Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 017
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 2 025
Беше изключително забавна тема ! Всеки , от тук пишещите допринесе затова.
До скоро, момичета и момчета☺

# 2 026
До скоро

# 2 027
До скоро и от мен Simple Smile

# 2 028
Добре де, хубаво сбогувания и т.н., ама не може така!
Няма ли Смърфи и Захарничка да се включат с още малко инфо?
 - как реагираха Таня и Мишо като видяха какво е излъчено
- срещнаха ли вече други хора до себе си
и т.н.

# 2 029
и т.н.
И аз се надявам на още малко информация от тях и седя упорито в темата Simple Smile

# 2 030
Да се проявя, като пълна клюкарка...Flushed  Обърках се съвсем от последните писания и не разбрах Фазо, какви деца има. Доколкото разбрах дъщерята, която даваха в епизодите е дъщеря на втората му жена или греша? Неговите, кои са?

# 2 031
Да се проявя, като пълна клюкарка...Flushed  Обърках се съвсем от последните писания и не разбрах Фазо, какви деца има. Доколкото разбрах дъщерята, която даваха в епизодите е дъщеря на втората му жена или греша? Неговите, кои са?
Само 1 дъщеря, няма други.

# 2 032
  • Пловдив
Не съм виждала Мишо след излъчването на последния епизод. Той в момента е на море Simple Smile. Все още няма жена до себе си, мисля че ще му отнеме време да се отърси от преживяното, но се надявам скоро да срещне тази която търси, той заслужава да бъде щастлив.

# 2 033
и т.н.
На мен ще ми е любопитно ако Смърфи знае и ни каже , защо Мишо и Юлия не са ползвали гугъл преводача в Италия.🧐

# 2 034
И Гугъл мапс Simple Smile

# 2 035
Защото са били под стрес, и нямат много опит с пътуване в чужбина.

# 2 036
  • София
Ох, бях се отказала, но вчера получих информация от кухнята и немога да си трая...  Една много известна журналистка от близкото минало /сериозен човек/ разказа че познава майката на Ивана от 30 години. Българи са, но мургави, просто по-тъмни, това мен ме изненеда, но понеже самата журналистка не е, съм сигурна че знае.  Не са давали хонорари на геройте. За Ивана е било реклама с цел поне на сватби да я канят да пее, че закъсала с ангажиментите. Развода й още тече. Фазо също е имал цел, да вкара снимачен екип на делото си, за да окаже натиск, но съдята не е разрешил и той рязко е сменил поведението си и не се е сдържал и пред камера. Таня, освен, че е имала връзка със Сашо Диков, друго не разбрах за нея. За другите участници не коментирахме нищо, защото останалите събеседници смениха темата,  понеже не знаеха за какво говорим. В събота на главната в Пловдив видях две момчета да свирят на инструмент като този на Мишо. Много ми хареса звука, за първи път чувам на живо тази музика, страхотна е.

# 2 037
На младини ли Таня и Сашо Диков? Или след като е овдовяла Таня? Щото тя съвсем млада се е женила , каза 30 години брак имала с мъжа си, тоест някъде от 18-19 до 48-49-годишна възраст е в брак.

# 2 038
То за Ивана беше ясно че е реклама, но защо се допуска това за сметка на друг участник? А и момичето НЕ може да пее, не и като професионална певица, не съм учудена, че няма ангажименти.

# 2 039
Ох, бях се отказала, но вчера получих информация от кухнята и немога да си трая...  Една много известна журналистка от близкото минало /сериозен човек/ разказа че познава майката на Ивана от 30 години. Българи са, но мургави, просто по-тъмни, това мен ме изненеда, но понеже самата журналистка не е, съм сигурна че знае.  Не са давали хонорари на геройте. За Ивана е било реклама с цел поне на сватби да я канят да пее, че закъсала с ангажиментите. Развода й още тече. Фазо също е имал цел, да вкара снимачен екип на делото си, за да окаже натиск, но съдята не е разрешил и той рязко е сменил поведението си и не се е сдържал и пред камера. Таня, освен, че е имала връзка със Сашо Диков, друго не разбрах за нея. За другите участници не коментирахме нищо, защото останалите събеседници смениха темата,  понеже не знаеха за какво говорим. В събота на главната в Пловдив видях две момчета да свирят на инструмент като този на Мишо. Много ми хареса звука, за първи път чувам на живо тази музика, страхотна е.

Общи условия

Активация на акаунт