Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 55

• 15 202
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Гергана не само не изтри снимката с Велислав на преден план, ами я качи и в Инстаграма си. Та аз не виждам проблем Диана да спре да пази тайната, която вече не е никаква тайна и да пусне някоя хубава снимчица. Като в доброто старо време 😊.

# 721
Диана по време на сета никога не е пускала снимки с нея и Велислав, Дрийми Simple Smile

# 722
Диана по време на сета никога не е пускала снимки с нея и Велислав, Дрийми Simple Smile
Но е пускала кадри от сцени, когато вече върви сезона. Ми да избърза малко този път Simple Smile.

# 723
A защо точно Диана?
Hа мен ми се иска самият Велислав да е по-активен и да пуска повече снимки, свързани с работата му. Hо няма, братче, ще трябва да се задоволим с 3518та снимка на хотел Mетрополитън Joy Joy

# 724
A защо точно Диана?
Hа мен ми се иска самият Велислав да е по-активен и да пуска повече снимки, свързани с работата му. Hо няма, братче, ще се задоволим с 3518та снимка на хотел Mетрополитън Joy Joy

Joy Joy
Злати, ние сме благодарни, че въобще има фейсбук нашият чиляк Joy И понеже си го знаем какъв е интроверт, на него не разчитаме. Виждате ли сега колко беше полезно участието на Вергов в сериала Joy

# 725
  • София
A защо точно Диана?
Hа мен ми се иска самият Велислав да е по-активен и да пуска повече снимки, свързани с работата му. Hо няма, братче, ще трябва да се задоволим с 3518та снимка на хотел Mетрополитън Joy Joy

Злати, ако не е небе и облаци ще бъде светофари и улици. Човекът други снимки не пуска.😂😂
Интересно ми е дали ще се обозначи когато започнат репетициите на новата постановка с Ал. Василева. Четох скоро какви ще са премиерите този сезон нс Театър 199 и тяхната не се споменаваше.

# 726
Роси  аз повече бих разчитала на Александра да обозначи началото, Велислав е изгубена кауза в това отношение. По-зле от него е само Митака Animal Speak No Evil Joy

# 727
Роси, аз съм запомнила февруари-март 2020. Значи, след като приключи с ОЖ, чакаме да започнат репетиции Joy

# 728
Велислав казваше скоро в интервю, че най-много обича да се концентрира в една роля. Така че да не го припираме, едно по едно, сега да се съсредоточи да е кисел доктор Joy

Честно да ви кажа, винаги съм била убедена, че историята на Марио не е приключила, ама сега чак не ми се вярва, че наистина се е върнал Grinning

# 729
Момичета, от вчера се чудя позата на Марио (ако приемем, че това е Марио) на снимката на Гергана на какво ми напомня. И сега ме осени 😁. Разговора “за Пламена” и хламидиите на диванчето 😆. Има някакво сходство, не мислите ли.

# 730
  • София
Москита, кажи кое е това интервю, нямам спонен да съм чела подобно, а и миналата година участва в няколко продукции, докато снима в ОЖ. Но може сега времето му да е ангажирано изцяло със сериала.
Иначе четох преди време едно изказване на Герган Ценов, автора на пиесата, който казваше, че наесен предстои поставямето и,.
Дрийми, аз пък се зачудих защо я няма Башева на тази снимка. В интересна конфигурация са седнали докторите, на определени мисли ме навежда. 😂😂

# 731
Дрийми, аз пък се зачудих защо я няма Башева на тази снимка. В интересна конфигурация са седнали докторите, на определени мисли ме навежда. 😂😂
За Башева и аз се зачудих, но може да е в операция. Захариев и Галя също ги няма.
А Зорница и Марио сякаш нарочно са седнали максимално далеч един от друг 😁.

Мисля че Моски имаше предвид това интервю: https://www.btv.bg/video/cinema/shows/kato-na-kino/videos/velisl … ja-v-sebe-si.html

# 732
Роси, я кажи на какви мисли те навежда, че ми стана любопитно. Grinning

Зорница и Марио поддържат прилична дистанция - нито много близо, нито много далеч един от друг. Grinning

# 733
Ох, не мога, падам от смях Joy
В комбинация с песента е супер, а последните 10 секунди къртят

# 734
Роси, точно това интервю е, в него казваше, че така се е получило, че е бил изцяло фокусиран върху Братя Карамазови, а той така обича Simple Smile

Мен тая снимка ме навежда на мисълта, че Деян към онзи момент може само да гледа отдалече Зорето Joy

Общи условия

Активация на акаунт