Това за Чачовия бизнес не го вярвам много, за да върви нещо такова шефа трябва да е наблизо иначе си е чиста загуба на пари. Но може въобще да не става въпрос за парите
Едно такова начинание е малко като с раждането, ако имаш бизнес или собствен недвижим имот в САЩ, също можеш да пътуваш по всяко време или процедурата е значително опростена
Имаше и някакви визи за Америка, които са нещо като за ВИП и процедурата също е много опростена, важат много дълго време, години, само с някакво подновяване, ако няма промяна в статуса на ВИП-а. Не мисля че Хазал и Мишо ще тръгнат да се преселват, а в Истанбул си имат американска болница със специалисти обучавани в института Джон Хопкинс, както и други болници на много високо ниво
Хазал е в дълга почивка както сама каза, все трябва да прави нещо а не по-цял ден да лежи край басейна. Ако се чувства добре може да пътува, а тя така или иначе всяко лято ходи поне за месец в ЛА
Да видим това лято дали ще отиде в Латинска Америка, не съм сигурна, но май отново някой, някъде го беше казал, не помня Аксой или Хазал
А Мишо го чака работа по нов филм.

Разбира се ако не иска ще уважа да запази нещата за себе си .
6 февруари 2019 . Изненадата не вечерта севгилито . Трън в очите ми е когато изглежда добре го отбелязваме .
Ти какво искаш, кат цъкнем нета и 'сяка сутрин да ни се повръща ли
Списанието е “Women’s Health” превежда се като Женско здраве 

Мислим си че ги менка Дон Жуана но не сме познали . Това ще свърши някой ден . Нали знаете любовта се изчерпва . Не винаги се получава така се надяваме, че няма да я гледаме сто години .
двете си харесваме това интервю .

Между Бурак Съяшар и Капитана е Мехмет или Ахмет Аслан, неосъществения Емко, който в момента вече гради успешна политическа кариера. Второто лице е в една от първите политически партии на комшиите, ама май в младежката част, не съм сигурна за поста му
защото от докторите показват само предварително заснетите 3-4 серии и дотам си остават... То това си е някаква закономерност- амбициозните проекти обикновено не потръгват, а това което първоначално не върви и не вярваш че ще се получи, вземе че те изненада приятно 
Показвала ни го беше, иначе нямаше и да знам за съществуването му 

Мдаа, успяха да заемат една немалка част от мозъка и ежедневието ми навремето 
и партньорството им запомнящо се.