ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
 Ще има Чааа  надушвам знайте че   познавам  Mr. Green Wink
 Не познахме за яхтата , Нетфликс не са ги пуснали за празника да почиват .  Crossing Arms
Ще имат ваканция  не може без почивка лятото .

Гръбчета

като перце я носи  и засмяни двамата  Heart Eyes
Хазал я нарами  тя се инатеше  , тоест Фера  стана екшън в апартамента.  

Цитат
Доколкото знам месецът се казва Рамазан, а празникът като мине този месец на пости и молитви се казва Байрам Peace После няколко дни само се местят от маса на маса
Ча  не си го представям на пости и молитви ,дай му месце  , кака на сухо ли шЪ  я остави   Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 15:23 от femmi2

# 136
  • Варненска клюкарка
Не е задължително да се почива през лятото, а и той както се казва вчера започна работа, преди месец пореше гръцки води с яхта, но в момента са им религиозните празници, и би трябвало няколко дни да почиват 33uu
То егати им празника, нагладуваха се цял месец, оправиха линията и сега всички се юрнаха по плажовете, стана малко като джулая ама месец по-рано Laughing
Чудя се на Ча дали му се е отразил постът, жалко че няма как да разберем, ама че криене Crossing Arms

Каква стройна фигура Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes

Ня мен от старите ми е любимо това тяло, не с червените шорти а точно това. Тук линията на раменете мчу е права, има плочки, хълбоците му са добре очертани, ръцете са точно колкото трябва Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 15:24 от Беллора

# 137
Някой от известните откриха летния сезон . Нашия човек  се труди ще спасява света и Станбула . Joy
Цитат
Чудя се на Ча дали му се е отразил постът, жалко че няма как да разберем, ама че криене Crossing Arms
Всички се чудим докато не се разфърли по шорти нема да разберем . Хакановото тяло е добре  тия плочки и тяло от лято 2012 нямат стигане .  

Ето го  Аполонааа Crazy

мокричък и секси  smile3517 smile3544 smile3544

компанията

хоооп в морето

мадамата коя е  не я познах  newsm78

тази за сефте я виждам с капитана и децата  newsm78

# 138
  • Варненска клюкарка
Аз съм я виждала, както и много други които са се появявали по веднъж- дваж. Сега като ги срещне някой и ги пуска като стари-нови Joy

Като това. Тези дни я видях някъде и си я запазих Heart Eyes

# 139
Тази с екипировката не я помня от лято 2012 ли е ?

Клипчето ,което търсих и открих
 Heart Eyes  Crazy Crazy smile3544 smile3544 smile3544
  Ех, тоя Хаканчо не е за хора със слаби сърца !

Heart Eyes

отива му халка  , само да не го прилъже някоя . Га стане на 50 години тогава  Joy
Heart Eyes

Емко  Crazy newsm18 newsm18 newsm18 остава  топ класацията форевър  и фемирчетата

тука я залепи  с Лейла са огън

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 18:55 от femmi2

# 140
  • Варненска клюкарка
От 2012 е с неопрена, да Peace

Дуда е пуснала някакво видео сред дърветата, ама не личи наЩи ли са или други. Изглеждаше доволна и закачлива Peace

Фемо виж какво намерих, наистина е красив Heart Eyes

# 141
 Мъже в черно 2014 . Красив е Heart Eyes Тогава е Свободен я ,къв е Хепи като не е до оная особа не е смачкосан .
Искала да става Холивудска звиздЪ . Холивуд  мре за нея Joy  журналист я нахендри, че не става от нея актриса  . Тя затова играе Алиса  да се развива . Не е лесно в театъра ,там няма дубали играеш пред публика .

Нерде е това ,което е сложила Дуда дайте линк .  Не се ли вижда бараката в двора ,онази къщичка . Може да е при сестра си ,нали живее в същия район.  Ча е зает  някоя вечер се съберат родата за празника .

Допълвам с още

Heart Eyes Heart Eyes
 Ще чакаме интервюто  Peace любима роля Ичарде .  Различен е там . Още много роли ще изаграе друга може да му хареса повече .  След Протектора Ранини писа за филм . Един ден  Чаатай Улосой режисьор и актьор.  

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 21:09 от femmi2

# 142
  • Варненска клюкарка
Eто я Peace
https://vk.com/duygusarisin?w=wall-40525391_207

# 143
Загърнала си косата се види челотУ .

Чака се прибере ашкъма и шамански нюанси в действие Joy Той изморен ще спасява света бие се  с враговете   .Не сме им светели ама Дуда не ми изглежда стеснителна  на каквато се прави .

На Арас не ми допада гласа ,който го озвучава . Иначе доблажа  не е толкова зле .  Сега гледам къщата на майката и Протектора ядоха сандвичи в този район  на сета .  

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 21:40 от femmi2

# 144
  • Варненска клюкарка
И на Джелю е ужасен и на Фюсюн...

Айде, новото Laughing Ама колко градуса е в Истанбул, едни на плаж ходят а тука се спретнали като че ще идва зимата newsm78

Не личи снощи да сте видели дългоочакваната нова снимка на Ча, но днес ще си допълня мнението с думите му за грузинската телевизия. Късно снощи това набързо го шляпна една от  грузинките във ВК. Слагам оригиналния текст както го е написала, защото така без начало и край на изречение и почти без запетаи направо се задъхах да препускам по текста, камо ли да взема да го превеждам...  Ако не разбирате нещо, питайте. Надявам се по-късно текста да излезе и на турски, руски или поне на английски.
Цитат
Этери Меладзе
хорошее интервью, представили его как очень популярного актера, у которого очень много поклонников и которого встретила большая толпа (армия) поклонников😄
сказал что грузины очень теплые и сердечные люди, что он впервые приехал и то на один день, мало что знает, во второй свой приезд будет знать уже больше и сможет рассказать о впечатлениях 😄 цель приезда - быть рядом с детьми больными раком , как только пригласили, приехал, он очень хочет быть рядом с такими детьми и помогать им и дальше будет продолжать помогать))) спросили про работу с нетфликс - спросили что для такого успешного и популярного актера означает выход на такую огромную компанию и сотрудничество с ней и планирует ли он дальше сотрудничать, он сказал что они сделали большое дело для турецкой рыночной экономики, что турецкие сериалы занимают большой вес в рыночной экономике страны, что карьера сыграла в его жизни большую роль, тур сериалы продаются во многих странах тем самым продвигая маркетинг турции на мировой арене))
потом сказали что прилив был очень популярен в грузии и первый раз его увидели в сериале прилив и потом в ичарде, спросили про любимую роль, он ответил что сыграл несколько ролей сделав все что смог, самая интересная и незабываемая роль это внутри - персонаж хорошо лег на его характер и он приобрёл опыта с ним)))
дальше сказали что ичарде (брат) был самым популярным и рейтинговым сериалом канала имеди, годами ранее тур сериалы заграницей отсутствовали, и вдруг произошёл бум и они стали гиперпопулярны везде, и как он думает с чем это связано, какая причина этого - он ответил что это началось не резко щас, это связано со старыми сериалами и актёрами , на это ушли годы, раньше был заинтересован японский сектор , но развитие технологий и открытие границ помогло распространению, это все заслуга большой и старинной культуры, которая показана в сериалах, которая интересна зрителям - это все помогло стать тур сериалам популярными по миру)))
33
вчера в 23:07

В общи линии, от предаването го питат за причината за посещението му - Ча казва за децата и че ще продължи да помага. Казват му че Прилива бил първия сериал който били гледали с него в Грузия, а после излъчили и Ичерде- на въпрос за любимата роля казва че е изиграл няколко роли и е дал всичко от себе си, но любим му е сериалът "Брат" - Ичерде. Който всъщност става и най-поулярния и рейтинговия по канала в Грузия, по който е излъчен. Питат го за Нетфликс, казват той ли и те че това е много важна стъпка в кариерата му, питат как ще продължи нататък, на това не видях отговор, а и едва ли би конкретизирал... Говорят за бума на туриските сериали в международен план, на което Ча отговаря че за щастие това не се е случило отведнъж, а си има причина- по-старите сериали и нещо по начина по който е написано не мога да схвана, кой се е интересувал от японските сериали, грузинците ли, светът ли, или пък японския пазар се е интересувал от турски сериали newsm78
набързо и в общи линии е това. Предполагам че днес може да излязат още няколко изречения Peace

В друга група, друга грузинка коментира че нищо ново не е казал Ча, всичко което е говорил го знаем... Тоест интервюто ставало само за гледане и наслаждаване от  гледката Laughing

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 11:49 от Беллора

# 145
Ама съм добра бе надуших го ...
Още една ,две  ще излязат да видим ще познайм ли .
Хубав е  че е навлечен не ме изненадва ,така си ходи .
За интервюто сега ще го погледна .

старо или ново  newsm78 прическата му е като сегашната
Този с който се снимал Ча на новата снимка е хореограф на бойни сцени  и казал за Ча , че е  красив . Мъжете  почнаха да припадат.  tooth

нова на  капитана  Heart Eyes искам пак да играят  с Ча да плакнем очета и да  има екшън .

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 15:32 от femmi2

# 146
  • Варненска клюкарка
Ама аз като кавам че не оставя безразлични нито мъже нито жени- малки големи и още по-големи момичета и момчета си е самата истина, впечатляващ си е Laughing Дано да не изпада в крайности с килограми и бради и да поддържа красотата си, защото на нея се дължи голяма част от успеха му. Талантливи актьори в Турция има много, но един е Ча по красота.
С цигарката е Crazy Май не съм виждала друг на който така да му отива цигара и да изглежда добре дори обвит в пушеци Laughing С всеки друг бих си представила просто неприятна миризма, а с Ча си представям други работи Joy Joy Joy
Направо сЪ изказах кат' тийнейджърка, ама днес ме е прихванала лигнята, дано не ме държи много Joy Joy Joy

Това с детето в караваната ми прилича на стара снимка, май сме я виждали newsm78

Ето още един вариант на интервюто, почти същото е като предното, но да има tooth

Скрит текст:
Интервью Чагатая Улусоя во время перебивания Грузии 10.05.2019г, с целью посещения Благотворительного фонда помощи детям больных раком для грузинской программы Prime Show.
Чагатай Улусой в своём интервью сказал:"Грузины очень теплые и сердечные люди, что он впервые приехал и то на один день, мало что знает об этой стране, но во второй свой приезд будет знать больше и сможет рассказать о впечатлениях. Цель приезда - быть рядом с детьми больными раком , как только пригласили, он приехал, очень хочет быть рядом с такими детьми и помогать им и дальше будет осуществлять эту помощь.
Вопрос о работе с Нетфликс, что для самого успешного и популярного актера означает выход на такую огромную компанию и сотрудничество с ней и планирует ли он дальнейшее сотрудничество.
Ч. - кинокомпания Нетфликс сделали большое дело для турецкой рыночной экономики Турецкие сериалы занимают большой вес в рыночной экономике страны и карьера сыграла в его жизни большую роль, тур сериалы продаются во многих странах тем самым продвигая маркетинг Турции на мировой арене.
Вопрос- Прилив был очень популярен в Грузии и первый раз его увидели в сериале Прилив и потом в в сериале Внутри и какая его любимая роль.
Ч - В его фильмографии несколько ролей и он сделал все что смог, но самая интересная и незабываемая работа над ролью в сериале Iceride - персонаж Сарп хорошо лег на его характер и он приобрёл опыта с ним.
Сериал Внутри (брат) был самым популярным и рейтинговым сериалом канала имеди, годами ранее тур сериалы за границей отсутствовали, и вдруг произошёл бум и они стали гиперпопулярны везде, и он думает, что причина этого связано со старыми сериалами и актёрами , на это ушли годы, раньше был заинтересован японский сектор , но развитие технологий и открытие границ помогло распространению, это все заслуга большой и старинной культуры, которая показана в сериалах, которая интересна зрителям - это все помогло стать турецким сериалам популярными во всём мире.

# 147
Цитат
В друга група, друга грузинка коментира че нищо ново не е казал Ча, всичко което е говорил го знаем... Тоест интервюто ставало само за гледане и наслаждаване от  гледката
Ще му се насладим  нема да видим такова изобилие   като в Грузия . Освен на премиери , доста ще почакаме .

Добре отиде при дечицата горките  Sad  Не парадира с благонворителност и помага .  За бума на турските дизита  преди нямаше такъв постепенно стана .

Цитат
Талантливи актьори в Турция има много, но един е Ча по красота.
С цигарката е Crazy Май не съм виждала друг на който така да му отива цигара и да изглежда добре дори обвит в пушеци Laughing С всеки друг бих си представила просто неприятна миризма, а с Ча си представям други работи 35 35 35
Направо сЪ изказах кат' тийнейджърка, ама днес ме е прихванала лигнята, дано не ме държи много
Мраза цигарен дим  за Ча ще направя изключение  и ще се жертвам да ми пуши колкото иска и да му се любувам .
Бел  представяме си други работи ,  които прави с колежките  Joy Joy    както каза една съфорумка   от Толгахановата тема , гледа Ичардето по бтв  и пред очите й страстен Хакан от гифките . Днес и обещах да  ги метна, клипче ще сложа . На опашки ще се редим за тази красота.  Joy  Каза ми  че се кефи каква фенка съм на Чачо и как пишем за него  не се отказваме . Засега, щото не се знае напред .

Гифчета от Еми  , които пазя тя  харесва Ча  Peace

оххх направо ти ускорява пулса  Flutter smile3544 smile3544 smile3544

шамана се блажи с целувки  Sick

страхотно парче  ела при мееен   , лигнята ме фана заразително е  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 16:10 от femmi2

# 148
  • Варненска клюкарка
Дано не подлага любовта ни на изпитание, уж сме калени ама знам ли hahaha

Но тук ми харесва, голямата коса отива на големите му бузи Laughing

А тук ахааа да прихне всеки момент Laughing

Видях новата снимка на капитана и нещо не ми хареса, изглежда че най-после го застигна възрастта му, че даже май и го е подминала, а може и специално да е търсен такъв ефект Thinking Минава ми през ум да не го направят един от главните в ЗП newsm78 Главната двойка напуска историята, както и главната злодейка, поне мисля че ролята и е на такава, партньорът и Талат Булут миналата година тресеше пространството с недоказан секс скандал, което смятам че беше една от стратегиите на Фатю - рейтинга се вдигна и скандалът утихна hahaha Но може би и него ще изметат най-накрая, а капитана е съвсем свежо попълнение, секси мъж, подходящ е за история със заглавие ЗП... Време беше някой да се сети за него Peace

Ох гифки Crazy Heart Eyes

# 149
Времето е задушно  , обичам лятото  едвам съм се прибрала с това кръвно  изпих литър кола.  #Crazy

нова - стара вероятно от Ичардето

Дуда с племеницата си .  Мургавелки са двенте , прилича на нея  , даже в контакта някой я  взеха за дъщеря на Дуда .  После обясниха че  е  дъщеря на сестра й .

Не изглежда зле Дуда , миловидна е  това аз го казвам ,  щото ме е напекло слънцето hahaha

Празнували се празника с роднини . Чачо ако беше на семейната снимка , пълна идиля  и хармония .  Като се замисля нямат снимки с родата .  Освен Аталай , когато беше с тях на море .

Скрит текст:
не просто серая мышка , она нескладная какая-то , посмотрите как она двигается некрасиво .Особенно видно на видео из какого-то клуба . Она поет и руками машет . Отталкивающее зрелище . Но Чага у нас страшилкофил .
Ще  преведете ли коментара  не съм сигурна какво разбрах.  Пада си по страшни .

творчество от феновете . Не винаги партньорите  на екрана стават такива в живота.  Радват ни с приятелство  и си ходят на гости и купони .  

Цитат
Начинают появляться все новые подробности будущего сериала телекомпании Ай Йапым для интернет-платформы Нетфликс. По сообщению Бирсен Алтунташ в главной роли снимется один из ведущих актеров сериала Чукур Кубилай Ака .Первые четыре эпизода будет режиссировать Ахмет Катыксыз, четыре последующих Дениз Йорулмазер. Сценарий Мерич Аджеми, известная по сериалам Любовь Напрокат и Маленькие преступления. Съемки начнутся в конце июня. В центре сюжета - истории лицеистов. В касте проекта Каан Урганджиоглу, Мерт Языджиоглу, Алина Боз. Также ведутся переговоры с Пынар Дениз, с которой Кубилай уже работал ранее в сериале "Моя родина - это ты".
Проекта с АЯ  и Нетфликс е почнат , каста е готов  и сценария .   Каан Урганджоулу е добър  , Алина Боз не е ли заета с Не пускай ръката ми  , какъв Нетфликс?  newsm78

красива гледка  от Истанбул  Heart Eyes

стоп кадър  как си съблича ризката и понася към масата  

давай мАчкай звяяр  Crazy Crazy Crazy
горещи страсти са най - опасни  живеят в тебе , живеят в мене .

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 19:38 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт