Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 053
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 105
Това не е ли онзи палячо - "мъжкаря" от Пазарджик, който беше в Биг Брадър и напълни гащурите като пуснаха гаджето на една от другите участнички, около които гравитираше?
Забравих му името.

То си му личи, че е комплексиран от пръв поглед. Само комплексиран човек ще се опитва да изпъква с бройките си или нещо друго също толкова незначимо и повърхностно.

# 106
Същия. Голям тъпунгер беше.
Скрит текст:
Пламен Богданов

Източник: Биг брадър
Бил е играч на три отбора от А група. "Отказах се, защото трябваше да избирам между моето достойнство и игричките, които ги има в нашия футбол; уговорки, които бяха против моите принципи и не можех да преглътна. Не харесвам хора, които са без сърца; хора, които се слагат заради облаги. И точно заради това реших да си запазя достойнството и да си тръгна. В момента се занимавам изцяло с фитнес.

Оценявам външния си вид перфектно. Имам хубава усмивка. Харесвам естествените жени, които имат естествена красота и красиви усмивки. Николета Лозанова, Маги Желязкова, Алисия, Бориса Тютюнджиева – всички те са естествено красиви и не мисля, че биха ми отказали, ако знаеха, че съществувам.

Не мисля обаче, че е възможно в Къщата да срещна жена, която да ми спечели сърцето. За флирт, за секс вътре съм настроен, но да ми спечели сърцето... Едно е секс, друго е любов.

Никой не може да ми смени гледната точка и да ме убеди, че той е прав. Най-голямата ми нетърпимост е към гейовете и не е хубаво да има в Къщата гей. В мое присъствие няма да оставя никого да лежи на гърба на другия.

Ще бъде кошмарно за фукльовците, пияниците и мързеливците. Най-много би ме изнервило в Къщата, ако остана гладен. Не е хубаво да ме оставят гладен. Това, което може да ме изкара от релси (освен глада), е хора, които не спират да говорят. От такива, които разбират от всичко, ми се повръща. Виждам ролята си в Къщата като лидер и нищо друго. Аз не влизам вътре със стратегия. В каквато и ситуация да ме постави Big Brother, смятам, че ще успея да се справя.    Целта ми в Big Brother е ясна – победа", казва Пламен Богданов.

# 107
Той е да - Пламен, Павел нещо такова беше.

# 108
  • София
Аз не го знам, но явно не е читав, което говори и за нейния избор на приятели. Иначе даже ме е гнус, че постнах такива снимки. Pensive

# 109
Не е ясно какво са цензурирали в крайна сметка, а и аз на жълтурковците никак не им вярвам, така че момичето може и да си е било с бельо. Но, както се казва, това са рисковете на професията.

# 110
  • София
аllie, така е. Аз даже не я упреквам, неин избор за кариера в шоу бизнеса... Младо момиче, такива са му ценностите и мечтите, това е начинът ѝ да ги постигне. За Мерал е добре да се осъзнае, да не си създава илюзии и да ходи като "маносан".

# 111
Аз не го знам, но явно не е читав, което говори и за нейния избор на приятели.
Тя твърди, че са само приятели
https://www.bgdnes.bg/Article/5016223

# 112
За мен Делта си е трол, още от една друга тема, свързана със реалити в нова тв, пишеше такива фермaни. Определено е добра в троленето. Има много добър изказ, но дотам.
Този профил изглежда като да го ползват всички от семейството им последователно, всеки влязъл видял нещо и беснее.
Много интересно с какво Мишо е заслужил чак такова отношение от желеви, какво й е сторил на булчето, че толкова намеци и болезнена злоба.
Значи хейтът е от зрителите, но тя хвърля л*йн* върху него, логиката е както при всичко направено от Юла досега, Липсва!

Мне, не съм трол. Обикновен потребител съм, каквато си ти и останалите. Това, че имам различно мнение от някои други, пишещи в темата, не ме прави трол.

Оказва се, че хората не гледат внимателно предаването, а чули-недочули повтарят неистини, които някой някъде е казал и нещата стават грозни. А истината е, че не е работа на нас, като публика, да решаваме защо някой не харесва избраният му (от мачмейкъри и психолози) партньор.

Единствената поука от това шоу е, че човек САМ трябва да решава, САМ трябва да прави своите избори, а не да разчита за това на другите. Навремето са се правили уредени бракове с цел запазване на "синя" кръв, финансии, имоти. Някои от тях са били успешни (въпрос на късмет), повечето - не съвсем. Но целта оправдава средствата. Сега е абсурд да се уреждат бракове по този начин, защото няма конкретна цел за запазването на подобен брак. За това в днешно време наличието на любов е важна предпоставка при избор на партньор. Защото любовта сближава хората. Когато човек срещне сродна душа, се влюбва - сродната душа означава единомислие.

# 113
Да, така е. И вече като си се влюбил, всички други недостатъци на този човек ти изглеждат незначително. Важното е, че ти искаш да си  с него. Понеже това се прескача във въпросното шоу, затова сме свидетели на такива панаири. В интерес на истината, в първия сезон ги нямаше, явно си зависи и от продуцентите.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 20:32 от Не се сърди, човече

# 114
Хубавци  Mask 

# 115
  • София
"Женени от пръв поглед" в този му вид би трябвало да подсказва на участниците какви очаквания да имат от формата в България. Колкото по-несериозно гледат на него, толкова по-добре за тях. Трябва да знаят, че ще добият някаква популярност, ще бъдат критикувани и най-вероятно няма да си намерят съпруг(а). Трябва да имат конкретна цел (Ивана търси слава, Гощьо търси дом.), да се държат непринудено, мило с партньора, да не го критикуват и злепоставят, да нямат очаквания за бъдещето, а да приемат авантюрата за този период. Иначе, не знам защо им е това участие. За едното пътуване до Комо?

Да, Милена Будинова няма нищо общо с "нашенските" продуценти. Тя дори по време на предаванията не живееше в България.

# 116
Aaa, хора, нямате изчитане. Възмутена съм от толкова изключително, просто и елементарно, създание Райна Желева. Незнам майка й ли е, баба й ли е, или тя самата, обаче удари дъното. Сега ми стана ясно от къде идва естествената тъпота на Юлия. А, относно къде се къпят или не, да не се обажда от центъра на циганията Дружба. Всичко в цялото им семейство бие на посредственост и въдух под налягане. Можеше да защити дъщеря си по достоен начин, а тя едонствено доказа, че Юлия е резултат на кофти възпитан, кофти генетичен мат' риал

# 117
  • Terra incognita
"Най-красивият подарък е прошката."
Ще си простят ли Таня и Светозар?
Най- красивите подаръци в този случай са молба за развод и ограничителна заповед.
Прошка ще има, но от Таня към самата себе си. Трябва да намери начин да си прости, че не му завря фазомера на едно специално място на тоя изрод.

# 118
"Най-красивият подарък е прошката."
Ще си простят ли Таня и Светозар?
Най- красивите подаръци в този случай са молба за развод и ограничителна заповед.
Прошка ще има, но от Таня към самата себе си. Трябва да намери начин да си прости, че не му завря фазомера на едно специално място на тоя изрод.
Това му е последният метод, използване на прошката. Но прошката да я търси Таня разбира се, той да бъде помолен иска. После вече ще обърне монетата, стига е търпял я. След този опит ще следват още по лоши думи, но едва ли ще смее пред камерата да се изложи толкова. Пази се вече жълтогaщю. Иска да си я изкара деспот и леден човек и си рие в тая плоскост като жалък червей и туй то. Как няма Таня един син якичък така да му срита жълтия Д.. на гащю. За такива само набиване на канчето, денонощно.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 17:18 от passionbiojuniper

# 119
Ако бях на мястото на Мерал, би ме било гнус да съм с Ивана.

На мен Мишо не ми изглежда нечистоплътен. Ако Юлия пише тези коментари във Фб от името на майка си, това означава, че е невероятно тъпа.

Общи условия

Активация на акаунт