ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
 Не  знам кво искам  типично по женски  Joy искам ли да знам с коя ходи или йок

Бел, мляскане и разпускане на яхтата  и ловене на рибка . Ще ни  изненада  с цИлувка  ще разреши на Дуда да я сложи или папараците ще ги фотнат .  Пепел ми на клавиатурата .

Тигрицата му се точеше от масата,  той спокойно си стои.
 Ети беше питала да не е  дубайският принц  Joy Факт е че далеч стигна  . Даде старта с Нетфликс. Дали ще пробие в чужбина времето ще покаже .  Красотата му поезия се пише .
Америка има агент, който работи за него . Засега ми задържа интереса по - нататък ще видим .

Нека силата бъде с Хакааан  Party  
това е кадър от сета наподобяващ класиката Междузвездни войни .

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 07:17 от femmi2

# 91
  • в подножието на планината

А, момичета, нямам възражения за писането...колкото повече, толкова по - добре...обичам да Ви чета, каквото и да пишете... Hug Heart Eyes
Колкото до идеала за мъж или жена... Една моя колежка постоянно повтаряше, че не понася руси и светлооки мъже, а в момента припада по Къванч...и тя не може да обясни защо..хем не е 20 годишна... Mr. Green

# 92
Илде Kissing Heart
О , аз виках Сакън турско па го загледах и  припадам по Ча .

Русоляви не си падам но Киво го харесвам ,друга бира е той .Енгин Йозтюрк ми допада .
Алперен Дулмаз е красив  Heart Eyes Преписаха му ашк със стилистка  ,която работи с Башак ,нали облича мъжа си в проектите .
Хабера го Опроверга било лъжа .
Мацето е убаво .

# 93
  • Варненска клюкарка
Илде нали и аз това казвам, едно е да си ги дрънка там за някакви Адриани, Анджелини, а реалността обикновено е някоя като Дуда. То и ние си падаме по Ча, но мъжете ни не изглеждат като него нали... нито пък ние като Адриана Лима Joy Joy Joy Всичкото това дрънкане за вкусове е толкова относително, като гледам ръста на Дуда като я е избирал и метъра си е забравил вкъщи hahaha
При рускините четох едно мнение когато беше се надигнала поредната вълна срещу нея - една беше писала нещо в стил "надявам се мъжете ви да ви избират само по красотата ви, да броят всяка трапчинка на целулита ви и да ви смятат за втора категория човек ако не сте поне толкова успешни в работата си колкото е той самия" tooth

Еее Фемо, ами че то се знае с коя "ходи", повече от това подробности на мен не ми трябват, пък и той е сдържан, тиха вода, може би си има правило извън къщи да не праЙ глупости, така че нито за ръка ще го видим да я държи, нито нещо друго. Най-много да ги видим кака да му връзва стръв на въдиците, ама и това не ми се вярва hahaha Знам че някои на по-малко доказателство от снимани на калъп няма да повярват, ама като гледам няма да дочакат hahaha
На яхтата не бяха сами, Дуда беше в игриво настроение, но не видях и някакви палави изблици от Гюнгьорови, напротив, доста сдържани бяха и те, а личи че се обичат, даже по онова време Гюнгьоровица беше бременна, състояние преразполагащо мъжа към повече нежност към половинката Peace Сега че има и такива като Башак които приклещват мъжовете си  и правят шоу има ги... Хора и отношения всякакви, Ча видимо не си пада по демонстрации Peace

# 94
  • Пришълец
Тоя непознат субект във видеото не е Ча, а така ми се искаше да видим него Crazy

Хазал защо така се влияе от хорското мнение, ooooh! нали тя си знае какъв е човека, с когото е решила да сподели живота си, много важно, че феновете й не го одобряват. Ние като странични наблюдатели виждаме един неособено приятен на външен вид мъж, който обаче най-вероятно притежава ценни качества. Да му се радва там и да не се напряга излишно. И веднага ми изплува момента когато му измъкна ръката от джоба, какво и на кого си тръгнала да доказваш бе, момиче smile3555
Пък че някои влезли по-навътре у филма, по-добре да не е тя човека, който ще ги връща в реалността. И особено по такъв начин като хвърля на пръв поглед дребни камъчета в градината на колеги. С подобни изказвания вреди на себе си, думите й по стара традиция ще се изтълкуват погрешно...

Бел, много хубава кошничката с ягоди, занесох я в една тайна градинка Laughing

Феми, поръчката ти е изпълнена Laughing smile3553

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 09:42 от #m

# 95
Маргиии:hugs:  видях ,че си занесла кошничката в тайната градинка и те лайкнах .

Търсех едно клипче ще ровя пак да го намеря със страстен Хакан . Правили сме гифчета много но искам как си съблича ризката и я опира да стената и размята после . Тая сцена изгубих бройката колко пъти я запях подкосяват ти се партенките ,та колежките не знам как издържат  и Дуда Joy Не се окаже плюшен тигър , няма как да разберем ,шЪ го сънуваме .

Още ми е зле от кръвното да не ви казвам колко беше като го измерих и пия  хапче .

# 96
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като се замисля  Thinking ... също като Адриана Лима съм.  bowuu Е! Не съм толкова висока, не съм толкова слаба, не съм толкова красива, не съм със сини очи, не съм супер модел, не съм толкова богата, не говоря толкова езика и други неща не съм, но иначе съм същата като нея. Mr. Green
Рускините не са ли превели вече интервюто на Хазал, че да видим какво казва?  smile3502

# 97
  • Пришълец

Да припомня, че тази вечер започва Вътрешния Mr. Green

# 98
  • Варненска клюкарка
Проф Laughing
Не мисля че ще го преведат интервюто, но ако се появи ще го сложа Peace
Мерси Марги за напомнянето, то как се забравя такова нещо. Една от причините да не догледам сериала е тази безкрайна дължина на сериите които ме тикат или съм мишката или непрекъснато да си намирам някаква друга работа да ставам, сядам и пак да продължавам с гледането. А това в крайна сметка ме разконцентрира и изморява. Поглъщала съм серии на един дъх и съм искала още и още но Ичерде не е от тях. Та сегашния формат ще ми е по-удобен- предполагам Sunglasses

# 99
 Интервюто е преведо но разпиляно .   Масово се дискутира   как феновете писали Али е лош  да се разделят . Хазал го защити .Разбирам я не е   приятно така да приказват . Запалила е моторетката.  Да не се тормози излишно сега и трабва спокойствие .
 Не обичала съвсем героинята си Нихал .
Цитат
Хазал Кая призналась, что с удовольствием и с большим интересом смотрит сериал "Запретная любовь", хотя сама в нем играла и вроде бы уже все знает, что там будет происходить. А вот свой персонаж Нихал она не любит совсем.

колегите от ЗП на сватбата

Фатих Аксой е убедил за римейка на НИ . Тя не била сигурна , че от това ще излезе нещо. Аксой има усет , много пъти съм го казвала не винаги оцелява като се произвежда продукция на кило .  НИ е успешен проект.

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 19:35 от femmi2

# 100
  • Варненска клюкарка
Аз също я разбирам, но да си пали вкъщи или на ум, споренето с глупови хора е като да слезе на тяхното ниво. Нито ще я разберат, нито ще заобичат мишо, тогава какъв е смисълът? Само вреди на себе си, защото това са нейни фенове ooooh! В такива случаи мълчанието е най-доброто което може да направи, но това е Хазал, тя докато не се блъсне в някоя стена просто няма как да стане. Други актриси също получават подобни писма в които им обясняват че по-добри мъже от екранните си партньори няма да намерят. Ми голяма работа, да ги остави да си живеят във филма, нали това е идеята, да харесат работата и Peace Хора които не правят разлика между сериалната любов и реалните отношения винаги е имало и ще има.

Колко е хубава тази снимка с лицата от ЗП, само Башак ми разваля картинката, но какво да се прави...

Фемо това не бих го нарекла точно превод, някакъв преразказ на няколко изречение казани от Хазал. За голяма точност се съмнявам...
Накратко е казала че не обича героиинята си Нихал, това не  го чуваме за пръв път. Със Селчук Йонтем веднъж наскоро се загледали в серия която вървяла по телевизията и си казали "Ама вярно ли пак гледаме това" Joy Водещата или Хазал са коментирали че сериалъэт е само с 11 основни героя но се е превърнал в шедьовър който продължава да набира фенове и до днес. Аз се опитах  да ги сметна тези герои- Семейството на Аднан, децата му и Бехлюл-четирима, следват мадмоазел, Бихтер, Фирдевс, другата и дъщеря и мъжът и, Хилми Юнал, и онзи влюбения в героинята на Хазал че му забравих името... Останалото са слугите и пълнежа. На мен не ми се виждат малко, но явно по сегашните раздути стандарти, когато не може човек да запомни кой кой е в историята, каста е бил малък Peace
Естествено от работата и най-са наблегнали на НИ. Тя не е вярвала особено че историята ще може да се адаптира. Идеята за римейка била стара. Аз помня че Безсрамниците се дискутираше още 2014-15 г. за евентуален нов проект с Хазал, но тогава тя снимаше Марал. Даже за ролята на бащата се спрягаше родителят на сестри Шенсой Peace Хазал е казала че първо са предложили проекта на други телевизии които го отказали, конкретно споменава Канал Д. Какъв касмет че точно този канал се е отказал bishop
Споменава любимата си книга, която не запомних, любимите и изпълнители от детството и Рики Мартин и Джъстин Тимбърлейк, тук няма изненади, не го чуваме за пръв път. Е предвид как изглеждат физически значи не е съвсем лишена от вкус за мъжка красота newsm62 
Странно а всъщност май не е толкова странно Mr. Green но не срещнах да са и задавали въпроси за АФК. Бяха времена когато тя категорично не желаеше да отговаря на въпроси за Ча, последния такъв много фрапантен случай беше на интервюто за Астана, когато се направи че не чува въпроса и просто го подмина, а темата беше точно АФК и Ча Laughing
Онова за колегите и че ако феновете и ги познавали нямало да ги искат в двойка в реала. Фенове писали за ръстта и, също и че не умеела да се облича и че купувала твърде скъпи вещи. Последното сигурно е от антифенове, че като гледам Сера купува още по-често и още по-скъпи.... За ръста е отговорила да пробват те /феновете и/ да застанат до мъже като Ча и Киво и да ги видела тогава. Е сигурно им се ще, но няма как да се пробват hahaha За беизвкусицата в облеклото и там спои милата че дрехите били много хубави Joy Joy Joy Горе долу излизат откъслечни изречения, не се знае и колко коректно са преведени.

# 101

Топлина , нежност и огън .  Ако бяха се събрали в реала  кой ще гаси огъня.  Crazy
Мишо и Дуда  не са приятна гледка  имат качества вътрешни . Не може само с едната хубост .  Или може , това е друг въпрос Mr. Green Дуда ми е трън в очите и това си е  !

Рики Мартин е от левия бряг прави готини песни .   Какъвто вкус за мъжете такъв и за дрехите .   Може да си позволи скъпи модерни марки  но трябва да знаеш как да ги носиш. Евтините не са лоши , не всичко модерно е хубаво .

Ще нахалствам  Blush Марга да резне  как я носи на рамо и после я пуска . От пейзажа също .  Белчето  искаше тези кадри с гифки ако не  греша .

https://vk.com/cagulsoy?w=wall-58199741_1049920
Страда от  сърцебиене  ,не разбрах медицинските термини .

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 21:26 от femmi2

# 102
  • Варненска клюкарка
Това доколко може да се нарече заболяване не знам. Става въпрос за вазовагален синкоп причинен от свръхактивност на блуждаещия нерв и в периодите на кризи, пулсът се забавя, кръвното пада и може да доведе до припадък. Не става въпрос за увреждане на сърце или други патологии. През останалото време кръвното и сърдечния ритъм са нормални.

Навремето
Скрит текст:
на 6 годишният ми син бяха казали нещо подобно, защото правеше кръвно 60/40 и при силен смях, ако не съумееше бързо да се успокои започваше да хълца и накрая повръщаше. Казаха че свръх активния нерв дразни нещо си и ставал така... Това отмина и кръвното му е нормално, но доста почетох  по въпроса преди десетина години, може и въобще да не е било такова, а просто обикновена детска слабост, детето ми беше слабо като клечка Rolling Eyes Както казах при него отмина Peace

Рики е Би - сексуален, сам е казвал че е бил луд по няколко жени, но просто е разбрал че повече го привлича мъжкия пол.

# 103
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хайде, почна! Залепнала съм на телевизора и вече не ми харесва дублиращата Ейлем.

П.П. Вече не ми харесва и дублиращият Сарп/Чачко.  Crossing Arms
А гласът на майката толкова младежки, колкото и на Ейлем.  newsm78

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 21:08 от profi_1

# 104
Зяпате ли Сарп ?  Сега Сарп ще стреля ще го опандизят ,но това е номер  добре обмислен с комисаря .
Ще има Джеки Чан ряпа да яде  ваййй  .

Тоя дето озвучава  Ча   не ми се нрави . Оф нерде е Иван Петков Heart Eyes Как се казва новия озвучител  ?

Като се сетя за шамана ....
 Ще се появи като утрепат  младежа ,дето надуши Мерт . Това мъжко дизи се загаджиха  кой би го предположил .

Ха , превели са псувните .

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 22:56 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт