ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 505

• 23 001
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Варненска клюкарка
Сетих се за СарСем Joy Joy Joy Ох това кой го измисли бе Joy

Фемо, той рейтинга на ПЕ е доста приличен в сравнение с някои сегашни сериали, но си е вярно че други очаквания са имали зрителите и най-вече че не са се оправдали очакванията на телевизията. Наскоро ви метнах един стоп кадър където младоженците се гледат, Фера е на умиране, а чепика е цъфнал щастлив... Ако бяха навили Хазал за трети сезон момента с гърмежите щеше да се окаже гръмнала бутилка шампанско. Първата серия на ПЕ е с рейтинг 9%, хората са очаквали че ще видят нещо друго а не дойки, варене на кафета и клюкарки слухтящи зад вратите и правещи мръсно на детегледачката. Не просто безумно изсмукано беше  това с новата любов на Емко, ами и за Корай също хлътващ по детегледачката, а голямата му лбюбов свободна и на която нямаше да и трябва много уговаряне  да кандиса да го вземе за мъж....

# 31
СарСем  Диана го измисли Joy
Ако бяха продължили сезона и това щяхме да видим .
Затова ви казвам ми загорчЕ .
Кълбото познава  ,гответе се за появяване сам или с  Дуда . Надушвам Ча .

Разглези  ни от Грузия ,забравете скоро да има такова нещо . Ваканцията да го щракнат папараците  да има материал  .

Бел  ,хората са очаквали като по чудо да съживят Фера ,ама Йок !

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 21:20 от femmi2

# 32
  • София
Не се ядосвай, продължението ПЕ свършва в нищото, така и не излъчват заснетата девета серия, доколкото знам и финал не са предвидили, значи и в осмата не са стигнали до някаква развръзка. Гледала съм го, но нищо не си спомням, освен хубавите любовни сцени и красивия Ча. Ама сигурно ли е че по ДФ не са го завършили newsm78 Да не би да се заблуждаваш понеже то и така ПЕ няма финал?

Не се заблуждавам! Спряха го по средата някъде. Последно даваха, как Гюлсун трови бавачката с някакви лекарства, а  Ханде- Явуз я разкри, че не е сгодена. Онзи, съдружника на Явуз, изнудваше Гюнеш и се сгодиха. Абе, направо го спряха един ден. Sick Аз, гледах повторението на целият сериал, защото първият път имах пропуски.Удобен ми беше-вечер от 19ч. по ДФ.Започнаха да го излъчват в края на миналата година, до м. март, тази година.

Каме и аз се радвам че се разписа . Сапфирчето оставили го ? 
Сблъсък гледаш ли ? На Киво му партнира една огнена хубава рижавелка .

Скрит текст:
Не съм го разлюбила Сапфирчето. Просто успокоих топката.Гледах го с Туба....ама, ще се въздържа от коментар. Не гледам "Сблъсък".А, огнената рижавелка я знам от "Курт и Шура". Много я харесах още там. После, се опитах да я гледам в "Любов под наем", но не ми се получи гледането. Леко инфантилно ми е сериалчето, и го зарязах.Обичам сериозните сценарии.

Сега, чакам Чаатай да го видя. Полицай ли го раздава в сериала?
Но, много моля, да не ми казвате много неща предварително.

# 33

палавниик , мачкай

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 21:18 от femmi2

# 34
  • Варненска клюкарка
Яясно, то странно въобще че тръгнаха да го показват, аз го наричам недоносчето. Никъде другаде по света не са пускали продължението освен в Турция и у нас Peace За Латинска Америка дори скопосаха някакъв изсмукан щастлив финал сглобен от други сцени.Там очевидно повече уважават зрителите. Според мен просто трябваше да пуснат финалните надписи секунда преди изстрела и нямаше нужда да сглобяват каквото и да е.

Фемо, я се провери да нямаш температура Laughing Ти казваш че Чачослав ще цъфне с Дуда Shocked ЖДНБ Shocked

Другата седмица ще отпразнуват края на свещенния месец и вероятно по сетовете ще имат няколко дни почивка Peace

# 35
Бел FlushedJoy
Не ми е добре  ,от резките промени на времето плюс други болежки .
Факт е ще се появят нейде двамата .  По - добре  без нея  фаща гората и дим да я няма JoyJoy
Скъпа му е щом я показа на обществото или не му дреме .  Не плаща данък мнение . Оная лети в облаците ,че  такава звезда като Ча я харесал .  Това ще свърши някой ден .

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 21:17 от femmi2

# 36
Белл, на патерички, честит ти рожденник! Да расте здрав, да следва мечтите си с много късмет, много възможности да се разкриват пред него! Пожелавам му прекрасни тийн преживявания, искренни приятелства и успех във всичко което е важно за него!

# 37
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добре дошла, Ками  thumbsup
Тука не сме у ред, ама ш`са опраЙм.  Laughing
ДФ излъчиха Пътят на Емир, точно до там докъдето е излъчен и в Турция. Дават как Явуз отваря вратата на стаята, очаквайки чукащият да е току-що тръгналият си Енгин, а вместо това се чува как Емир казва "Трябва да поговорим". Филмът в оригинал си остава незавършен, с излъчени 8 оригинални епизода.  Peace

Оооох, Ичерде, Ичерде! Как ми похабиха хубавата двойка Чаатай Улусой - Бенсу Сорал  ooooh! . Ама няма да казвам повече щом Камелия няма никаква представа за сериала. Аз тръпна дали и колко ще ми хареса с дублаж, но не заради звуковото възприятие, а заради превода. Знаете, че предпочитам превода на ДФ на АФК, вместо този на БТв, който ограбва от колорита на казаното. Пък нищо, че гласът бил по-приятен. Ама, спирам, че пак навлизаме в препирня, която няма как да има правилно решение, защото всеки е прав според това, какво му е по-ценно и важно.

# 38
  • Варненска клюкарка

Тука не сме у ред, ама ш`са опраЙм.  Laughing
Аа, Проф, нИдей така с лошо rotfImbo rotfImao

Рори, благодаря love001 Момичета, лагодаря ви за пожеланията Heart Eyes И вие, както и вашите скъпи хора бъдете щастливи, живи и здрави Hug

# 39
Само да се разпиша дружки-веселушки, че ми залипсвахте.
Гледам нищо ново под слънцето с нШтИ Патрони. Laughing Laughing

# 40
Вчера бяхме по необходимост на път и в един момент детето заспа, а аз използвах момента и изгледах при рускините финала на НИ. Захаросан край, както предположи Белл, но ми хареса. А Хазал беше прекрасна и като визия и като игра с очи и лице. Но да, наистина не видях целувка на Барфи въпреки че се предполага като новоизлюпени родители се поздравяват с целувка. Няма да разказвам серията, защото Ети ще го направи в пъти по-добре. Но ще издам чии са последните реплики в сериала. Пухчо възкликва, че най-после и той е станал голям брат. Конец фильма.

# 41
  • Варненска клюкарка
Рори, така е, коментират че повече от 2 месеца не е имало целувка. Бременна е, при това в Турция ooooh! Според мен това си е нейно решение, а не на продуцента или сценаристите. И без това нищо официално нямаше, можеше да изиграе такава сцена както му е реда, ама Хазалинда много му брани честта на тоя мишо, чак е дразнещо. А той е голям човек, не тийнейджър, щеше да го преодолее и без тя да го пази, сигурна съм Rolling Eyes

Може ли Хазал да е в ЛА newsm78 Морнинг вместо Гюнайдън 33uu
И май е на плаж.

# 42

разкошни   Киво , Елка , Алп , Мелиса и нашия Иво Аръков . Heart Eyes
 Не гледах Сблъсък  информативно следя  какво се случва .
Днес е финала на сезона . Рейта слаб но се задържа не знайно как по тв . 

Байрактара прилича на нашия зет . Дано еден снимат пак с Ча защо не тримата с Киво , доста фенове  желаят това , ще бъде  супееер  Crazy

снимката  с кученцето е стара   пак в ЛА .
Цитат
Може ли Хазал да е в ЛА newsm78 Морнинг вместо Гюнайдън 33uu
И май е на плаж.

Възможно е  да излетяла  Rolling Eyes  чудно ми е в това състояние , има глава на раменете си . Разстоянието не е малко .   Дали са заедно с мишо или сама  , но вероятно са заедно . Жълтурите писаха ще почива там но чак да ражда не ми се вярва . Добре да се отдалечи от пресата  на спокойствие .

# 43
Ако роди там детето автоматично става американски гражданин и може би получаването на американско гражданство за тях с Мишо се облегчава.
Мои съученици и двамата заминаха с работни визи, родиха си три деца - американски граждани и в един момент се разбра, че и те са американски граждани. От там май по-лесно се получават и визите за близките им които ги посещават. Не че съм 100% сигурна че е точно така, но имаше нещо по-облегчено. Може би и като цяло изтеглената за по-рано сватба и бебето са свързани с техен план да се установят в САЩ и да станат американски граждани. Може би така и майка й ще получи по-добре лечение. Може би това е периода от бременността, когато й е разрешено да пътува и затова и избързаха малко с края на НИ.

# 44

Това лято  се разкърши по баклава  идва Рамазана затова коментирах ще идат някъде с Дуда .   Лятото те първа почва .
Замириса на море  , бира и рибкааа  Crazy

Рориии  bouquet Не съм наясно с тия неща но ако е вярно може да си правят такива планове . Ча писаха за  бизнес с магазин или ресторант  за турски деликатеси .  Не сме го чули лично от него . 

Ча  иска да живее там и да се връща за проекти  .   Страната не неограничените възможности  всеки иска .  Турция не са цъфнали , сега ще има нов избор за кмет , щото бащицата не може да губи. ooooh!

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 15:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт