Харесва ми нашия човек

Аз не харесвам ярка агресивна сексуалност, такова излъчване в някоя по-скоро би ме отблъснало и няма да искам да я гледам. Говоря за женско излъчване, а не за любовни сцени, там за подсилване на ефекта естествено си трябва повечко огън
Обикновено първо се запознава любим човек с братя и сестри, после се води при родителите, ама при роднините вече ми дрънчи на нещо друго
Още повече че това е Турция и какво ще кажат роднините е най-важното нещо 
Вчера при подругите четох че това сред младежта сега било последния хит, двойките да ходят с еднакви патъци. Както и да е, ако им харесва и с два леви и с два десни да ходят, ама ме е яд че той се връзва на такива глупости, вместо в цял ръст и никакви намеци да се снима с нея, нали го видяхме на всатбата, а сега пак детинщини 

ами и Киво не се вижда по моретата с любимата си жена. Говори се че била бременна, дано да е вярно.
Влачи я при родата с брата по горите ходят на къмпинг . Родата и родителите като я одобряват е ОК . Ние сме на друго мнение , не само заради външния вид кой ни пита нас . Драскаме си тука !
Рисунката на тениската какво изобразява?
Не че е важно просто се вгледах в нея. 

Да расте живо и здраво в любов .
Ей го без фасети и с очен грим, вероятно и някакво червило в телесен цвят
Не че и Чачовите не са оформени, но формата им е красива. Той всъщност едва в момента в Защитника е с натуралните си вежди, това е нормално че ги оформянт, повечето го правят ама някои направо се оливат.

и мисля, че Дуда има принос за това.
Марги последната нова ли е?
На другата двете сърца ясно, ама какво ли пише не разбирам... Не може ли като нормалните хора някой по-четлив шрифт 

Когато това стане наистина Дуда ,Муда няма да загатне . Знам ли може да измъцат нещо . Ча го усещам променен. Колко неща направи ,които не сме и сънували . 
В крайна сметка да си живеят живота както им харесва. Не ми е по силите да го опазя

Препоръчани теми