Късно се добрах до този профил, вероятно съм пропуснала нещо интересно. Потребителката нарязва изцяло дадена сцена, а гифките са големи и детайлни, от любимите ми.

Гифките са чок гюзелим , хубави . Ча какъв е сърдитко Петко тоест Емко . Мешаме ги той си е себе си тука . Фера като го излъга ,нормално да се чувства наранен . Тя го направи за да я приемат богатите . После се влюбиха . Още си мисля Емир нямаше да я отблъсне ако беше разбрал и майка му нямаше да се дърпа .
Не е лесно в такъв свят ,но трябва смелост . 
Което си мисля, че по-рано нямаше да се случи, ако не беше опознал и Фера, и семейството й. А откъде-накъде би тръгнал да се занимава със сестрата на онзи, който му задигна колата от сервиза 

Как искам някаква такава роля за Ча - да е лош, сърдит, арогантен и гледащ отвисоко. Като се замисля такива моменти съм виждала само в АФК не и в другите му сериали, в първия нюансите в характера на героя бяха повече. Даже ако героят не се играеше от Ча, може би някои зрители можеха да го пратят в графата с отрицателните, че на моменти твърде лоши черти показваше - пиеше, биеше, удари даже любимата си жена, спеше с жени за спорта и за отмъщение
Ама наистина, а не като супер лигав положителен герой да се прави че е легнал с някоя или да се е напил и да са го излъгали като последния глупак - съвсем с акъла си ги правеше нещата и защото така е искал самият той
Е после съжаляваше което пак е нормално и още повече се напиваше 

Любов ли бе да я опише човек и двамата бяха като вулкани 

писна ми от нейната физиономия ! Активна е в инста . 
Защо ти изглежда странно ? Няма брада , късо оформен , във форма . Като момченце направо . Възмажал е хубав. Нашия умее да се променя. 
Не са кифли харесват ми .
Дано да пуснат още 1-2 снимки.
Прочетох за кампания, ама дали рекламна, дали благотворителна? Сега ги е уважил и се е срещнал с представители на държавата, а не както беше в Грузия с певци разни и журналисти, този път нивото е по-високо

как му отива , то на него всичко му отива . И аз като вас искам да изиграе лош , гаднярски образ . Може пак в екшън.

Ползва модерните мрежи . Препоръчани теми