Раздяла и огорчение

• 3 625
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Лелеле, верно са изчезнали ценностите май, веднъж да реша да бъда добър и грижовен и това да ми изкара лоша шега, но въпреки всичко ще гледам да не стоварвам всички тези негативи върху следващата и да се опитвам грешките от предишната връзка да не ги правя. За някои хора тези неща които съм правил може да са грешка и да не ги оценят, но за някой друг може да е точно това което търси цял живот Simple Smile

Нещо не е наред с теб и с това постоянно изтъкване какво си правел за нея, плюс голяяямата жертва да си добър и грижовен. Да си добър и грижовен към партньорката си е норма и минимум, предишните ти какво си ги правил - два задвратника и "донеси ми бирата" ли? Ако ти е идвало от сърце, хич нямаше и да мериш колко добър си бил, а тя колко неблагодарна. Любовта не се купува с добро поведение, нито нещо ти се дължи.
Ами напротив и преди съм се държал добре , не съм наранявал никоя с лъжи и грозно държание , дори доста пъти някоя от старите ми приятелки се е случвало да търсят контакт с мен отново и да се събираме. Просто този път реших да надскоча себе си , в което не виждам нищо лошо Simple Smile. Нищо не изтъквам, просто описвам ситуацията как е била.

# 31
Ей, хората как ги ръсят тези думи! "Обичам те повече от всичко!", "Готова съм на всичко за теб!" Веднага би ми светнала червена лампичка. 

# 32
qrye, ти пък... нали ако не беше изтъкнал колко е бил всеотдаен щеше да бъде разпнат и набеден, че видиш ли девойката е избягала, защото НЕ е бил всеотдаен Laughing

# 33
Простете за чаршафа, който ще разпъна по-надолу.

Цитат
Запознах се с момиче, което беше приключила мъчителна връзка(3 месеца след раздялата им)
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=rebound%20guy

Цитат
Тя ми каза първа "обичам те" някъде на втория месец
Изчаквала е бившия си или някой по-добър вариант за нея.

Цитат
успя да ме накара да повярвам в нея, като от време на време ми казваше силни думи, които дори и аз не можех да си позволя да изрека от сорта на „обичам те повече от всичко“, „готова съм на всичко за теб“, „ти си прекрасен, никой не е правил такива неща за мен“
Бил си влюбен, не ти е трябвало много. Днес такива думи са в реперотара на всяка млада жена, която има някакъв интерес от тях. Не влагай много смисъл в такива силни думи. Въпреки това, може и наистина да го е мислила- ти си бил крайно грижовен и някаква емоционална опора за нея и да я е треснало daddy issue-то. На тази възраст би трябвало да имаш някакъв опит, за да можеш да четеш между редовете. Въпреки това, осъзнато или не, си се хванал на въдицата.

Цитат
започнах да държа едно прекрасно отношение към нея и да правя постонно някакви изненади, да я водя на почивки
Прекалил си в натягането. Грешка.

Цитат
почнах да пренебрегвам себе си и да правя лични компромиси
Голяма грешка.

Цитат
да и покажа, че има до себе си един здраво стъпил на земята човек със стабилна работа и доходи, на който може да разчита по всяко едно време и за всичко.
Още по-голям грешка.

Цитат
..иии дойде момента в който започна да се държи по-хладно, по-дръпнато
Резултатът от грешките ти.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=spoiled

Цитат
„Имам си лични драми и се опитвам да се боря с тях, дай ми време“
Тук е преценила, че е дошъл края на приключението ви - отегчила се е, осъзнала се е или е преценила, че заслужава някой по-добър от теб. Както знаеш, жените рядко пускат единия клон, преди да са се хванали за другия.

Цитат
не издържах и и казах , че е по-добре да се разделим.
Тук си се усетил, но позволи ми да се усъмня, че ти си бил инициатора Stuck Out Tongue и си бил така категоричен.

Цитат
„Да, май не съм готова за сериозни неща“
Превод "Да, май не знам какво искам"

Цитат
„Не искам да те наранявам“
Превод "Не ми пука дали ще те нараня, вече си бита карта, но го казвам да ми е спокойна съвестта"

Цитат
„Не мога да бъда с теб"
Бягане от отговорност, защо не може, какво я спира? Нали е била готова на всичко за теб? Laughing
Превод "Не искам да бъда с теб"

Цитат
„ти се пренави да се случат нещата, а трябваше нещата да се случат лека полека"
Стоварва цялата вина върху теб. Не че поне наполовина не си виновен де, дори и неволно.

Цитат
В крайна сметка се оказа , че се е върнала при бившия и приятел, който „уш“ е нараняваше, карал е да страда и се държал с нея като с парцал
Това вече е класика. Много е вероятно сега тя да му разправя на него как ти си я наранявал и как си се държал с парцал като нея, затова е решила да се върне при него, защото е разбрала грешката си се разделят. Както вече споменах горе, това е част от репертоара и не влагай много смисъл в думите.

Цитат
Сега се чувствам като един голям тъпак
Определено си бил, но имаш възможност да се позовеш на натрупания опит от приключението и не бъдеш занапред след такъв. Човек трябва да умерен в своята наивност.

Цитат
но се хванах със фитнес и след това 2-3 бири
Ако намалиш бирата до една на ден си на прав път.

Цитат
толкова ли сме се излевили като хора и сме изгубили интерес към доброто и към хората които държат на нас
Няма интерес към доброто, има личен интерес. Прочети няколко страници от този форумен раздел, за да осъзнаеш колко себични са хората.

Цитат
какво се случва днешно време с любовта и защо вече не оценяме нищо
Eventually, you will meet a person who is tired of the games, too, and their loyalty will match yours.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 20:09 от Анонимен

# 34
bratan, благодаря за изчерпателния отговор, много полезен! Всичко което каза , сега го осъзнавам , че си е била самата истина Simple Smile. Ами както казва Кобрата "Продължаваме напред" и това ще ми бъде един добър опит в живота. Eventually, i will meet a person who is tired of the games, too, and their loyalty will match mine Stuck Out Tongue .

# 35
Точно егото ти страда.
Отношенията ви не са били стогодишни и е нормално след първоначалната еуфория, единият да си даде сметка, че другият не е това, което търси и че не е готов и няма желание да продължава отношенията. В случая е било момичето. Ами това не я прави цялата в черно. Преживей го и давай нататък.

# 36
Простете за чаршафа, който ще разпъна по-надолу.

...

Малко офтопик, но много ми харесва да чета чаршафите ти.

Иване, за съжаление хората бъркат обич с привличане (и на мен ми се е случвало). Затова говорят силни думи, които не отговарят на истината. Тя най-вероятно си е вярвала, когато ти ги е казвала. Аз затова подлагам на съмнение такива думи. Ако се окажат моментни състояния, първоначални пеперуди, които отлитат нейде в небесата, лъжи, манипулации - вече съм подготвена, ако се окажат истина - чудесно.
Моят съвет е обаче да не ставаш циничен и да продължаваш да се доверяваш на хората.

# 37
Аз никак не се трогвам от историйки за обичам те повече от всичко, подпалило изпепеляваща любов и плъзнали влечуги.
Няма нищо страшно в това да започнеш връзка с човек, приключил такава. Само дето ти си се криел зад страха, изчаквайки нея, а тя в случая, не е имала какво да ти покаже, освен приказки за обичам те.
Напълно е обяснимо защо не ти е споделила нищо за проблемите си, така щото не е усетила, че може да се довери и да бъде разбрана. Похвално е, че не си пестил средства, иначе Simple Smile
И докато те гушкат тук за успокоение, да ти напомня, че има риск пак същата да я подкараш и занапред.
Смелост, момче!

Общи условия

Активация на акаунт