Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 056
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 120
  • Terra incognita

# 121
  • ENGLAND
Много сте изписал, не ми остава време за четене. Но все те ми излиза от главата, ако бяха събрали Юлия с Никифор какво щеше да е, и двамата едни флегми, сигурно за времето на цялото предаваше щяхме да чуем няколко х............м...............

# 122
  • София
Това е постнал бившият на Дюла. Превеждам за нея: "Всички сме лоши в нечия история."

# 123
  • Пловдив
И да продължим с Ивана пише :
"Че била изкушение за всеки мъж "
Питам се кое от нея  е изкушение ?

# 124
  • Terra incognita
Еха, Монако, браво на теб!
Иначе, вече ни стана ясно,че неудачникът в цялата история с бившите, е самата тя.

# 125
От това, което съм видяла имам мнение като теб и го пиша, защо се нервиш. Ти познаваш ли моя мъж?  Да не си правила опити да се сближаваш с него и да те е наритал?

не помня да съм се изказвала за твоя мъж. Но ти се изказа от името на Юлия, без дори да я познаваш.
А ти виждала ли си Мишо на живо, че да коментираш колко е нечистоплътен или ти мирише от телевизора. Ако е така, миризмата не е през тв-то. Търси я на друго място.
Да Юла е за мен лъжкиня. Не само за това, което подхвърля уж, но непрекъснато и с ясни намеци, а защото не каза нищо вярно.
1. Не владее езици (ама уж била ниво над Мишо)
2 Не е ходила никъде (ама обича пътешествията) Изключвам за 1 път в Париж случайно и 1 път в Гърция и то есента на миналата година семейно.
3. Обичала екстремните неща. (ама на ферибот за пръв път се качва)1 за друго да не говорим.
4 Пазела диета и се съобразявала с калориите, ама яде сладко на корем.
5. Била активна спортистка - реклама от предаването. Нито фигурата и, нито походката и предполагат това и показват.
6. Нулево възпитание. Дори бутилка с нещо или кутия бонбони не занесе при Мишо.
7. Вечно недоволна, вечно капризна, но се вижда с ведър характер и купонджийка.
8. Тази жена пие. Видяхме я на сватбата. Види ли алкохол не прощава. Да не говорим за калориите.
9 Никакъв такт няма . Поправя на всяка дума -това не е това, онова е. Изложи се тотално.
10. Зиморничава-пълна лъжа. Ходи с лек пуловер, разкопчано яке и без шал. Да ме пита мен как съм зимата да и кажа.
11 Няма елементарни познания за нищо. Абсолютно вяло и безлично същество откъдето и да го погледнеш. Мълчи или кима да прави пауза, да се подаде повече информация. Дори Анталия не знае, че е в Турция. За Пловдив да не говорим
.
Да продължавам ли, има още, при интерес ще го направя.
Интересно ми е въпросната Юлия, дето толкова е тактична, скромна, образована и природно интелигентна, душевно чисто момиче, дали ще почерпи един бонбон Мишо у тях.

# 126
Това е постнал бившият на Дюла. Превеждам за нея: "Всички сме лоши в нечия история."
Скрит текст:

На Юлия в историята всички са лоши, само тя е добра...

# 127
  • София
Ивана и на мен ми прилича да е "от боята", ама знае ли човек...

# 128
  • ВАРНА
Юлия е женският вариант на ''Фазомерчо''.

# 129
Юлия колко време беше  на гости при Мишо? Имаше ли достатъчно време да защити поне две нива на Пловдивски език?

# 130
Влизам и се чудя защо нямам известия, а то нова тема Simple Smile Връщам се да ви изчета, макар последната тема да беше леко неприятна, заради някои потребители.

# 131
Юлия колко време беше  на гости при Мишо? Имаше ли достатъчно време да защити поне две нива на Пловдивски език?
Не, тя италиански иска да учи. Отдават й се езиците.

# 132
Монако, я ме светни сега, това дето е качил и казал бившия на Юла какво иска да каже. Не схващам нещо, може и да не съм се центровала от работа, ама..как го разбирате вие.
Все едно тя е недоволна от него и го е разкарала. Не ми се вярва, май нещо не схващам.

# 133
  • София
На 8 ноември 2018-та Ивана е представена с гаджето си на събитие на фен тв, не от жълт сайт, новината е от първоизточника. "Ивайла беше придружена от своя приятел „Мистър България“ Йордан Йорданов и освен нея конкурса уважиха водещата от ефира на ФЕН ТВ Гергана Петрова, Никол и Карина от “Caramel”, рапърката Диона и „Мис Силикон“ Виктория Петрова." Пак да кажа - 8 ноември 2018, а кога се раздели с приятеля си и стана булка Женени от пръв поглед? 
 https://www.fantv.bg/index.php?option=com_k2&view=item&i … Q-Sjuow-4vzIWtyuU

# 134
Фб се е напълнил с фалшиви профили. Tired

Общи условия

Активация на акаунт