Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 092
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 195
)))) Лъкиииии, видиш ли ме какъв съм хакер. newsm44

Номер едно си. Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 196
Юлия живее в Дружба

# 197
  • София
Много ме "кефи" как от време на време в темата се появяват набивачи на канчета, които да обясняват видиш ли как пишещите в темат са злобни.
Интересно как преди да се появят в темата цари хармония.и е дори забавно и приятно място пък. И тук не става дума за пеене в общия хор, всеки има право на мнение, ама и си има начин на изказване.
Размахване на пръст и другарски съд не е начинът..
И само да попитам какво правят при злобарите и мърлячите тия чисти и невинни души ? Не ми отговаряйте , въпросът е риторичен Wink

Всъщност тук "набивачите на канчета" са толкова много /въпреки, че се опитват да се дистанцират  Stuck Out Tongue Winking Eye/, че и да иска някой да си каже мнението, не му се позволява и то точно с "набиване на канчето".
И аз не харесвам Юла, но има хора, на които явно им допада или пък считат, че злобарският хейт им идва в повече и ако реагират, го намирам за напълно нормално... А не е ли!?
Или има няколко "стопанки" на темата, които казват какво може и какво не! И да не забравяме, че едната от от тях беше определена за персона нон грата в един момент, а другата сама декларира, че напуска темата, заради една дребна закачка...!?

Момичета, различни сме и често биваме на различно мнение... заяждането с тези, които са по-малко от нас, не ни прави чест.
А беше толкова весело в темата... жалко...  Sad

# 198
А защо Мишо на летището като се бяха заблудили каза, че ще ходят на меден месец в Овча Купел?

# 199
Той според мен така произволно го изтърси

# 200
Той според мен така произволно го изтърси
Спрягаше се ОК и преди това, но не мога да се сетя къде. Не покрай Таня, там е ясно.

# 201
Някой тук написа, че Юлия е снимана до езерото в Дружба, преди това пак нещо за Дружба писаха. То не че има голямо значение де

# 202
8. Тази жена пие. Видяхме я на сватбата. Види ли алкохол не прощава.
Ама хайде да не я изкарваме някаква алкохоличка Юлия сега. Обяснимо е да се охака на сватбата, все пак трябваше да го счупи някак тоя гипс. Да преодолее притеснителността си и напрежението, имам предвид. Което по никакъв начин не води до извод, че залита по алкохола.
Борбата със стеснителността посредством алкохол понякога погажда кофти номера. И на мен ми се е случвало.  Ей така преди сто години на една първа среща в един рок клуб вкарах четири водки една след друга. Толкова се бях шашнала и стегнала, че изобщо не можах да отпусна. Познайте дали имаше втора среща. Сигурно и до днес този човек ме мисли за някаква пропаднала алкохоличка. А истината е, че изобщо не пия. В изключително редки случаи по половин пръст бейлис. Една бутилка бейлис ми стига за четири години. Ама се представих тогава, де.😊 Върви, че обяснявай после.
Та да не вадим такива заключения от единични прояви. Защото са точно толково обосновани, колкото тези за нечистоплътността на другиго.

# 203
Деко, аз сега не разбрах-стопанката нон грата ли съм или тази напусналата (по едно време бях писала) Какво пак съгреших((

Ами нека си заявяват различията, няма лошо, ама тук последната  се ровеше в личната хигиена и дори на мърла ме определи, друга нещо мъжа и обиди, еми.. То да възразиш и изкажеш мнение, но да си кажеш защо си към този човек положително настроен, а не да нападаш "половинката му". Така няма да му изтъкнеш предимствата. Поне аз така разбирам нещата. Затова и като пиша защо съм за или против все пиша причините, колкото и да е смешно.

И последно..... Мишо след последния епизод и срещите с Юлия

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 21:15 от Анонимен

# 204
Някой тук написа, че Юлия е снимана до езерото в Дружба, преди това пак нещо за Дружба писаха. То не че има голямо значение де
Аз писах, че за първи път ни я показаха някъде около езерото в Дружба. И бях изненадана, че Мишо каза Овча купел. А и на снимките с момчето е пак там мисля.

# 205
Аз да насоча дискусията към Жълтьо - гледам от промото, как благосклонно съобщава на Таня, че по едно време започнал да се влюбва. Дава на заден мръсникът като се усети накъде вървят нещата.

Накъдето и да даде Фазо вече, отдавна обърка клякането.И на заден със сто да кара, ракът Таня вече се окупира в раковината и само може ехидно да му гледа сеира. Тя трупа, прощава, преглъща и просто вече я няма. Той няма извинение, което да я обърне към него. Не е случил тоя път нито на жена, нито на зодия. Кеф!

# 206
  • ВАРНА
Аз мисля,че на Ивана родителите с.... ромка.Няма лошо,в нея ме дразни чалгарският манталитет.

Именно!
 99.9999% от чалгарите са такива!!!   
И българите слушащи от сутрин до вечер чалгия са същите!!! 

# 207
Тя и Юлия е сама - на какво се дължи? Може би на прекалена претенциозност

По-скоро на изчерпано търпение от страна на половинките й. И понеже не са им издържали нервите, за да изтърпят безкрайните й претенции, мрънкане, забележки и тъпота ги е обявила за неудачници

# 208
  • София
Joy
Сега вече може да се върнем на вечната тема, кой аджеба, пише в онзи профил... Joy

# 209
Не е сигурно..

Общи условия

Активация на акаунт