Раздяла и огорчение

• 3 621
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Тия, дето първата им работа е да се похвалят на новия човек как бившия/бившата ги правил/а на парцал, не са читави.
И когато някой ти каже "никой не е правил такива неща за мен" означава, че обича нещата, които правиш за него, а не теб самия.

# 16
Желая ти щастие и не позволявай тази жена да оставя грозните си отпечатъци върху следващата ти любов.
Чу ли, Иване!
Така е в живота, хубавите ябълки прасетата ги ядат, а като дойде после Истинската, прасето оставило само огризките...

# 17
Аз ще ти кажа същото.Никога не съжалявай,че такъв човек си е тръгнал от теб, защото ако нещата бяха станали по сериозни, бременност,изневери и тем подобни тогава щеше да е кофти.Млад човек си,ще си намериш момиче което ще те обича и уважава.Няма да гледа на теб като кошче за емоционални отпадъци.
Пожелавам ти късмет 🤗

# 18
  • на брега на морето
Само не разбрах, защо трябваше да ме лъже с обичта си.
Щото така правят хората. Предават, лъжат, подмазват се, лицемерничат с лекота, ей-така, без да мислят какво причиняват на другите. Като ги поставиш натясно виждаш как не им пука.

Наздраве  Beers

# 19
Понякога им завиждам на мъжете - фитнес, бира, и им минава! С най-добро чувство го казвам, Иване, да не се обидиш! За теб хубавото тепърва предстои.

# 20
Както казват отървал си се.А дали?Как ще постъпиш ако се върне при теб,след време със дъжд от сълзи?? Надявам да не огънеш, човече.

# 21
Понякога им завиждам на мъжете - фитнес, бира, и им минава! С най-добро чувство го казвам, Иване, да не се обидиш! За теб хубавото тепърва предстои.

Не съм мъж, но и аз така процедирам Grinning

Иначе, Иване, аз смятам, че нищо толкова страшно не е станало, даже е полезно човек да мине през такива отношения. Опит е. А и все пак сте имали хубави емоции, нищо че не е продължило дълго.

# 22
  • София

Дай си време.

# 23
Както казват отървал си се.А дали?Как ще постъпиш ако се върне при теб,след време със дъжд от сълзи?? Надявам да не огънеш, човече.

Надявам се да не се случва това, че не искам втори път да го преживявам Simple Smile , а и все си мисля , че няма шанс да реши да се връща.

# 24
Отървал си се лесно, брат. Радвай се, че така се е случило, защото можеше да хлътнеш още по-надълбоко. Някъде там, те чака подходящото за теб момиче, което ще оцени какъв човек си. Иначе похрчените пари - майната им, това са само пари, ще изкараш още толкова Wink

# 25
Отървал си се лесно, брат. Радвай се, че така се е случило, защото можеше да хлътнеш още по-надълбоко. Някъде там, те чака подходящото за теб момиче, което ще оцени какъв човек си. Иначе похрчените пари - майната им, това са само пари, ще изкараш още толкова Wink

Парите никога не са ми били цел в живота , за да ги мисля. Тъпото в цялата история беше предалството и лъжите , които изричаше, но явно в днешно време е нормално. Имал съм доста връзки и за първи път ми се случва такова нещо така да поддам и да бъда прецакан накрая. Приех е като предизвикателство, да и покажа , че живота може да бъде розов и това ми изигра лоша шега и да прав си, че съм се отървал лесно, колкото и да не ми се искаше Simple Smile.

# 26
Не сте били един за друг. Преживей го, отпусни се и подходящата ще се появи. А дотогава се радвай на живота - излизай с приятели, намери си хоби и не мисли повече за нея. Станалото, станало. Вадиш си поуката и продължаваш напред.

# 27
Не сте били един за друг. Преживей го, отпусни се и подходящата ще се появи. А дотогава се радвай на живота - излизай с приятели, намери си хоби и не мисли повече за нея. Станалото, станало. Вадиш си поуката и продължаваш напред.
Това се опитвам да направя, още малко време ми трябва само егото да ми се възстанови Simple Smile и да почна да си се храня нормално , че вече цял месец се мъча да се захраня и сутрин ставам с гадене.

# 28
Един малък съвет:Когато влизаш във връзка,влез със сърцето и душата си.Защото влезеш ли със Егото (да  искаш да получаваш толкова,колкото и даваш)се получава "мазало" в случай на край на връзката.(депресия,"  защооо на мен се случва"..тъга и т.н.)

# 29
Лелеле, верно са изчезнали ценностите май, веднъж да реша да бъда добър и грижовен и това да ми изкара лоша шега, но въпреки всичко ще гледам да не стоварвам всички тези негативи върху следващата и да се опитвам грешките от предишната връзка да не ги правя. За някои хора тези неща които съм правил може да са грешка и да не ги оценят, но за някой друг може да е точно това което търси цял живот Simple Smile

Нещо не е наред с теб и с това постоянно изтъкване какво си правел за нея, плюс голяяямата жертва да си добър и грижовен. Да си добър и грижовен към партньорката си е норма и минимум, предишните ти какво си ги правил - два задвратника и "донеси ми бирата" ли? Ако ти е идвало от сърце, хич нямаше и да мериш колко добър си бил, а тя колко неблагодарна. Любовта не се купува с добро поведение, нито нещо ти се дължи.

Общи условия

Активация на акаунт