Гифките след полунощ да ги кача, а?
Майтап
Ето ги

Станаха много, затова финала на сцената ви го спестих, но ако искате да я завършим ...
Майтап

Язък ми за очакванията. Дано с някоя от новите колежки да подгреят нещата че тая хубост само да ходи напред назад няма да е честно 

Есра Билгич е добра . Бях резервирана към нея но ми хареса в Надеждата с Толга . Наскоро се разведе , беше омъжена за футболист.

!!!

!!!

А по начина по който изглеждаха раздърпани и закачливи, ни дадоха да разберем че пътя до стаята е бил дълъг и интересен, вероятно със спирки във всяко по-тъмно ъгълче по етажте, че асансьорите май бяха стъклени
.

Ами не проявява човека излишна скромност и си е с реална самооценка, как да не го харесаш...

Според мен това че нямаше повече любовни сцени с нея и Бурак се дължеше на бебето в корема и на уважението към него. Според мен бебето в корема на Хазал промени нещата и в сериала и бременността на героинята се появи заради реалната бременност на Хазал
Все пак това е Турция, в момента в който се разнесеше новината за бременността и, и беше играла някаква такава сцена, родните жълти парцали щяха да я направят на нищо, скандалът не и мърдаше, даже вероятно щеше да има заглавия в стил от кого е бебето на Хазал и подобни

Актьорите не ги мислим . Не ми се мисли моята каква ще е.
Нахално но дали ще се научим ги правим . Резни гифки от камината момента който се надига и остава по баклава и после се целуват . 
Мисля че нещата с челото може би могат малко да се хм...омекотят визуално с присаждане на коса, че точно където и е пътя по средата даже и един плешив триъгълник се оформя навътре към пътя, не знам как по-точно да го опиша. Затова там челото и изглежда нереално високо, линията на косата и започва по високо и отгоре е малко тъничка и редичка, но ако тя си има самочувствие и си се харесва и я харесват, проблемът си е само наш
В края на краищата тя не претендира да е някаква красавица, нито драпа за главни роли, видът и е нормален за след първо и второстепенните, все пак и такива като нея трябва да има, а това че на Чачослав вкусът му е такъв, ами такъв си е... Колко статии има за много красивите мъже и техните грозни жени, ако не е тази, друга подобна ще е. Навремето така ви казвах за мишо да свиквате с него - ако не е той, друг подобен ще е
Как се радвам че всъщност е мишо, а не дядката на Хазар 

Да ви кажа аз вярвам, че си я харесва такава и наистина й подхранва самочувствието. Едва ли е дотолкова духовно извисен, че му е важен единствено и само характера. Кефи го от'сЕкъде
Струва ми се скоро няма да я разкара, както и по-рано не пропуснах да отбележа, на любов ми прилича.

Препоръчани теми