В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 44

• 42 708
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Някой да е забелязал къде могат да се видят коледни елхи, изкуствени, но изложени?
Видях в Практис до сега, сигурно има и в Практикер, в Пинкото (там са много рехави).

# 421
В Метро съм виждала предишни години.

# 422
  • Велико Търново
метро Smile

# 423
Да, пропуснах Метро...но там за мен са прекалено завишени цените и затова го пропускам и като вариант.
Благодаря. Flowers Hibiscus

# 424
  • Велико Търново
Знам,че назад в темите беше коментиран въпроса,но сега не мога да открия инфото. Ще си сменям матрака.Знаете ли къде мога да предам стария?

# 425
Количката си намери нов ползвател Simple Smile

Имам питанка към тези от вас, които са ползвали услугите на търновските ветеринари. Правят ли домашни посещения? Има ли някой от който сте доволни? Кучето ми е много старо вече, болят го краката, тази нощ чак "плака" Sad
Ние сме при др. Иринкова, много съм доволна.  Не съм питала за домашни посещения,  не се е налагало.

# 426
Имам питанка към тези от вас, които са ползвали услугите на търновските ветеринари. Правят ли домашни посещения? Има ли някой от който сте доволни? Кучето ми е много старо вече, болят го краката, тази нощ чак "плака" Sad
За съжаление съм ползвала, след като ми умориха 3-4 млади животни спрях да ги търся за лечение, освен за ваксина. Ако е само за поддържащо лечение - навсякъде може, ако е за диагностика - София, Ст. Загора.
Техниката, доколкото я има, е стара,  често кръвните резултати са грешни.
В "Еклипс" са любезни, но цените им да са малко скъпи.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 15:21 от ее123456

# 427
  • Велико Търново
Минах през "Еклипс", наистина са любезни, обясниха ми спокойно и подробно какво да направя на първо време, дано подейсват лекарствата. По-нататък вероятно ще заведа при тях кучето, но по друг въпрос, първо да го изправим стабилно на крака.
Живея в старата част и "Еклипс" се оказва, че е най-близката ветеринарна клиника.

# 428
  • Велико Търново
Да, пропуснах Метро...но там за мен са прекалено завишени цените и затова го пропускам и като вариант.
Благодаря. Flowers Hibiscus
специално за елхи не мисля. Аз като вземах преди две години навсякъде обикалях и цена и качество бяха най-добри там. Иначе сега се сетих, че в In House имаше също елхички Simple Smile

# 429
  • В.Търново
Иска ми се тази година да си вземем истинска елха, дали някъде са започнали да ги продават?

# 430
Количката си намери нов ползвател Simple Smile

Аз имам доверие само на ветеринарката на ул. Ален мак - д-р Канчева. 2 пъти ми е спасявала кучето (живя 14год). Адекватни и полезни съвети ми е давала винаги.

# 431
Здравейте!  Другата седмица трябва да стигнем до факултета по изобразително изкуство, а до сега винаги сме си спестявали мотаенето с автомобил в централната част. Питането ми е къде в района може да се паркира без да отнесем глоба?

# 432
Платен паркинг ли?

# 433

Платен/ безплатен каквито варианти има Smiley

До сега винаги сме оставяли колата до студентските общижития и се движим с автобуси и пеша, но сега се налага да бъдем с колата и не ми се иска да се мотаем и чудим.

# 434
Платен е точно отстрани на факултета, до заведението 23. Пред пощата също има четири места. Може и зад ДНА. За безплатно, освен в някоя малка уличка...

Общи условия

Активация на акаунт