Ох това кой го измисли бе 
Фемо, той рейтинга на ПЕ е доста приличен в сравнение с някои сегашни сериали, но си е вярно че други очаквания са имали зрителите и най-вече че не са се оправдали очакванията на телевизията. Наскоро ви метнах един стоп кадър където младоженците се гледат, Фера е на умиране, а чепика е цъфнал щастлив... Ако бяха навили Хазал за трети сезон момента с гърмежите щеше да се окаже гръмнала бутилка шампанско. Първата серия на ПЕ е с рейтинг 9%, хората са очаквали че ще видят нещо друго а не дойки, варене на кафета и клюкарки слухтящи зад вратите и правещи мръсно на детегледачката. Не просто безумно изсмукано беше това с новата любов на Емко, ами и за Корай също хлътващ по детегледачката, а голямата му лбюбов свободна и на която нямаше да и трябва много уговаряне да кандиса да го вземе за мъж....
Да не би да се заблуждаваш понеже то и така ПЕ няма финал?
Аз, гледах повторението на целият сериал, защото първият път имах пропуски.Удобен ми беше-вечер от 19ч. по ДФ.Започнаха да го излъчват в края на миналата година, до м. март, тази година. 

За Латинска Америка дори скопосаха някакъв изсмукан щастлив финал сглобен от други сцени.Там очевидно повече уважават зрителите. Според мен просто трябваше да пуснат финалните надписи секунда преди изстрела и нямаше нужда да сглобяват каквото и да е.
. Ама няма да казвам повече щом Камелия няма никаква представа за сериала. Аз тръпна дали и колко ще ми хареса с дублаж, но не заради звуковото възприятие, а заради превода. Знаете, че предпочитам превода на ДФ на АФК, вместо този на БТв, който ограбва от колорита на казаното. Пък нищо, че гласът бил по-приятен. Ама, спирам, че пак навлизаме в препирня, която няма как да има правилно решение, защото всеки е прав според това, какво му е по-ценно и важно.

Момичета, лагодаря ви за пожеланията

Не съм наясно с тия неща но ако е вярно може да си правят такива планове . Ча писаха за бизнес с магазин или ресторант за турски деликатеси . Не сме го чули лично от него .