ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако не ме лъжат ушите, Любомир Младенов озвучава и мюдюрина и Джелял, и го прави перфектно. Поне тук са уцелили. Трудно ми беше да си представя кой би озвучил Четин Текиндор в този толкова откачен образ. Харесва ми.
Слушам в момента и Рижака, малко ми идва прекалено плътен гласът, а трябва да звучи по тънко, по-лукаво, не толкова категорично.

П.П. Мелек също са я уцелили, харесва ми.

# 106
  • Варненска клюкарка
Очаквах дублажа да е по-зле, но са се постарали и със сипкавия глас на рижака и Сарп бива, Мелек също... Ейлем доколкото си спомням в първа серия ми се видя инфантилна, та и дублажът и на български е такъв дразнещ. Чакаме да видим Арас как ще звучи Peace

За боя в тоалетните мъжът ми каза че било битер сцена в стар индийски филм hahaha На мен като го гледах за пръв път също не ми хареса, прекалено личеше хореографията сякаш си брояха 1, 2, 3 ии 1, 2, 3 ии пак newsm19 но още се напаснат в началото, нормално е. Добре че юнашкото трошене на плочки и мивки беше компенсиирано накрая от боя който изяде и Сарп, че иначе то егати полицията hahaha Жалко че не се чу по-ясно рижавото вай вай вай tooth

Малкия е пуснал това и Ча е драснал няколко думи Peace
Ч: Добре ли ти е така
А: Добре ми е синко

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 22:53 от Беллора

# 107
  Гласа на рижавия  са го нацелили . Хората му се радваха по време на дизито и стана известен . След него игра в МП с Дуда .

Боя  е забавен  ,на балет го раздават  но ме кефи къртят миФки ,плочки Joy

Ча играе различни роли за актьора това е важно не едни и същи .  
По време на Вътрешното са преговаряли за фентъзито ,две години са го подготвяли .

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 00:37 от femmi2

# 108
  • Варненска клюкарка
Май сета на Протектора ще продължи работа и през празничната седмица ooooh!

# 109

Няма ни се сбъдне прогнозата   за яхтата.  Надушвам тая седмица ще го видим .

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 12:32 от femmi2

# 110
Мен засега в дублажа ме смущава това, че не се усеща възрастова разлика в гласовете на майката и Ейлем. Звучат като наборки, млади при това. За сметка на това Сарп звучи леко като чичка.
Не съм много сигурна, ама май в един момент нещо изрязаха от серията. newsm78

# 111
На мен  ми направи впечатление че майката на Сарп звучи младежки като Ейлем .
Сегашният  се търпи за разлика от Флинстоун.   Най - добрия е Иван Петков . Казваме  го  за кой ли път но е така .

Чааа   говори с мимики ,репчи се на Мелек , добър е .  Хубавелке иди да се напудриш ,ти ли ще ме спасяваш ?  
Ча  е строен и хубав Heart Eyes
бТВ не преводоха ваййй ,а брей до колкото чух .

За клъцването не съм сигурна , но май всичко дадоха .  

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 00:32 от femmi2

# 112
  • Варненска клюкарка
На първо слушане дублажът е приличен, поне не е дразнещ че какви случаи знаем doh Но ще видим нататък. За превода нямам мнение защото дори и да съм гледала от преведените серии нямам никакъв спомен. Ако ни лишат от някои сцени няма и да разбера защото съм гледала само веднъж и то през 2-3 серии. За момента видяното и чутото ме устройва идИално Crazy

Само тази ще сложа че другите са страшни за гледане. Миналогодишната и фотосесия беше по-добра. Сякаш ми се вижда че се смущава, движенията и позите и са неестествени.

# 113
Приличен е дублажа . За превода не помня всичко ,щото къде гледах на турски картинки  ,къде с превод .

Кака за разсъмване сте донесли .    Всеки я знае като гаджето на ЧУ. На тая снимка гледа  с  празен страшен поглед .
Ча да хареса някоя като Адриана има шанс да му обърнат внимание ,докато ние актьорите и красавците само в сънищата .
Нашите мъже са добри и убави търпят ни лудостите . Някой са романтични .

Ръста й като я гледам е нормален   . Като застава до Ча е добре или е на токчета. 

Това го каза да отговори нещо  ,етествен и откровен .  Дали е така и той не знае Joy  Дуда я ловка ,след това което видяхме . Не знам кво да мисля .

Интервюто за списанието чакаме.  Ще има ли въпроси за желаният ерген .

# 114
  • Варненска клюкарка
Рускините сигурно ще метнат 2-3 изречения ако има нещо интересно. То и повече не ни трябва де. Обикновено в такива интервюта се говори това което очакват и искат да прочетат читателите, истината си я знаят само известните и я споделят пред проверени хора...
Тя Дуда и на ръст и на тяло си е приятна за очите, хубави крака, приятни извивки,само тая глава, но вкус, какво да го правиш 33uu Както навремето казвах за Хазал да свиквате с реалността че ако не е Мишо ще е друг същия като него, сега казвам за Ча, че ако не е тая, ще е друг подобен крокодил, така че това е положението, свиквайте, вече имаме опит tooth
Интересно и Ча как се е окопал вкъщи напоследък, не се чува нито за кръчми, нито за почивки, даже на кратката си ваканция с яхта си беше сам с Дуда. Преди това го снимаха в Стек хаус, а не в Лабума, може би му е хубаво така без много хора наоколо Whistling Пък ако наистина се вижда по-рядко с онзи използвач Лабумски още по-добре bishop

# 115
Ммммда, съвсем като женен мъж си прекарва времето напоследък.  Wink
Всъщност, докато снимат трябва да се поддържа в работна форма и то най-отговорно. Кръгове под очите от среднощни купони, отмаляли тяло и крака, главоболие и постоянно забравяни реплики хич не са сред любимите неща на снимачните екипи.

# 116
  • Варненска клюкарка
Проф като се сетя миналата година трябва да е бил доста безотговорен, щом все киснеше в Лабума, чак и латините имаха абонамент за там hahaha Но наистина е странно че не се показва никъде newsm09 И на мен ми минават подобни на твоите мисли, как изглежда че си прекарва времето Ча Mr. Green Иначе днес и поздрав за празника не е пуснал 33uu Не знам празничен обяд ли трябва да имат или празнична вечеря, днес постите им свършват Peace

Дуда е пуснала видео от празника, със семейството си е. Но не се знае къде точно, в Измир ли, или са някъде по съседните дворове, нали сестра и също е в Зекирякьой.

# 117
Здравейте. Hug
Моя мъж залепна пред екрана с Ча.

# 118
Здравейте. Hug
Моя мъж залепна пред екрана с Ча.
Наде, имаш най-читавия мъж в темата.  Laughing
Моят още не е разбрал какво ще гледаме известно време вечер у нас. Mr. Green

# 119
  • София
Мацоранки, добре съм ви заварила! Hug Hug Hug
Та, снощи къде гледах, къде дремах... Joy Joy Joy, но в общи линии разбрах началото на сериала. Чаатай, много добре изглежда, напомпал мускули, абе готин от всякъде. Хареса ми началото, обещава да е интересен сериала.Каста е добър, озвучаването от страна на бтв-също е добре.Само девойката -Ейлем, ми е малко дразнеща на този етап.Нея ли я спрягаха, че е забърсала Чаатай в сериала? И, още нещо да питам-коя е Дуда? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт