1. Однажды в Чукурова - 10.31%⬇ (финал сезона)
7. Двор - 3.85%⬇ (финал сезона)
34. Столкновение - 1.60%⬇ (финал)

Марги, доколкото знам Киво е бил на 22, а както казваш, Сонгюл даже май на 27

Едни 20 годишни келеши. до 22 разликата е само две години но в тези 2 години младите хора много бързо се променят, порастват, момчетата възмъжават, а 20 са си 20...
Марги на новопоявилата се снимка от сватбата на мен пък ми се вижда мощен, кака цялата я е скрил, вижда се само част от роклята и, и то защото клоша на полата е голям, ако беше като на Илка някоя тясна рокля въобще нямаше да разберем че тя е до него

Илка е там, а Гинчо го видяхме че се мотае като изгонен на купона, беше писал в сторито под една снимка най-красивата булка и толкова от него за събитието

Да, това на снимката е коктейла който беше обявен за 19:30 ч. Имаше гости поканени на коктейла, същите или минус някои и плюс други на подписването и най-отбраните на вечерята и купона. Макар и да не се виждат в лице, а да са наснимали само гърбовете им, някак не върви да се изтъпанят и да ги снимат в лице отблизо, но в гръб никой не може да им забрани, представям си околните колко ли снимки са насвяткали още, дано след още 4 месеца пак да ни зарадват с друг кадър

Марги рускините съвсем наскоро откриха разликата и че въобще има 2 първи целувки и че реално тази в спомените май е по-първа от другата и реално първата Чачова целувка пред камера

Ама че чаршаф опнах, а само щях да дописвам малко