ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Пришълец
Феми, да ти е жива и здрава и взаимно да се подкрепяте  bouquet

Веднага си отпивам, ей така Laughing

# 556
Марги  , Бел  Мерси  love001 отпий си с Емко е най  - сладко кафето , Хаканчо също
нещо солено с тиквички

фас в ръка , дали още ги пафка , не сме го виждали  с цигара  скоро . Хазалинда ги отказа , Браво на нея .

тук е  страхотно парче , особено със слънчевите очила Sunglasses Crazy Crazy Crazy знайте колко искам да ги рекламира.    

Баръш - Ча  на барабаните  зверче  Crazy Марги ще нарежеш ли гифка как думка  bouquet  Хакан под душа го изгубихме и не го намираме .   Романтиката с Илайда как  ще я изтърпим.  ooooh! ooooh!  Не ми харесва избраната . Добре си бяхме с Айча свикнахме и ги  утрепаха .

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 20:02 от femmi2

# 557
  • Варненска клюкарка
Новата ни колежка Илайда, не знаех че е със светли очи. Надявам се наистина в нея да има нещо което да ни хареса и което може да не личи от пръв поглед, пишат че била супер, дано Peace Наскоро от изнесеното от Инста видях че беше сватосала котарака си с тоя на Кубилай Ака, надявали се на поколение Crazy

И Хазар, повече приличаща на лейди Гага, отколкото на себе си, надяваом се този и вид да е само за фотосесията ooooh!

# 558
Сватосали дом . любимци за малки котенца Heart Eyes
Хазар се боядисала руса или  е перука . Не ги   гледаме Блонди в Протектора ? Rolling Eyes

# 559
  • Пришълец
Ама че шантава фотосесията на Хазар #Crazy

А новата ни колежка не ми е съвсем по вкуса, но определено не ми е неприятна. Пък и щом по-запознатите казват, че в действие си я бива...

Феми, ето го. Певицата ми заприлича на една от безсмъртните във втория сезон на Защитника

# 560
Вярно ,че прилича певицата на тази от Протектора . Нея ги убиха . Арасовата Биге ще е от добрите ,преданите .

Казват за Илайда ,че я бива като актриса . Не сме гледали за да коментираме .
От къде сме сигурни ,че няма да е Фунда новата любима ?  Големичка е но мисля ще им се получи .Хубава и можеща Гледала съм в в Карадай . В театъра се изявява .
Дано този  шантав вид на  Хазар е за фотосесията . Ще ни дойде ту мач в Протектора .  Лейди Гага  се правише на интересна ,сега е в нормален вид . На Оскарите ми харесаха с Брадли Купър .

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 23:51 от femmi2

# 561
  • Варненска клюкарка
Леле, Ча е дал интервю за Варайъти, най- популярното американско списание за шоубизнес newsm44 newsm68 newsm44
Това е едно от най-върховните маста на които можеше да пишат за него smile3501 Вероятно една от причините е че Протекторът все пак е американска продукция и не е просто до заслугите на Ча, а и до влиянието на Нетфликс, но все пак си е много якооо Laughing
Тук ми идва да цитирам Инеса която казва че това е обичайният Ча, мълчи 100 години, а после прави нещо от което на всички им увисват мандибулите и пак мълчи Laughing

# 562
Много се радваме за успеха на нашето момче Grinning
Първият турски актьор с такъв успех .
Права е Инеса мълчи  после ни поднася бомба .
Снимката не ми харесва ,правена е когато беше в Америка . Някак си застарял ми изглежда .

Дал е интервюто на инглиш  ,очакваме го с интерес да говори за работата си с Нетфликс и за плановете за в бъдеще. Дано открехне какви ще са ? Двата филма нищо потвърдено няма . Според моето кълбо ще продължи да си сътрудничи с Нетфликс . Може за родна компания се завърне . ПО традиция ще си бие шута за Америка ,ще си даде почивка. Иска там да живее да се връща по ангажименти в Туркиш . Като нищо ще го направи ,ще ни довлече ам. крокодил .

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 11:46 от femmi2

# 563
  • Пришълец
Леле, направо не мога да повярвам newsm09 и все пак много се радвам smile3501

Феми, хич не ме кефи на снимката, на мен също ми изглежда по-възрастен ама карай, преглъща се. Laughing

# 564
  • Варненска клюкарка
https://vk.com/@cagaulusoy-zvezda-zaschitnika-chagatai-ulusoi-o- … k-netflix-razrush

Интервюто на руски, ако има нещо което не разбирате питайте и аз сега ще го чета, не знам дали е цялото Peace

Бива бива, малко изглежда все едно като ято гларуси да са минали през косата му, ама  и по-зле сме виждали Laughing Но браво, това си е успех Peace Както казах, интервюто вероятно е и заради влиянието на Нетфликс, но няма друг турчин изтипосан в целия си блясък за Варайъти, така че това си е Чачов успех Peace
Варайъти, найс  а  newsm08

Ето така много ми харесва, макар че не се знае ако меше свалил шапката  Laughing

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 11:05 от Беллора

# 565

Маргиии ,не съм изненадана ,но не очаквах да е за такова престижно издание .Най - много някоя колонка му отделят както сме коментирали с Бел .
Много се радваме нашето си е най . Нетфликс има заслуга ,ся американките ще видят кво значи мешана красота балканска .
Леле ,като ракети са рускините.  Докато пиша са  го превели . Като седна на компа ще го прочетем  и коментираме .

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 11:47 от femmi2

# 566
  • Пришълец
Ето го и на английски, кой както предпочита

https://variety.com/2019/digital/news/the-protector-star-cagatay … arket-1203260849/

Феми, изненадана съм и то много  Grinning

# 567
  • Варненска клюкарка
Ама усещам един тон срещу досегашната му работа, срещу методите и прочие както се работят сериали в Турция. По това ми изглежда че сякаш няма да се връща да работи за турски продуценти Thinking Дано да не го изтълкуват че ги е настъпил нещо, защото няма да е добре. Видяхме как го бойкотираха жълтурите на втората премиера, това си беше платена акция, на някой чиито интереси беше засегнал Нетфликс или Ча, биха могли да му скроят и още по-неприятни номера от въпросния априлски игнор.

# 568

Дано не се изтълкува погрешно ,но Ча казва истината . От сутрин до вечер на площадката и по   3 часа един епизод . Сценаристите се чудат как да запълнат има безсмислици .
Ча е отговорен  човек ,като се е фанал  на хорото ще го играе. Казах ви без да чета какво ми казва кълбото Joy
Маргиии познай нещо Grin виждаш ли как го надушвам и за кръчмата на Гьокхан усетих .

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 14:40 от femmi2

# 569
  • Варненска клюкарка
И в цвят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт