ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 199
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Пришълец
Понеже не възразявате, нося едни фемирски гифки от Туитър, които си харесах по-рано днес...
Късно се добрах до този профил, вероятно съм пропуснала нещо интересно. Потребителката нарязва изцяло дадена сцена, а гифките са големи и детайлни, от любимите ми.

Heart Eyes
Скрит текст:

# 586
Маргииии ,мила още чакаме ,добре си набарала профила в Т . Момичето харесва фемирите Heart Eyes Гифките са чок гюзелим  , хубави . Ча какъв е сърдитко Петко  тоест Емко . Мешаме ги той си е себе си тука . Фера като го излъга ,нормално да се чувства наранен .  Тя го направи за да я приемат богатите . После се влюбиха . Още си мисля Емир нямаше да я отблъсне ако беше разбрал и майка му нямаше да   се дърпа . Rolling EyesНе е лесно в такъв свят ,но трябва смелост .

Бенсу Сорал споделила, че мечтае да отвори художесгвена галерия с картини скулптори . Хубава мечта  и аз харесвам картини .  Има средства да си го позволи .

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 23:49 от femmi2

# 587
  • Пришълец
Сърдитко Петко/Емко Joy
Ами беше наранен, нормално, месеци наред или цяла година живя в заблуда, хлътна по един така да се каже измислен образ. А тя нетолкова послъгваше, колкото премълчаваше.
Всъщност любовта идва ненадейно, нито Фера е била с амбицията да забива богаташче в унито, нито Емко щеше да я забележи ако не беше я блъснал с колата и не усети още в онзи момент, че тя е различна от всички онези, които се стремяха да привлекат вниманието му. Никак не беше лесна и му се стори интересна, но това съвсем не беше любов от пръв поглед Laughing Я колко късно се отпусна да й каже, че я обича, някъде около годежа с Халил.
Но след разкриването на истината Емко я обикна повторно и то още по-силно, беше готов да се пребори с всичко и всички за тази любов Heart Eyes Което си мисля, че по-рано нямаше да се случи, ако не беше опознал и Фера, и семейството й. А откъде-накъде би тръгнал да се занимава със сестрата на онзи, който му задигна колата от сервиза Laughing Тц, тази любов беше обречена ако се знаеше, че Ферка е портиерската щерка.

Ще има още една порция гифки Laughing

# 588
  • Варненска клюкарка
Понеже не възразявате, нося едни фемирски гифки от Туитър, които си харесах по-рано днес...
Късно се добрах до този профил, вероятно съм пропуснала нещо интересно. Потребителката нарязва изцяло дадена сцена, а гифките са големи и детайлни, от любимите ми.

Heart Eyes
Скрит текст:

Ох сърдит Емко Heart Eyes Как искам някаква такава роля за Ча - да е лош, сърдит, арогантен и гледащ отвисоко. Като се замисля такива моменти съм виждала само в АФК не и в другите му сериали, в първия нюансите в характера на героя бяха повече. Даже ако героят не се играеше от Ча, може би някои зрители можеха да го пратят в графата с отрицателните, че на моменти твърде лоши черти показваше - пиеше, биеше, удари даже любимата си жена, спеше с жени за спорта и за отмъщение newsm09 Ама наистина, а не като супер лигав положителен герой да се прави че е легнал с някоя или да се е напил и да са го излъгали като последния глупак - съвсем с акъла си ги правеше нещата и защото така е искал самият той  smile3502 Е после съжаляваше което пак е нормално и още повече се напиваше newsm62
Снощи ми направи впечатление че в една сцена в Ичерде имаше Баръш и Фюсун- нали така се зовяха героите на Ча и Лидия в Делибала. От един от моментите пък имаха снимка на сета и кака как мило се беше наклонила към Ча hahaha

Абе Марги, какви възражения, давай каквито гифки намериш, тука лудостта никога не утихва Laughing Особено като няма и нищо ново... Аз като гледам и в Т навсякъде хората си припомнят кой по-новите неща, кой по-старите, други са на творческа вълна и попълват народното творчество... Ех бе Чачооо, вземи пусни вече нещо Crossing Arms
На последния гиф, Свинка как гледа и нИмоЙ да повярва на късмета си hahaha

# 589
  • Пришълец
 Heart Eyes
Скрит текст:
Какво му инжектира Халил, че стана още по-красив tooth

Лудостта не утихва, права си Бел hahaha
И за Емко е така, съвсем реален си беше - бие, пие, отмъщава... Наранява.... Заради предложението му към Фера тя да плати дълга на семейството си и това, че до последно й играеше по нервите, чак я предизвика да се качи по бяла нощница много черен ми беше Twisted Evil Наистина минава и за отрицателен герой на моменти.
Не че на Фера кривотиите бяха по-малко. Мисля, че за нея важи неписаното женско правило да се сърдиш докато ти омръзне или забравиш причината за сръднята Joy

# 590
  • Варненска клюкарка
Heart Eyes
Скрит текст:
Какво му инжектира Халил, че стана още по-красив tooth

Лудостта не утихва, права си Бел hahaha
И за Емко е така, съвсем реален си беше - бие, пие, отмъщава... Наранява.... Заради предложението му към Фера тя да плати дълга на семейството си и това, че до последно й играеше по нервите, чак я предизвика да се качи по бяла нощница много черен ми беше Twisted Evil Наистина минава и за отрицателен герой на моменти.
Не че на Фера кривотиите бяха по-малко. Мисля, че за нея важи неписаното женско правило да се сърдиш докато ти омръзне или забравиш причината за сръднята Joy
Самата истина Joy Joy Joy
И той с неговите бръмбари - обичаше мразейки я, отмъщаваше и и я обиждаше и в същото време не позволяваше на другите да го правят, беше готов да им пригрезе гърлата ако само я погледнат накриво Laughing И тичаше след нея само да и каже колко я ненавижда hahaha Любов ли бе да я опише човек и двамата бяха като вулкани hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 12:10 от Беллора

# 591
  • Пришълец

Пропуснали са Гизема, но пък са наредили Хазар измежду колежките Laughing Следващата вероятно ще е онова девойче Илайда, за другата нова нали споменахте, че на години е по-голяма...
То направо да се чуди човек да няма нов главен герой, пускат неща от сета, а Чачун никакъв се не вижда, оф ooooh! Crossing Arms

# 592
  • Варненска клюкарка
Георгий Джанджава, грузинският посланник в Турция днес се е срещнал с Ча Peace
Нещо много странно ми изглежда нашия човек Thinking

# 593
 Баджаначке, щях да ви оспокоявам че ще се пръкне, надушвам  го  , отварам контаткга и цъфна Ча.  Joy Joy
Марги познах за кръчмата  че се премести  Rolling Eyes няколко пъти го засичат там .  Кълбото не казва кога ще бие шута на шамана  , писна ми от нейната физиономия !  От онзи ден не съм я плювкала  Joy писна ми от нейната физиономия ! Активна е в инста .  

ново с посланика в Грузия

Докато се мотам Бел е публикувала няма трия . На тази суша нека  да има .    

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 17:33 от femmi2

# 594
  • Варненска клюкарка
Жената била генералния консул на Грузия в Истанбул, Инга Киквадзе, явно посланника е там на посещение, апък Ча как се е озовал с тях на една снимка надявам се да разберем Laughing

Фемо за Дуда не се надявай, днес нещо е постнала в сторито за жертвите на клането в Сребреница. Май и нейната майка беше босненка, ама не съм сигурна, ако не, значи връзката е другаде, сещай се къде Whistling

# 595
Бееел  Hug Защо ти изглежда странно ?  Няма брада , късо оформен , във форма . Като момченце направо . Възмажал е хубав. Нашия умее да се променя.  smile3521

Познатата ни Аху Сунгур в ново дизи , не знам каква роля ще играе .
Цитат
Началась читка сценария нового фильма Я хотел бы сказать / Dert Bende. В главных ролях Умит Кантарджилар и Джессика Мей. Умит также выступает в качестве продюсера картины.

Бел , чеша си клавишите. Бъзикам се за кълбото  , знам че няма да е скоро .   Постнала в сторито за Сребърница  съпричастна е с Ча , като негово гадже.

Колко щяха си подхождат с Тувана или Йозге Кая . Пусти вкус.  Sick   Не са кифли харесват ми .

# 596
  • Варненска клюкарка
Направо слагам руския превод
Цитат
Georgi Janjavaga: "Вчера мы встретились в Стамбуле с международной звездой турецкого кино Чагатаем Улусоем, который очень популярен среди других стран мира! На встрече мы предложили принять участие в кампании «Создай лето в Грузии». Посольство продолжает работать с Турцией по привлечению таких знаменитостей, что поможет увеличить туристический поток из Турции и повысить осведомленность о туристических направлениях нашей страны!#SpendYourSummerInGeorgia 🇬🇪"

Ми не знам, сякаш ми се вижда подпухнал в лице newsm78 Дано да пуснат още 1-2 снимки.

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 17:48 от Беллора

# 597
Ча ще увеличава туризма.  Сериалите са сериозен туризъм в Туркиш . Докато не загледах турско нямах желание да отида .  Сега не си правя планове щото все нещо става .

Heart Eyes
Маргиии за теб за гифчетата  Hug къде ще ходиш на море ако мога да попитам ?

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 19:05 от femmi2

# 598
  • Варненска клюкарка
Искат чрез турските звезди да увеличат туристопотока в посока от Турция към Грузия Peace Прочетох за кампания, ама дали рекламна, дали благотворителна? Сега ги е уважил и се е срещнал с представители на държавата, а не както беше в Грузия с певци разни и журналисти, този път нивото е по-високо Wink

Дуда с градския си от времената на Ичерде, почти шамански танц, чак се стреснах hahaha

https://www.instagram.com/p/Bzx_MbWHlnw/

# 599
Мятам гифки които пазя .

тук е когато се обръща като вида капитана в унито . Какъв потлед и учудване вкара Ча . smile3501
тук се разсърди мислеше че Фера знае и си тръгна . Сърдитко  Crazy как му отива , то на него всичко му отива .  И аз като вас искам да изиграе лош , гаднярски образ  . Може пак в екшън.

спортува , как не го налазиха фенките на поляната   Joy

чичи Джак , в нашия сериал не замазваха алкохола и бутилките  за разлика от сега . Ако беше запалил цигара ммм така му отива. smile3546

Цитат
Дуда с градския си от времената на Ичерде, почти шамански танц, чак се стреснах hahaha

https://www.instagram.com/p/Bzx_MbWHlnw/
Смешно и Трагично  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha
като маймуни са тия двдамата . Тя си е шаман и си друса такива танци , не искам да я плювкам но като ме провокира .
Гледаме повече нейната физиономия отколкото на Чааа  Crossing Arms Crossing Arms  Ползва модерните мрежи .

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 18:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт