ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Варненска клюкарка
Фемо за коментара са обичайните плювки по Дуда. Сива мишка, как некрасиво се движела, отблъсквашо зрелище, а Ча бил любител на страшилки.
 Честно казано по времето на Ичерде когато за пръв път разгледах инста и и аз си помислих че момиченцето е нейно дете. То наистина прилича повече на леля си отколкото на майка си Peace

В ляво е същински Ленин Shocked

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нова от Джейда Confused Направо съм потресена от вида и, всеки път все по-зле, то вежди, сега и камба на върха на носа, устни е правила, резултата ужас и половина ooooh!

А това просто е уникален кадър, подсети ме за един СероКерски, който Марги беше показала hahaha

# 151
  Джейда  се беше разхубавила по едно време , сега пак замяза на нищо  ooooh! ooooh! Тези устни що така , за носа знаем че е опериран заради инцидент.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 20:22 от femmi2

# 152
  • Варненска клюкарка
Носът и е опериран много отдавна, за пръв път преди Фериха, после в почивката между първия и втория сезон на АФК отново. В началото на втори сезон се появи с носле ала Барби. Малко по-нататък си боцна и устните, но всичко беше много красиво направено. Преди няколко години при инцидент в нощен клуб пострада носът и, и по думите и докторите повече от това което са направили нямало как да подобрят нещата. Сега като гледам пак е правила нещо, а устата и на нищо не прилича вече ooooh!

Бившето Барби

# 153

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

майка й е била с нея на интервюто.  Не е лесно като си известен .Откровена е харесва ми това  думите й могат да се разберат погрешно .  

тази снимка от  сватбата  не се сещам да съм я виждала

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 20:37 от femmi2

# 154
  • Варненска клюкарка
Каква талия има Хазал на сватбата Crazy Не сме виждали снимката Peace Подсети ме за друга сватба. Днес се омъжва Амине Гюлше Peace Първо да кажа че ме срази с това че излезе от дома на баща си под акомпанимента на тъпани и зурни и.... овързана с червена панделка Joy Joy Joy Но това което ми хареса е че с мъжът и ще, т.е. вече трябва да са раздали храна на 16 000 човека, както и че ще платят операциите на други 5000 - дано не бъркам цифрата за операциите. Канят гостите си да внасят сумата която биха отделили за подарък в някаква фондация, която ще плаща операциите. Много хубава инициатива, браво. Вместо да премятат в дома си ненужни или вещи които не харесват и не са си избрали сами, ще направят така че хиляди хора да се сещат за тях с добро Heart Eyes

ПП В Испания също скоро започва Ичерде Peace

Сега се каня да си пусна "Чернобил" Страхотни отзиви чувам за този сериал, пък и ми се гледа нещо по-различно, ще видим...

# 155
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Къде го тоя Чернобил? Дай линк  Praynig Говорят го много по телевизията тези дни, ама си нямам идея по какво се излъчва. Хич нямам време, ама поне едно око да хвърля.

Хубаво е, че в последно време излизат снимки на майката на Хазал, да се уверим, че е добре.

Ичердето само от понеделник до четвъртък ли ще върви? newsm78

# 156
Добър слънчев ден  на всички Nature Sunny
Искам и аз линк за Чернобил  Белчето да сложи ,слушам  добри отзиви .

Профи ,Вътрешния е от Понеделник до Четвъртък  ,така го рекламират по бТВ .

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 12:48 от femmi2

# 157
Понеже гледах редовно при рускините някъде докато полицайчето разкри двойната игра на Умут и го затриха смятам ако имам възможност да гледам да продължа от там. За да уцеля момента ще ме ориентирате ли с какво времетраене са сериите и докъде са в края на първата седмица?

# 158
  • Варненска клюкарка
Снощи казах че в Испания започват излъчване на Ичерде, но съм забравила да кажа че тръгва на мястото на приключилия снощи МП, който досега измиваше срама на Прилива да не е на последното място. Така че в испански ефир от понеделник ще са 3 сериала с Чачово участие.

Нищо е можах да изгледам снощи. От дни си пазя линка на един сайт за онлайн, ето тук https://filmisub.com/filmi
Мъжът ми успя да изгледа там 3 серии и половина, но аз не обичам така - като се върна трябва да оправя кочината и да направя нещо за ядене, да си кажем няколко думи с детето и тогава... Това време дойде снощи към 21 ч. Търсих го през смарта на тв-то защото исках да го гледам на голям екран и така 15 минути нищо. Премахнали са линка. В момента сериала го има на Замундата, но там трябва да имате регистрация и да си го изтеглите, онлайн няма. Аз го имам изтеглен и днес се каня да го изгледам Peace Сериалът е само 5 серии Peace

# 159

Рори  Hug Вътрешния е от 21 :30 до 22 :30 . Като го разпокъсат с реклами смятай . Не сме стигнали още до този момент да разкрият Мерт . Сарп се внедри ,получи доверието на Джелю . Сега ухажва щерката .  Бяха на брега и Мелек щеше му фрасне един ,той я спря .
Добре ,че на Ча не е Флинстоунския смешник  като звучене .

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 13:50 от femmi2

# 160
  • Варненска клюкарка
Рори, в момента са в гората когато Давуд отвлече колата с Йомер и Мерт. Давуд гръмна Йомер, в следващата серия предстои Сарп да се простреля в рамото заради Мерт Peace

# 161

Баджаначката не ми донеса китки  ,като го надуших Чачослав . 
Утре Ча и Марга ще се появят в комплект. Joy  

Сарп се простреля ,Мерт се върна да му помогне .  Мерт ще се върти около журналистката  ,Сарп няма да е съгласен.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 13:49 от femmi2

# 162
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не се е прострелял още. За момента стигнаха до описаното от Белл. Мисля, че се пада да са някъде малко преди края на втора оригинална серия. Peace

# 163

Цитат
Режиссер Барыш Йош 20 июня приступает к съемкам нового сериала для интернет-платформы FoxPlay. В сериале будет 10 серий
Познатия ни  режисьор  Баръш Йош  ще снима за  нет платформа.  

Бурак Дениз е дал интервю за ютуб  , също като Хазал .

муцунки

тази снимка с Ча  я мернах в Т  от   кога е  момичетата с него кои са? До него е  седнала Илка  .

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 19:55 от femmi2

# 164
  • Варненска клюкарка
Фемо снимката е стара, от лято 2013 г. протестите в парка Гези, малко преди да започне снимки за мъпета. Ча е с Илка и сестри Шенсой Peace С маски са заради обгазяването отвън. Ако не се лъжа имаше и друга на която се виждаше торба с бутилки вода и айряни, които вероятно щяха да  раздадат на хората отвън Peace
Нещо много рязко секна това приятелство- и от страна на Илка със сестрите и от страна на Ча със сестрите... Защо ли Whistling А то бяха едни думи от майка им как ходел да ги взима отвкъщи, и после ги връщал лично Laughing Един от първите хора които Ча последва в Т когато си създаде профила там беше бащата на сестрите. Миналата година на другия ден след сватбата на Ферхан на която той не беше, пусна една от редките си снимки в някакво кафе- в мъжка компания. Всъщност не помня Ча ли я пусна или друг...
Забелязала съм че Ча уважава сватбите или на хора които са му много близки или имат някакво отношение към кариерата му. Явно Ферхан отдавна не спада към тези.... Защо ли така Whistling

Общи условия

Активация на акаунт