Слушам в момента и Рижака, малко ми идва прекалено плътен гласът, а трябва да звучи по тънко, по-лукаво, не толкова категорично.
П.П. Мелек също са я уцелили, харесва ми.

На мен като го гледах за пръв път също не ми хареса, прекалено личеше хореографията сякаш си брояха 1, 2, 3 ии 1, 2, 3 ии пак
но още се напаснат в началото, нормално е. Добре че юнашкото трошене на плочки и мивки беше компенсиирано накрая от боя който изяде и Сарп, че иначе то егати полицията
Жалко че не се чу по-ясно рижавото вай вай вай 

Но ще видим нататък. За превода нямам мнение защото дори и да съм гледала от преведените серии нямам никакъв спомен. Ако ни лишат от някои сцени няма и да разбера защото съм гледала само веднъж и то през 2-3 серии. За момента видяното и чутото ме устройва идИално 
Дуда я ловка ,след това което видяхме . Не знам кво да мисля .
Както навремето казвах за Хазал да свиквате с реалността че ако не е Мишо ще е друг същия като него, сега казвам за Ча, че ако не е тая, ще е друг подобен крокодил, така че това е положението, свиквайте, вече имаме опит 
Пък ако наистина се вижда по-рядко с онзи използвач Лабумски още по-добре

Но наистина е странно че не се показва никъде
И на мен ми минават подобни на твоите мисли, как изглежда че си прекарва времето Ча
Не знам празничен обяд ли трябва да имат или празнична вечеря, днес постите им свършват 

, но в общи линии разбрах началото на сериала. Чаатай, много добре изглежда, напомпал мускули, абе готин от всякъде. Хареса ми началото, обещава да е интересен сериала.Каста е добър, озвучаването от страна на бтв-също е добре.Само девойката -Ейлем, ми е малко дразнеща на този етап.Нея ли я спрягаха, че е забърсала Чаатай в сериала? И, още нещо да питам-коя е Дуда?
Препоръчани теми