ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Варненска клюкарка
Мерси, Белл!  Hug Да ти е жив и здрав сина, и да те слуша за съществените неща в живота!  Peace

Дуда вярно, че се беше барнала за курса, но повече ме впечатли, че изобщо се е включила в кулинарен курс. Ясно е накъде вървят нещата, колкото и да повтаряте, че било рано и т.н.  Wink hahaha Едва ли е само заради светлия пример с план Б на Хазалинда. Баш си е защото знаем откъде минава любовта на мъжа. Пък тоя си му личи, че обича да си похапва и само строгият режим при предстоящи снимки го удържа да не стане четирикрилен.  Peace
Викаш има мегдан, все още сме на третото крило  Joy Joy Joy
Ама то е приятно да гледаш мъж с добър апетит, а не някакъв лигльо дето брои калории и кара на салатки. Но засега той дебелее, тя слабее, точно са по каноните на втората година от брака за дебелеещия мъж и слабеещата жена tooth
Наистина забелязвам че тя доста се старае напоследък, и на Кивовата вечер как тематично се беше барнала. Ако не беше тя, а някоя друга, доста положителни отзиви щяхме да четем. Пък за сватбата там тоалетът и беше най-добре от всичко което излезе от въпросната вечер.
За курса какво да кажа - в страна в която вкусната домашна храна е на всеки ъгъл и ако си сам не ти трябва да се цапотиш в кухнята, още повече когато и скъпия на сърцето ти не мож се оплака от липса на верни другари ресторантьори .... Абе опитва се жената, а само преди година каза че и едно кафе не можела да направи Laughing Определено силно я вълнува четвъртото крило tooth

Профче, гледах капките и се сетих за Мария Илиева за която преди време ти беше коментирала че си приличат с Дуда. Даже редно беше да кажа че не просто се сетих, ами първите минути се чудех на кого ми прилича докато си бъбреха нещо с Рачков седнали на едни кресла. Край, вече като я видя таз жена и само прилики с Дуда и търся hahaha Като изключим 20-те и кила повече отколкото са по кокалите на кака, на външен вид двете имат повече прилики, отколкото Дуда има с родната си сестра newsm09 Ако трупне едни кила, съща Мария ще стане Laughing

Благодаря за пожеланията love001

# 16
  • Пришълец
Благодаря за темата и всичко, което споделяте bouquet  
Много ни е хубава първата страничка, гледам има и ново в спойлерите.

Бел, да ви е живо и здраво момчето baloni

Да сложа рекламата на Ичерде (Вътрешен човек Laughing) и тук
https://www.btv.bg/video/videos/seriali/vatreshen-chovek-ot-pone … chasa-po-btv.html

# 17
  • Варненска клюкарка
Марги, благодаря love001

Мале както сме се успали тъкмо да цъфне нещо интересно, то обикновено така и става де, га изминаха 20 дена от визитата в Грузия, време е за нещо вече Laughing

Ей тая особа бе, умиране има отказване не - сега пък я пишат че се видяла с Керо някъде навън и си личало че се карали, даже не били си пипнали чиниите - ЖДНБ и храна си поръчали даже hahaha Кат не можаха да докарат читава клюка с Ча, сега ще гадаем що Серо и Керо правят сеир на хората, освен естествено ако някой така добър жълтур не ги е подслушал и да не ни мъчат а да кажат веднага какво-що и све подробности hahaha

# 18
Хелоооооу.
Еййййй, много готино ми стана като видях наш Чаги Heart Eyes по бтв в рекламата на Ичерде, умрях си от кеф. Party
Ивченцееее, hug
Скрит текст:
честито да е съкровището на мама и тати, да сте здрави и успешни всички.

# 19
  • София
Здравейте момичета!  Hug
Нахлух в темата ви, за да се уверя, че съм чула правилно за сериала на Чаатай. Откога го чакам този сериал, вече не помня. Непременно ще го гледам и ще следя темата! love001

# 20
  • Варненска клюкарка
Камелия, аз също се радвам че ще го дават, от дълго време се надявахме това да се случи. Най-после! Не мисля обаче че това ще се отрази кой знае колко на темата ни, защото сме го обсъждали преди 2 години. Надявам се все пак да има какво да си кажем, защото аз съм го гледала до един момент, а и преди това не бях особено редовна, но определено с дублажа и по-кратките серии смятам да го уважа. Добре дошла Hug

ПП Надее, благодаря ти Hug

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 14:13 от Беллора

# 21
  Бел , с закъснение  да ти е живо и здраво синчето , да доведе убава и добра мома и одобрите .

Каме  Hug bouquet  каква изненада . Ичардр може да не го обсъждаме подробно , щото сме го гледали като излезе в Турция , каквото искаш питай и коментирай .  Любопитен  е дублажа  , на Киво е запазена марка Виктор Танев .   Иван Петков  с кеф да го слушаш , когато озвучаваше Емир .

Готино е както каза Надето Чачи да го видим  на бг екран  Crazy

от архивите - оххх къв е хубав , сладък бонбон  и тази ризка.  Yum

Енгин на гости  в дома на Арас Булут

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 18:21 от femmi2

# 22
  • Варненска клюкарка
Фемоо моето момче стана на 16 каква булка Joy Joy Joy Първо ще трябва да го изучим Laughing
Ама ти благодаря, знам че пожелаваш от добро сърце Hug
Момичета да ви се връщат пожеланията, благодаря ви и вие да сте живи и здрави love001

Иван Петков в Бг си остана до дублажа на Емко, защото доколкото знам има звукозаписно студио в Дубай. Но наистина си е рядкост дубльор така добре да успее да покрие гласа и излъчването на актьор. Ако сега трябваше да заглеждам АФК варианта на ДФ с тоя Флинстоун, просто нямаше да мога да го изтърпя. Там пък имаха някои проблясъци на ниво превод, спрямо превода на Бтв, но дублажът и рязането във всяка серия просто съсипаха сериала. Сещам се че Рори го загледа с варианта на Диема, но пък сцената беше няма и то каква Shocked
Надявам се Ичерде да го направят добре, надявам се да не изрязват сцени, не че ако го направят ще разбера, но не е честно заради труда на хората. Надявам се Rolling Eyes

Тази дама Еда Едже от Фатювия ЗП е играла в АФК. Съвсем малка, направо незначителна роля, сестрата на затворената жена която Зехра спаси, но там беше брюнетка.

# 23
  • Пришълец
Фемо, развесели ме и мен с пожеланието си Joy

Бел, повтаряха ОС по БТВ Лейди, Рори тогава се присъедини към нас. А сцената, която така силно я беше впечатлила знаем коя е Crazy

Камелия wavey

# 24
Бел  ,покрай школото има и мацки  ,ще си ареса някоя  . Така е  е първо да го изучите пък после любовта .
След някоя година ще се вълнувате за балове .
Весело пожелание се получи  ,Бел знае че е с добро чувство Hug

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 16:18 от femmi2

# 25
  • Варненска клюкарка
Знам Фемо, всичките сте ми добрички Hug

Марги, аз мислех че на Рори е първото излъчване по ДФ, ама добре че е случила на Лейдито, че ако беше ДФ не се знае дали щеше да продължи. Аз се сещам пък за реакцията на Зиза. Тя не харесваше Хазал ама никак не я харесваше. Даже Тера я карала да заглежда АФК в реално време, когато се излъчваха сериите по Шоу тв. Зиза отказвала заради Хазал. И една вечер скучаела и прехвърляла каналите и попаднала на Бтв на Емко подаващ ключовете на Чепика. И после писа ама какъв бил тоз сериал, Зизка вече била тотал щета, даже в линковете на анализите мисля че съм го вмъкнала, беше си забавен коментар Joy Помня и как с риск да сме и се подигравали писа че си поръсвала главата с пепел - това когато за пръв път загледа мъпета и се чудеше кО му има на Ча , пък и за Сера беше повече от разочарована, а преди това тука с Ренка размахваха едни кандила hahaha Не съм и се подигравала, разбрах я Laughing

# 26
  • Пришълец
Бел, спомням си го, вмъкнала си този коментар на Зиза, след анализите има няколко такива кратки.  Joy

Мисля, че точно при тази безмълвна сцена дублажа всъщност няма значение и попадането у нафталина е сигурно, особено и когато не знаеш какво е звученето на гласовете в оригинал. Като цяло обаче за мен варианта на БТВ е по-добър и предпочитам него.

# 27
  • София
Момичета, благодаря за топлото посрещане! Hug Hug Hug
Феми, love001 много се радвам да те видя!

До скоро гледах по ДФ, повтренията на "Огледален свят".И, много се ядосах, че не дадоха до края продължението "Пътят на Емир", и го спряха по средата.Не го гледах при първото излъчване, и така и не го завърших този сериал. Сега нямам време, но някой ден непременно ще го изгледам.Само ме светнете дали накрая се женят със сестрата на Явуз.Или, и там завършва с нечия смърт.
Иначе и Хазалчето и Чаатай да ми любимци. И Къванч Т. естествено! Rolling Eyes

# 28
  • Варненска клюкарка
Не се ядосвай, продължението ПЕ свършва в нищото, така и не излъчват заснетата девета серия, доколкото знам и финал не са предвидили, значи и в осмата не са стигнали до някаква развръзка. Гледала съм го, но нищо не си спомням, освен хубавите любовни сцени и красивия Ча. Ама сигурно ли е че по ДФ не са го завършили newsm78 Да не би да се заблуждаваш понеже то и така ПЕ няма финал?

Аз от спорадичното ми гледане по ДФ, във всяка серия виждах липсващи сцени, при  това  при ГГ или на важни за историята моменти, единия път беше една от огледалните сцени, която е емблематична за сериала, но това е положенето. за нас любим сериал, за тях работа....

Ох бе Марги, за попадането у нафталина Joy Joy Joy Ами да, сигурно е Laughing

В Испания са тръгнали и още два нови турски сериала Черно бяла любов с Ибрахим Челиккол и Кузей Гюней Peace Може да е за кратко, но понеже са в началото, и двата са на първа серия все още и засега измиват срама на Мъпета да не е на последното място, но докога ли Whistling Чета че в Испания са закупили Вятърничавия, Кара дениз, ЗП, 1001 нощ, Времето лети, Жена... Доста впечатляващи заглавия Peace
АФК е на девета серия т.е. Ча още не е никакъв актьор и не го дублират само на испански а и на родния му език tooth
Рейтинги турецких сериалов за 28 мая из Испании ⤵

1. Я назвала ее Фериха - 2,9%⬆ 478000 зрителей⬆
2. Ранняя пташка - 4,5%⬆ 427000 зрителей⬆
3. Элиф - 2,9%⬇ 358000 зрителей⬇
4. Черная любовь - 2,0%⬇ 352000 зрителей⬇
5. Прилив - 2,4%⬆ 272000 зрителей⬆
6. Черно-белая любовь - 1,6%↔ 248000 зрителей⬇
7. Маленькие преступления - 2,1%⬇ 196000 зрителей⬇
8. Кузей-Гюней - 2,2%⬇ 195000 зрителей⬇

# 29
Каме  и аз се радвам  ,че се разписа .Сапфирчето оставили го ?  
Сблъсък гледаш ли ? На Киво му партнира една огнена хубава рижавелка .
Пътят на Емир  свършва в нищото .Спират го заради нисък рейт ,щото хората не щЪт Гизема   . Заради алчност продуцента направи това безумие  . Можеше да завърши с танца в парка без да убива Фера .

Като гледаш Вътрешния ще видиш гаджето на Ча , внимавай  не се стреснеш.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 11:42 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт