Казвала съм ви аз какви усещания имам за Ча и общуването с него, по-точно че малко хора биха го изтърпели. Само че за това и изказване подозират че става въпрос за Бурак, тъй като отдавна никой не я спряга и желае за отношентия с Ча, за Киво не знам въобще и дали е имало такова нещо, тя беше почти дете в ЗП. Арас беше за много малко и нямаше време за развинтване на фантазиите им. Абе казват че вероятно говори за Бурак
Дори и да е така, според мен по-добре да си беше мълчала, защото сега ще извадят думите и от контекста и ще стане мазало
Сериалите са приказки, ясно е че някои фенове са много зле и не могат да разграничават сериал от реал, но не е нейна работа да ги вади от сънищата им.
Аз затова казвам че не съм му фенка, но ми е слабост, интересен ми е
Досега през годините съм забелязала че до него неизменно са само Гинчо и Илка- всичко друго е преходно, идват и си отиват...
Другото предположение е заради хормоните които бълва в кръвта и малкото момченце и които я правят по-невъздържана
Никаква полза няма да има от това нито за нея, още по-чалко за него
Де да можеше и Хазал да проумее това. Ако иска да работи и да има фенове трябва да умее да разделя нещата- кой каквото ще да си говори, тя нали си го знае какъв и е прекрасник, защо се връзва на глупости? 

Гюнгюров минава за негов близък .
Сигурна съм че Ча е наясно с всичко което се пише в нета за него и за любимата му, за работата му и въобще това което вълнува феновете му. Дори и да не чете, има хора в агенцията на които това им е работата и го осведомяват за най-важното. А по начина по-който се старае Дуда да изглежда по събития, си личи че и тя е наясно с "любовта" на Чачовите фенове, но какво да направи- да се кара с тях или да отиде да се самоубие? Не, прави най-логичното, опитва се да се хареса и си страда тихо. Защото едва ли е щастлива от това което се излива по нейн адрес. А Хазал правейки обратното ще накара ли някой да си промени мнението за мъжа и, пишат и че се облича ужасно, нима лъжат? Усмихваш се там, казваш нещо мило, примерно че се стараеш но не винаги се получава щото не си модел, на ум им теглиш една и си свиркаш. Такива мнения винаги ще има, защото си е избрала публична професия. Оф по-добре да не продължавам
Мишо що не се прави на мъж и да я защитава от плювките в мрежите? Защото разбира че в това няма смисъл, тя защо не го разбира
Хубави, лоши това са феновете, те гледат работата и, щом така са се филмирали зачи я е свършила отлично. Ще седна аз да се тръшкам щото някой не ме харесвал, мен или мъжът ми и не знам си какво казал за мен, ми да си приказва, много му здраве
страхотна нова къщичка! 
Сядам да Ви чета, изглежда има нещо интересно...
Каквото и да каже, хората гледат външността по фотките и до там...не е приятен за гледане... 

Май са ни обичайните дрънканици, няма ново за Ча, в очакване сме уж, дано не си останем с чакането само 
Чудесен пример има до себе си Хазал как трябва да се държи, ама то не та не 

Последния епизод заради трепането някой път го пропускам . Феновете сглабят техен финал без гърмежи . 

Мисля ,че е нашия герой ,качеството е лошо . Не ви ли се струва косата е по - къса от първите сезони .
Добре ,че няма лимби и опашки . 
Нека и другите да кажат, но според мен не е той:33uu:
Питаха го тъпотии като за тийн списание, глупаво блиц интервю и точно такива отговори получиха 
Мразя подобни гатнанки в стил открий Чачослав на снимката и обикновено не си замъчвам мозъка с тях.
По-така снимки имам предвид кадри от разпускане, с приятели, на яхтата... Ясен и хубав Ча я не да се налага да гадаем той ли е не е ли че аман от такива
Препоръчани теми