands V

# 109
 Моля препоръчайте ми невролог във Велико Търново?

# 110
Здравейте,
Имате ли телефон за записване при доктор Ерол Максудов и работно време?
Благодаря

# 111
Здравейте,
Имате ли телефон за записване при доктор Ерол Максудов и работно време?
Благодаря

Звънни на регистратурата в Нова болница. Телефон има и в нета.

# 112
Звънях, има часове чак за края на юли..
Искаше ми се да е другата седмица.

# 113
За жалост така е при него.

# 114
Аз ходих веднъж миналата година, преди около 8 месеца и исках и сега просто профилактичен.

# 115
  • В.Търново
По-рано беше питано за морската линия на Алекс окей.Билета до Китен ще струва 34лв.

# 116
Да ми препоръчате учител по английски за дете ….става въпрос за частни уроци, а не за школа.

# 117
  • В.Търново
Тъй като днес не можаха да ми кажат колко ще струва детски билет за дете на 9г. до Китен и се разбрахме да се чуем по-късно днес.Звъннах в 17ч и ми съобщиха, че не е инсталирана новата програма и ще ми се обадят утре.Сега не знам колко е вярна информацията , че билета до Китен е 34лв.

# 118
  • Велико Търново
Да ми препоръчате учител по английски за дете ….става въпрос за частни уроци, а не за школа.
Моя близка дава частни уроци. Преподавател е от 1ви до 7 клас. Ако желаете пишете ми на ЛС

# 119
  • В.Търново
Мили хора, помагайте!Това е наша съгражданка, моя съученичка!Тъжно....
https://www.facebook.com/865058427204553/photos/a.86505849720454 … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт