ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
Фемо нищо не казваш за танца на Дуда hahaha

Няма как да го налазят на сета, не че не се е случвало де, но обикновено имаше опънати едни въжета и яка охрана които държаха надалеч пищящите фенки. Има няколко снимки на които се вижда Peace А и такива външни кадри извън парка пред блока и в университета си бяха рядкост. Мисля че за Астана  Аксой или Мурат Онук казвахта че не знаели как, но фенките много бързо надушвали къде са външните снимки и често се налагало да се преместят в студиото където  да презаснемат в друга обстановка/декор hahaha

# 601
 Бел , как да не съм казала  не си  го прочела . Шаман какво да друса освен такива танци . Представям си с Ча как му се лигави и танцува .

ела тука бе женО  дока ще ми се цупиш извинихти се толкова пъти . Беше под стрес не го оправдавам .

Не намирам гифчето как носи Фера  да ти съпоставим . Марги ти пазиш ли го  или резни от Т.

Маргиии намерих клипче с Хакан под душа редни го прати на лични щото го изтубих . Мерси  Hug bouquet ако ти хареса нещо друго  режи  спокойно не възразяваме .
https://www.youtube.com/watch?v=Xm9_Pt14ML0

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 20:13 от femmi2

# 602
  • Варненска клюкарка

ела тука бе женО  дока ще ми се цупиш извинихти се толкова пъти . Беше под стрес не го оправдавам .

Не намирам гифчето как носи Фера  да ти съпоставим . Марги ти пазиш ли го  или резни от Т.

Ох че хубав Heart Eyes
Фера риташе, на забавения кадър едното и коляно се озова някъде по ребрата му и въпреки това, сред ритници, бой с ръце по гърба, хвърчащи коси и све останал колорит я вдигна и понесе. Имам го някъде ама не ми се търси Crazy

# 603
  • Пришълец
Офф, докато сядам и ставам ми изчезна написаното #Cussing out

Само гифките ще сложа

И Хакан под душа

ПП Феми, маргаритките ми харесаха. А на въпроса ти все още нямам отговор, понеже не сме решили. Марга мисли дълго Mr. Green

И на Ча се зарадвах. Heart Eyes Нещо не ми е баш, но е от снимката...

# 604
  • Варненска клюкарка
И аз не знам какво точно не ми харесва в Ча на новите снимки Thinking Минава ми през ум че окастрената му прическа е твърде къса за големите му бузи. При още по-големите му бузи в Грузия с по-дългата коса и шапката си беше много добре, на интервюто за онази интернет телевизия също изглеждаше добре с по длъжка коса и малко четинка на лицето, затова си мисля че нещо прическата и гладкото като яйце лице ми изпортва гледката  newsm78

Момента с коляното на Хазалинда в ребрата на Ча е когато я вдигаше пред блока - издърпа я от таксито повдигная и така Joy Joy Joy

# 605
  • Пришълец
Нещо ушите му ми се струват щръкнали, от прическата трябва да е, а може би е от снимането Blush

Ахуто я гледам на снимката, която остана на предната страница състарила се е, не че и преди изглеждаше на реалната си възраст... Стресна ме повече от на Дуда шаманския танц #Crazy

# 606
  • Варненска клюкарка
Добре са му ушите, оперирал си ги е още преди конкурса, или пък след него, че и там май стърчат Laughing На снимките му като малък добре се вижда че бая стърчат Laughing
Ама как го прави този фокус - онзи ден с Киво ми се видя толкова слаб в лице Shocked

Ахуто е станала голяма страшилка, още няма 40, а при всичките грижи които полага за външността си, изглежда като на 50 Shocked Когато я видях за пръв път в АФК изглеждаше на годините си... е почти... Crazy А после как рязко се промени към лошо ooooh!
Добре поне че е махнала онези пластмасови скули че една вечер докато се мотаех преди лягане и някакъв сериал беше започнал с нейно участие, направо се стреснах, а там сигурно беше на около 35 ooooh!

# 607
Ще мЪ уморите Joy Оперирал си ушите ,нищо му няма на ушите . Майтапите ли се или наистина има такова нещо ?
На Дуда ушите и старчът   да беше само това ,цялото лице е неприятно . Като друсне шамански танци  се прави на интересна . Едни пера си сложи   се накичи и  е готова.  Дървета снима и се зъби .  Мисли си че някой ще я хареса. Повече плювки  отнася ,на нея и Ча им е бана не. Как не се плаши нашия като му се озъби с чейнето .   Сигурно е добра вътрешно , както се казва в такива случай . Това е важно много пъти сме го дъфкали .
Маргиии ,Хакан под душа  е за тръшкаща емотка   съм през тела . Емир - Ча правили ли сме гифки  под душа  май не и   на басейна не сме Rolling Eyes

Ахуто в АФК приличаше на повече години от колкото е . На едни не им личи ,на мен ми казват не остаряваш  се радвам ли не знам . Синът й едър наскоро слагахме инфо . 

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 00:08 от femmi2

# 608
  • Пришълец
Ами явно ги е оперирал щом казва Бел, аз това сега го разбрах. Обаче на някои от последните снимки, когато е без шапка ушите му наистина ми изглеждат щръкнали. Добре, че само на мен ми се струва, а не е така в действителност Laughing

Ахуто и в АФК не личеше да е на 30-31, но беше по-естествена и това, че изглеждаше по-голяма я правеше подходяща за майка на Емир, все пак ще е глупаво да е сякаш на годините на сина си. Laughing Но сега е страшна за гледане, жалко, няма и 40г.

Феми, ами повечето хора на подобни комплименти биха се зарадвали Laughing

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 10:34 от #m

# 609
  • Варненска клюкарка
Това за ушите с Профа сме го дъвкали по нашите страници мнооого отдавна, достатъчно е да погледнете някоя от най-популярните му детски снимки и ще видите за какви перки на вентилатор става въпрос, това без операция няма как да се оправи. То и думата операция за този случай е много силно казана- цепвали на 2-3 места и после фиксирали новото положение с 2-3 шева + местна упойка. Иначе съм ви слагала снимка от конкурса където се усмихва без фасетките и оградката му е малко редичка, после ако ми остане време ще я потърся Peace
Важното е че нещата са свършени качествено и само са подчертали красотата му Heart Eyes Слава Богу че изглеждаше по най-добрият начин когато го видяхме за пръв път Heart Eyes Още се сещам за неприятното ми усещане когато за пръв път видях зъбите на Бурак Хакъ в Мелодията- хубав мъж, ама като се усмихнеше... ooooh!
Аз не съм против хирургичните намеси, не съм против и силикона, стига нещата да са станали по-добре отпреди, а не като погледнеш някого и да си кажеш аууу какъв нос си е направила тази или този, как диша през него или егати балоните. Ако нещата могат да изглеждат по-добре, защо не thumbsup

Днес чета при Инеса едни неща и падам от смях. Не знам откъде е инфото,но пнише че носел шапки, защото преди години една го оскубала, сигурно си е мислела да го омагьосва с някакви ритуали и да го ожени за себе си Joy Joy Joy
Аз знаех за случай когато една седна в скута му и той стана на секундата и просто я изтърси от там Joy Joy Някакъв репортаж беше като се снима с фенове и подписва снимки, някои го целуваха, прегръщаха, някои се изхитряваха с бързи целувки по устата, а тая право беше решила да опита... на място Joy
А днес пак попаднах на това интервю Mr. Green Пак да кажа че абсолютно всичко съм запомнила от него, само частта за секса не, но щом за втори път попадам, пък макар и на руски но в два различни варианта и все я срещам частта за секса, явно пропускът е при мен, вероятно го е казал  Mr. Green Ето това звучи точно в стила на Ча отпреди години Joy Joy Joy Много ми харесват и вметките на журналиста в скобките че се изчервявал Laughing

Цитат
🔴ИНТЕРВЬЮ "БЕЗ ФИЛЬТРА"
(25 июня 2011 года для #Hurriyet)

✅ Как вы думаете, вы симпатичный или сексуальный?
✔ Симпатичный. Мои сексуальные стороны проявляются в других местах (краснеет)
✅В каких местах?
✔ Например, если я хочу кого-то снять (склеить😂) становлюсь сексуальным и харизматичным.
✅Правда, что, когда ты целуешься для роли, ты стесняешься?
✔Да, разве это не странно?
✅А в настоящей жизни?
✔В реале я отлично целуюсь.
✅Секс в твоей жизни на каком месте?
✔ Это самое необходимое в моей жизни (то без чего я не могу жить), то что делает меня счастливым (делает мою жизнь счастливее)
✅Комплимент, который ты чаще всего слышишь от женщин?
✔Однажды между съемками стою пред писсуаром в мужскои туалете, смотрю сзади женщина, в руках у нее телефон, пытается меня снять. В другой раз женщина воскликнула: "Боже, как матери такое рожают!" Мне это так странно! (Его менеджер Селин Бронкай не выдерживает и вмешивается в разговор: "Чагатай, повернись в профиль! Посмотрите, его как-будто нарисовали!" (Чагатай краснеет).

В последната точка го има онова за жената в мъжката тоалетна, сигурно сте го чели и преди, само не ми става ясно успяла ли е да заснеме нещо hahaha
Като му чета старите интервюта и се сещам че навремето и Чачовия живот и нашия фенски живот беше доста по-интересен, сега скука - той на риболов, а ние се молим за някоя снимка hahaha

# 610
  • Пришълец

За фасетите ясно, но за ушаците не знаех.  Laughing Е, важен е крайният резултат smile3521

А някои фенки на Чачослав доста щури hahaha

# 611
  • Варненска клюкарка
Ами иска им се на фенките да узнаят за някои работи които никога няма да могат да видят Joy Joy Joy

Ей на и Али Ав на какво акцентира по някое време във видеото Joy Ама какво тяло Crazy smile3544
https://vk.com/cagulsoy?z=video461868951_456244095%2F4ca0de494d4 … -101396376_149818

А на снимката от конкурса сме коментирали че не само липсват фасетките, ами има добавени и спирала за мигли ималко молив за очи Mr. Green tooth Много ме мързи тия дни, но скоро ще я потърся снимката, не че не сте я виждали де.

А това как ме стресна днес, тоя път състаряващия филтър си го бива, направо е шокиращо достоверен newsm09
Скрит текст:

# 612
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_162223
ново от Дуда . Аман от нея , ся великанския крак и маратонка ще гледаме  ooooh! Отговор на глупостите  на жълтурите изтипоса че не се преместила .  Голям смях с тия  rotfImbo rotfImbo роман могат да издадът .
Ще се местил от Зекеркьой  другаде . Там му е добре спокойствие , природа .
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1099089
слагам я да се посмеете  . Рускините са го превели .

непубликувана ,  не се сещам да съм я мяркала  Rolling Eyes
от времето на Делибал  Peace
Баджаначке ще резнеш ли гиф с червените шорти ,какво тяло само .

Сюнгюлчееее , прекрасна , стилна и талантлива . Обичачам си я нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хазалинда са аркадашки.

Heart EyesCrazy Crazy Crazy
се разхлидим под душа .
Керо си почива с аркадаши . Бившата внесла иск за 50 000 лири за лъжата че бременна от бизнесмен .

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 16:33 от femmi2

# 613
  • Варненска клюкарка
Това да разбираме че е Чачовият крак ли hahaha Ама и той ако и се връзва на акъла ooooh! Ами цяла Турция разбра за вас снимай се с нея като мъж и толкова ooooh!

Вярно, нямаме гифка с червените шорти Rolling Eyes

Чуди се Сера как да блесне, ама едновременно да се изкара и бяла и добра ако може... С едно медицинско лесно ще повдигне обвинение към твърдящите че е била бременна, по-скоро в момента ще докаже че не е и че не личат скорошни медицински интервенции, които се заличават за дни Peace  Само не знам как ще докаже че не се опитва да разведе милионера Али Коч. Всъщност тя нищо няма да доказва, работата е там че тези които в предаване твърдяха че по  настояване на собственика на Фенербахче тя е правила аборт, сега трябва да докажат твърденията си, а не Сера да доказва обратното на тяхното твърдение. За ония се получава кауза пердута и ще си платят, защото няма как да обиколят всички Истанбулски клиники, нито някой доктор ще си сложи главата в торбата, нито ще се вдигнат до САЩ  където тя беше преди месец и стоя малко и то като и оставаше само едно представление в театъра, можеше да си го изиграе и после да ходи където си иска но не... Ама нали щото и в САЩ има болници... Whistling А Али Коч никой никъде не го е призовавал че да излезе сега новината че не била бременна от него - това кой ще го докаже без да призоват майстора Joy Joy Joy

# 614
  • Пришълец
Феми, после ще изрежа с червените шорти,стига да се отвори линка, че като пробвах да изгледам клипчето преди около половин час не стана, но сега пък може Thinking А съм през същото устройство.

И аз днес видях състарен Чачослав, надявам се на 50-60 да не изглежда толкоз дърт Crazy

Общи условия

Активация на акаунт