Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 5
Препоръчайте ми добър гинеколог в Благоевград. Бях при доктор Елена Константинова,но не съм доволна. Моля за съдействието ви!

# 1
  • Мнения: 69
Малчев , Попова, Баракова. И тримата работят в Пулс , отношението им е добро и смятам , че разбират от работата си Simple Smile Скоро трябва да раждам при Попова и се надявам да се затвърди окончателно положителното ми мнение !

# 2
  • Мнения: 5
Добре благодаря ти,ще пробвам при тях. Аз няма да раждам просто имам друг проблем,за който никой не ми помага и само гледат да ми вземат парите и се дразня вече. Няма свестни дори и доктори вече за жалост! Разочарована съм.

# 3
  • Мнения: 41
Малчев-да, но за Баркова-само рекламата им е голяма. Не за бременност, а за профилактика. Шест мой приятелки бяха на преглед при тях по различно време, без да се познават и на всички Баракова сложи една и съща диагноза- II-ра група цитонамазка, няма страшно, но има отклонение и трябва да се пият определена хомеопатия която струва 200 лв на месец и се прие в продължение на 6 месеца.Две от тях при втори преглед стигната до кюртаж. На другите 2 им беше предложен, но те отказаха. ОСтаналите две потърсиха второ мнение и се оказа, че няма нищо такова. А кумата  ми има същия случай с Попова.

# 4
  • Мнения: 791
Д-р Аврамова.

Общи условия

Активация на акаунт