Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 029
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 75
Първи сезон сме го обсъдили в 9 теми,този в 13!Ха кажете ,че не е успешен сезона и че няма да има трети.Ще има  и още как,друг е въпросът,че може да е по-голямо дъно и от последният ВБ,но това са подробности Simple Smile

Ооо....със сигурност ще има! И тогава още повече ще се търси сеира.

# 76
И аз чета мазните ти гнусни постове тук, и също вярвам на очите си... 😎 Аз на твое място, щях да си мълча кой колко е мазен и гнусен. То и никът ти такъв!
И съм убедена, че съм напълно права.

# 77
Егати емоционалната отрова! Защо си го причиняваме?

Причината е тази темата и явно повечето от пишещите са емоционални и добронамерени хора в реалността. Това, което сервираха в предаването мина всякакви очаквания. Убедена съм, че повечето се надяваме за някакъв вид справедлив изход и никой не иска да види една наранена Таня или Мишо.
Мерал го прежалихме, защото ще му останат положителните преживявания с готина /поне визуално/ мацка. Той си взе своето, Ивана нейното.
При останалите обаче не е така.

# 78
Защо си го причиняваме?
За да си пишем в яката тема, нали сме се събрали все пекани мадами (тук там по някое изключение). Trollface

# 79
....(тук там по някое изключение). Trollface
Което бива сдъвкано и изплюто на момента. Ама грам скромност нямаме, ама ха.

# 80
  • Sofia
Според мен стила на Райна Желева спокойно може да мине за пенсионерски. Напълно допускам да е майка и. Но и да не е няма значение - непрекъснато говори за хигиена - явно това е проблемът на Мишо, което си действително много отблъскващо. На тази възраст никой не очаква да нямаш лична хигиена и още по-малко желание топръв да го учи да се къпе. Мазната дълга коса показа също, че не е по къпането. Напълно възможно и логично това да е тайнствената причина, която Юлия не пожела да спомене - доста унизително е да кажеш пред цял свят: Мишо се не къпе. И предполагам всяка от вас би се отвратила от мазен и вонящ мъж до себе си.

Не може ли обаче да каже, че няма привличане, не мисли, че това е мъжа за нея за да спести това, което се случва в момента? Аз също Мишо не го харесвам, не ги харесвам и като двойка. Намеците във фейсбук са доста ненамясто.

# 81
  • София
Добре де, Юлия в прав текст казали, че има проблем с хигиената на Мишо, щото аз такова нещо не помня.
Може да съм го пропуснала, знам ли.
Или това си тръгна из форума и фейса като "градска легенда" тип ЕЖК.

Не я защитавам , просто искам да знам обективната истина.

# 82
Може много неща да се кажат и всеки си преценява какво да каже. Ако каже твоето друг ще я критикува, че не е казала неговото. Казала си е мнението и така и трябва. На който не му изнася да не чете. Същото и с мен - малоумно е да обиждаш човек само защото не е на твоето мнение

Добре де, Юлия в прав текст казали, че има проблем с хигиената на Мишо, щото аз такова нещо не помня.
Може да съм го пропуснала, знам ли.
Или това си тръгна из форума и фейса като "градска легенда" тип ЕЖК.

Не я защитавам , просто искам да знам обективната истина.

то всички тук това искаме ама няма как да я знаем щото Юлия не ни я казала.
А аз я защитавам, защото квато и да е не заслужава тази помия

# 83
Не е казвала причината, нали затова се чудим тук каква е тая тайна. Може и да няма нищо общо с хигиената на Мишо. Само дюла и майка й знаят причината.

# 84
Скрит текст:

Не ви ли писна да си измисляте бе хора?! Една лъжа повторнена 100 пъти си е пак лъжа, колкото и да ви се иска да не е. Един душ ще ти дойде добре и на теб, ама ледено студен, че да се освестиш малко.

кое съм измислила? Четох коментарите на Райна и до такъв извод стигнах. Може и да не съм права, но това ми е мнението на този етап. И не се водя от клевети, а от собствените си очи, с които видях мазна гнусна дълга коса

Щом си водиш изводите от човек с такова държание и изказ, без значение кой е точно, значи няма смисъл да те убеждавам в каквото и да е било. Спирам да водя диалог.

# 85
Според мен стила на Райна Желева спокойно може да мине за пенсионерски. Напълно допускам да е майка и. Но и да не е няма значение - непрекъснато говори за хигиена - явно това е проблемът на Мишо, което си действително много отблъскващо. На тази възраст никой не очаква да нямаш лична хигиена и още по-малко желание топръв да го учи да се къпе. Мазната дълга коса показа също, че не е по къпането. Напълно възможно и логично това да е тайнствената причина, която Юлия не пожела да спомене - доста унизително е да кажеш пред цял свят: Мишо се не къпе. И предполагам всяка от вас би се отвратила от мазен и вонящ мъж до себе си.

Не може ли обаче да каже, че няма привличане, не мисли, че това е мъжа за нея за да спести това, което се случва в момента? Аз също Мишо не го харесвам, не ги харесвам и като двойка. Намеците във фейсбук са доста ненамясто.
Може. СТига да е научена да зачита достойнството на хората и нейното.

# 86
Щом си водиш изводите от човек с такова държание и изказ, без значение кой е точно, значи няма смисъл да те убеждавам в каквото и да е било. Спирам да водя диалог.

наистина няма, освен ако Юлия лично не ти е споделила проблемите си. Не виждам проблем с изказа и никакъв - съвсем нормално си говори жената. И пак доста тактично отговаря на хейта - аз бих избухнала на нейно място, ако така говорят за дъщеря ми

# 87
  • София
Не е казвала причината, нали затова се чудим тук каква е тая тайна. Може и да няма нищо общо с хигиената на Мишо. Само дюла и майка й знаят причината.
Е това исках да чуя.
При това положение нормално ли е да се съди Гюла каква е страници наред за нещо, което не е казала и още по лошото, което е, е да  се подронва на Мишо аторитета.

# 88
Там е работата, че Юлия нищо не казва, но оставя майка й или тази, която се представя за майка да говорят вместо нея във ФБ, като нито за момент не се разграничи от гадостите, написани по адрес на Мишо.

# 89
Продължавам да мисля, че за Юлия, Мишо е неудачник, самия той има някакви комплекси, което затвърждава позицията на Юлия. Няма как да го сподели публично, защото това е същия аргумент, който е посочила за края на предишните си връзки. Не е толкова глупава.
На сватбата е била доста пийнала, а разликата между "красивия" и "грозния" е две водки.

Това е моя любимец, който ми изглежда по добре с дългата и сплъстена коса, с което искам да кажа, че не косата е причината.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт