ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Оригиналната снимка черно - бяла ли е ? В цвят не е лош .
Само една са щракнали или ги пазят останалите . Правена е когато беше в Америка ,сега се сещам за ретро сесията в розовия хотел от турското списание ,правена в Лос Анджелис . Тогава е с тази визия .
Защо чак сега  публикуват интервюто или е правено в Турция ?

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 15:50 от femmi2

# 571
  • Варненска клюкарка
Честно казано не знам дали феновете са я оцветили, в изданието е излязла черно бялата Peace А може цветната да е пусната и от фотографа, онзи същия който прави калифорнийската му фотосесия Peace
В това интервю за нас няма нищо ново, всичко това казано  от Ча вече сме го чували, то е ново за американските зрители, мини интервюто е като за тяхното запознанство с Ча Peace Само не ми харесва това повтаряне като с укор към турските продуценти за работата с тях и далеч по-леката работа с Нетфликс. Родните му маскари заслужават и много по-голяма критика, заради методи на работа и евтини номера които пробутват на зрителя, но срещу ръжен не се рита, някой може да му вдигне мерника заради тези думи и да му излезе през носа Rolling Eyes

# 572
  • Пришълец
Само не ми харесва това повтаряне като с укор към турските продуценти за работата с тях и далеч по-леката работа с Нетфликс.
И на мен. Може някой да му вдигне мерника, а може пък един ден отново да работи с тях, занапред нищо не се знае...

Феми, черно-бяла е в оригинал, но феновете я разпространяват вече и в различни цветове Laughing

Браво на Ча, но и на Гинчо Wink

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 16:15 от #m

# 573

Бенсу Сорал на корица на списание с лятна фотосесия .
Heart Eyes Heart Eyes
този е  един от любимите  ми колажи след този на Габи   страстния Crazy  в оригинал знайте ли на кого са главите ?

Ромео и Жулиета  и тяхната любов завърши трагично . Хандето така ги определи като си говореха с майката на Емир .

Още от Бенсу  Peace хубава коса , също и усмивка .

добър стил , на главата това нещо окичено не ми харесва.

# 574
  • Пришълец
Бях го забравила този колаж, готин е Mr. Green

Онзи страстния също е сполучлив (както и другите Габелфита) Wink, обаче Фера и Емко такива слаботелесни малко трудно ги възприемам Joy

На какви фемирски гифчета попаднах в Туитър от една рускиня, после може да ги сложа...

# 575
Габи е майсторка и ми липсва . Марги ти следиш ли профилите й в мрежите ?
Мятай гифките , обичаме да носиш  гифчета  smile3521

Ще метна избрани , които  паза на лични .

# 576
  • Пришълец
Ок, щом не възразявате ще нося Laughing
Габи в Туитър мисля по-често ползва втория си профил, Фемирския рядко.

# 577
  • Варненска клюкарка
Мисля че оригиналните кадри бяха на Нина Добреф и Йън Съмър... нещо си Peace Ама може и да бъркам, тоя колаж е много стар, а в онези времена с въпросните двама и телата им се правеха много Фемирски колажи Peace

Бенсу е хубаво момиче, ама по фотосесии навсякъде ми е еднаква, излиза като гърмяна ooooh! Има такава хубава усмивка, как пък веднъж не се усмихна ще им се и турски фотографи некадърници ooooh!

Марги, аз мисля че един ден, даже може би скорошен, пак ще работи с турски продуценти и не бива така да ги критикува. Наскоро Ранини спомена нещо за два филма Peace Керем Чатай и Аксой имат съвместно предприятие, което ще произвежда филми  или беше сериали направо за външния пазар, Ча е работил и с двамата но такава е турската система и той няма как да я оправи, това си иска промяна отвътре на всички нива свързани с тази индустрия, като се започне например с намаляването на времето за реклами, което ще позволи намаляването на продължителността на сериите... Нашият човек не мисля че все за Нетфликс ще снима, а американското кино на този етап е твърде голяма лъжица за неговата уста, та да си наляга там парцалите че не се знае...

# 578
Навлязохме в Меркурии  ето ти проблем. Моя  джасна колата в няква дупка ли кво ли  така е като в държавата е безхаберие. Сега дава пари за ремонт . ooooh! ooooh!
Другият пъг ще внимава повече

На 7 юли настъпи поредната за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий. Следващата такава фаза ще настъпи на 31 октомври тази година. В периода 7-18 юли Меркурий ще остане в знака на Лъв. От 19 до 31 юли ще премине през Рак, акцентирайки върху Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. По време на тази ретроградна фаза ще е важно да преосмислим своите действия и думи, да овладеем егото си.

За тези които са поети  и пишат стихове  ретрогадния Меркурий не пречи .  Марга спря да римува, това с леговището и съкровището е добро. Joy

Източник: https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/vlyazokhme-v-r … kuriy-396696.html

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 22:11 от femmi2

# 579
  • Пришълец
Бел Peace
Затова по-добре да е пестелив откъм подобни изказвания, че не се знае...

Ретрограден Меркурий, Сатурнова дупка... Феми Laughing аз много не вярвам.
А от поезията се отказах, вече само чета Joy

# 580
 Марги в зодий не вярвам но като чета има съвпадения.

захапката Crazy  Колко е важно да играеш с правилният човек.  Начинаещ но са си помагали с Хазал .
Журналята го питат, че казал преди време че му е трудно в целувките . Нормално е . Айчата  как се вихриии.
kiss

още от контакта
https://vk.com/wall-101396376_149121?browse_images=1

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 19:28 от femmi2

# 581
  • Варненска клюкарка
Тука пред камината колко хубаво се почнаха Crazy Mr. Green И въобще с перде, без перде, все са едни от най-хубавите сцени Heart Eyes

Варайъти, интервю, снимка, ама можеше някой нов кадър от сета да пуснат, как цял сезон заснеха и един пиксел от Чачослав не ни показаха ooooh!

Преди години имах позната която се занимаваше с правене на хороскопи, беше и станало много интересно, купуваше книги, ходеше по курсове и само чакаше да се събере на приказка някъде с някого и да го метне по дати и съзвездия Joy Joy Joy  След първата ни подобна среща колко отказвах нови срещи, че беше много упорита и убедителна въпреки моите упорити откази, мен ме е страх от такива неща Crazy Зодиите като тип описание на характери са ми интересни, и мога да се зачета, макар че според мен характера се дължи в най-голяма степен на възпитанието и средата на човек, но не обичам хороскопи и винаги ги подминавам.

# 582
Редактирах с гифки от Ичардето . Ползва я за отмъщение  ще разбере, че не е като Джелю .  Екшън дизи  не е любовно  . Тия забрани няма горещи неща .  Нет платформите е друго нещо.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 21:12 от femmi2

# 583
  • Пришълец
Не вярвам в зодии, е само в моята Mr. Green

Фемо, хич не личеше да му е трудно с целувките да ти кажа, даже какъвто е първичен още отначало се отсрами с колежката подобаващо tooth

И това, забавно е Laughing

# 584

Чагоманките Joy Joy какво друго ни остава да го гледаме на снимка . 
Има по - хубави снимки от тази. Фогографа е Jason Frank Rothenberg . Джейсън Франк Ротенбърг , ако  изписвам правилно фамилията .  

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 17:37 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт