GoT 40 / Преди и След - Екранизации

• 38 605
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Е, то това не е спойлер. Още в седми сезон на Троновете, когато нашите ходиха да убеждават Церса да се включи във войната срещу мъртвите, нали Джонката и Денерис си говореха на арената, че Таргариените са били велики и силни само заради драконите, но постепенно те са изчезнали. Та съдбата им е ясна от първия сериал още. Ще бъде тъжно обаче да се види.

# 691
  • Вестерос
Още повече, че в първи сезон няма дракони и на Дани са първите от години 😁

# 692
  • Варна
Още повече, че в първи сезон няма дракони и на Дани са първите от години 😁
Е, да ама може да се е случило нещо друго. Както и да е, аз обожавам спойлери, но на някого може да пречи.

# 693
  • Варна
И аз ги обожавам. Хич не ми пречи да знам какво ще се случи Simple Smile

# 694
  • Вестерос

# 695
  • Варна

Алисънт и Ренира.
Скрит текст:
Ще ги изкарат в сериала, като приятелки от детинство. Не ми харесва тази работа,
Скрит текст:
няма да се учудя ако ги въвлекат и в лесбовръзка.[
/spoiler]

# 696
  • Варна
Русичката много ме кефи на външен вид. Дано ме изкефи и във филма.

# 697
На Денерис не можаха да порастнат достатъчно, да видим тук как ще ги направят.

# 698
  • Варна
Трябваше да бъдат по-големи ли?! На мен никак не ми се видяха малки, все пак Дрогон взе на гърба си няколко човека, когато бяха заобиколени от мъртвите в онова ледено езеро.

# 699
Алисънт и Ренира.
Скрит текст:
Ще ги изкарат в сериала, като приятелки от детинство. Не ми харесва тази работа,
Скрит текст:
няма да се учудя ако ги въвлекат и в лесбовръзка.[
/spoiler]
В книгите са в приятелски отношения първоначално. Мисля, че точно това ще покажат. Издребнявате.

# 700
  • Варна
В книгите са в приятелски отношения първоначално. Мисля, че точно това ще покажат. Издребнявате.
По-скоро предубедена.
Приемам забележката, ще му дам шанс. Simple Smile

# 701
Гледах някакво ревю в ютюб на някакъв, който е бил поканен на премиерата на първия епизод в Холивуд - той е много доволен, според него е много добре направен сериалът и актьорите, особено Мат Смит, са много добри.
Аз нямам кой знае какви претенции, дори последните сезони на ГОТ сега ги гледах пак и вече не ми се виждат толкова зле, колкото тогава Grinning

# 702
Трябваше да бъдат по-големи ли?! На мен никак не ми се видяха малки, все пак Дрогон взе на гърба си няколко човека, когато бяха заобиколени от мъртвите в онова ледено езеро.

Ами растат през целия си живот.  200+  години. Сега дали ще ги покажат така, вероятно не, но ще видим.

# 703
  • Варна
Интересно в такъв случай какво се случва с дракона, когато човекът му умре... В смисъл, хората не живеят 200 години дори в най-добрия случай. Дали си избира нов ездач или ездачът избира него? Или пък си остава сам? Явно са много свързани, от това, което видяхме в Троновете. Ще се радвам на ей такива неща да се даде яснота.

# 704
  • Вестерос
Нов ездач има, евентуално. Изборът е по-скоро взаимен.

В Огън и кръв Мартин го е обяснил.

Общи условия

Активация на акаунт