GoT 40 / Преди и След - Екранизации

• 38 611
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
"Планината" с баща си и дядо си... Close

# 646

Стабилен трейлър, а след цял ден нито един отзив. Финалът на Троновете и неизлизането на Ветровете тотално е снижило интереса явно.
На мен ми изглежда обещаващо и съм надъхан. Интересно как ще съчетаят времевите линии. Дали ще е с флашбеци или ще видим няколко епизода с младата Ренира, след което ще направят скок напред във времето?
Може би си трябва и отделна тема.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 16:32 от The One True King

# 647
Топ е трейлъра, в духа на ГОТ, но ще се опитам да издържа без да гледам както казах.
А Ренира, така ми прилича на една позната.... Simple Smile

# 648
  • Варна
Аз няма да издържа и ще гледам, а като приключи сезона, вероятно ще повторя Simple Smile
Няма нищо чудно в това, че интереса е спаднал, но не съм сигурна дали е в неясната дата за излизане на "Вековете" или в падналото качество и претупване на  последните 2-3 сезона от GoT. По-скоро дори второто, таргета гледащ троновете беше доста по-голям от четящите книгите. Ама ще видим. Предвиждам яко да избухнем тук или в отделна тема.

# 649
  • Варна
На няколко пъти вече чета, че НВО щели да пускат "продължение" на Троновете, в което щяло да се види какво става по-нататък с Джон Сноу. Даже смело заявяват, че Кит Харингтън щял да участва, а можело да видим и други персонажи, които оцеляха в сезон 8 - споменават се Аря, Санса и Бриен. Някой да е чел нещо по въпроса? Много не го вярвам май...

# 650
Аз сега разбирам. Нещо не ми се вярва и на мен. Ама, ако има, ще гледам.😀

# 651
  • Вестерос
Ще е някаква боза сигурно, пълен фен фик ...

# 652
  • София
Да, сигурно е (уж), навсякъде се тръби.
Но не само това. Подготвят се още много сериали.
Ще правят GOT Universe, по подобие на TWD ; Marvel ; DC ; STAR WARS. Всички си имат вселени, сега явно и Троновете ще си имат.
HBO Max трябва да отговорят с нещо тяхно и оригинално. А и явно не искат да рискуват с Хари Потър, така че друго не им остава.
AMC има TWD ; Нетфликс има Stranger Things и Вещерът ; Disney+ имат Марвъл и Стар Уорс ; Амазон имат Колелото и се чака Властелинът да размаже всичко. Ами Уорнър им е малко това с DC, не е толкова глобално значимо и гледано. И с GOT могат да отговорят подобаващо.

Ето статия с подробности около новия сериал за Джон Сноу + всички останали планувани проекти:
--> Kit Harrington Returns as Jon Snow in 'Game of Thrones' Sequel Series from HBO <--

# 653
  • Варна
Ще хвърля едно око, но не съм оптимист.
Мартин ли ще помага за сценария  или ще си карат по обичайния?

# 654
  • Варна
Мартин да си седи на големия г*з и да си пише Вековете.
А тоя спиноф с Кит го потвърдила Емилия. Голяма боза очаквам - гледа тъжно и въздиша "о, май куин... уинтър ис комин..." Simple Smile

# 655
  • София
Аз си го чакам.
Джон Сноу ми беше любимец. Simple Smile

Ама искам спин оф и за приключенията на Аря Simple Smile

# 656
Ох, и аз искам за Аря, ама много.

# 657
  • Варна
Аз пък искам Аря да предаде богу дух. Даже още повече искам лигавата й сестра да гушне букета. А за тоя обявения сериал и аз очаквам голяма боза.

# 658
  • Варна
Аз си го чакам.
Джон Сноу ми беше любимец. Simple Smile

Ама искам спин оф и за приключенията на Аря Simple Smile
На мен хич!
Но пък чакам с нетърпение да разбера какво се случва с крал Бран, кралица Санса и.... оф даже не помня кой остана още..

# 659
  • Варна
На мен ми е по-интересно какво се случва с по-второстепенните герои. Тормунд, Бриен. И с дракона, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт