Pediakid: Всичко за витамините и микроелементите при децата

• 21 614
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мечетата с мултивитамини явно не са само моят фаворит, а и на още много потребители тук. Моля за съвет и препоръка - кои храни освен млечните са с високо съдържание на калций? Сина ми беше дълго време на безмлечна диета и съответно аз се притеснявам, че не си набавя достатъчно калции от останалите храни. Благодаря предварително!

Мечетата с мултивитамини на Pediakid са класика!

Храни с калций са бадеми, броколи, фасул, портокали, смокини. Изборът е голям...

Може би повечето от тези храни няма  да се хресат на сина Ви, но веднага има решение - Calcium C+ на Pediakid https://pediakid.bg/produkt/pediakid-calcium-c/)

Поздрави!

# 151
Бих искала да спечеля сиропа,защото подходящ е за моите деца.

Много добре!
Само не забравяйте да се абонирате за канала, защото след 2 дни ще се опредялят първите награди!

Поздрави!

Как и къде се прави този абонамент, не съм видяла в условията на играта?

# 152
Мечетата с мултивитамини бих избрала и аз, защото в тази форма по-лесно ги давам на децата.

Въпросът ми е колко време най-малко трябва да се приемат, за да има благоприятен ефект върху имунната система

# 153
  • София
Бих искала да спечеля сиропа,защото подходящ е за моите деца.

Много добре!
Само не забравяйте да се абонирате за канала, защото след 2 дни ще се опредялят първите награди!

Поздрави!

Как и къде се прави този абонамент, не съм видяла в условията на играта?

В последната част на публикацията:
"Включете се в дискусията!
През следващите 2 седмици в настоящата тема ще имате възможност да прочетете полезни материали, да зададете своите въпроси, свързани с приема на витамини, и да получите професионална консултация.
Всяка седмица по четирима от участниците в дискусията ще получат като награда продукт на Pediakid.
За да участвате в първи етап от играта, задайте своите въпроси към специалиста в темата и споделете кой продукт бихте искали да спечелите за вашето дете и защо? Абонирайте се за канала "Медицинските съвети на Д-р Дренски"!"

# 154
  • София
Мечетата с мултивитамини бих избрала и аз, защото в тази форма по-лесно ги давам на децата.

Въпросът ми е колко време най-малко трябва да се приемат, за да има благоприятен ефект върху имунната система

Добър вариант е да се приемат Мечетата с мултивитамини на Pediakid за 3 месеца и 1 се почива. След това може да се повтори.

При всеки е индивидуално, но за оптимален срок се смята 10 дни. Все пак зависи и от състоянието на имунитета.

Поздрави!

# 155
Искам да попитам кога е най-добре да започнем прием на витамини, за да подсилим имунната система, колко време да се приемат и има ли опасност от предозиране?
Бих искала да спечеля Мечетата с мултивитамини, защото моя син ще ги хапва с удоволствие.

# 156
  • София
Искам да попитам кога е най-добре да започнем прием на витамини, за да подсилим имунната система, колко време да се приемат и има ли опасност от предозиране?
Бих искала да спечеля Мечетата с мултивитамини, защото моя син ще ги хапва с удоволствие.

Най-подходящ период е от 15.09 до 15.05!

Освен витамини е добре да се добавят Мечета за имунитет (https://pediakid.bg/produkt/pediakid-gommes-immunite/) или Мечета с Vit. D3 (https://pediakid.bg/produkt/vitamine-d-3-дъвчащи-мечета/) на Pediakid. Като последните могат да се дават и целогодишно ( с изключение на летните месеци, когато слънцето е достатъчно силно).

Опасност от предозиране няма, когато се спазват написаните дозировки!

Поздрави и успех в играта на Pediakid!

# 157
Колко време е добре да се пият витамините от често боледуващо дете и трябва ли да е напълно здраво когато се започнат?Бих искала да спечеля Мечетата с мултивитамини.

# 158
Детето яде много сезонни плодове, но избягва зеленчуците. Има ли подходящ сироп, основно за зеленчуци?

# 159
  • Кюстендил
Бих искала да спечеля мечетата с мултивитамини за моите момчета. А въпросът ми е колко време без прекъсване могат да се приемат те?

# 160
Мечетата с мултивитамини, защото дъщеричката ми е на такава възраст. Въпросът ми е - на какъв интервал трябва да се пият витамини и да се прави почивка, и ако това не се спази, възможно ли е организмът да привикне и те да не действат имуностимулиращо?

# 161
Избирам мечета с мултивитамини.
В една друга тема видях, че тези витамини се препоръчват на хора с розацеа, сина ми е с гъша кожа, която е овладяна към този момент, подходящи ли са за това кожно заболяване и как биха го повлияли.

# 162
Въпросът ми е витамините подходящи ли са са по-възрасьни?Дозата повече ли е за по-възрастни?Интересувам се за сиропа

# 163
  • София
Въпросът ми е витамините подходящи ли са са по-възрасьни?Дозата повече ли е за по-възрастни?Интересувам се за сиропа

Да, подходящи са! Това важи за всички продукти на Pediakid!

Но най-вече за мечетата! Като възрастните обикновено приемат дозировката за деца над 5 г. Разбира се, ако е мъж от 120 кг, дозата ще е по-висока.

Принципно сиропната форма е за деца! Не че не може да се приема от възрастни. В по-висока доза задължително!

Поздрави!

# 164
  • София
Избирам мечета с мултивитамини.
В една друга тема видях, че тези витамини се препоръчват на хора с розацеа, сина ми е с гъша кожа, която е овладяна към този момент, подходящи ли са за това кожно заболяване и как биха го повлияли.

При розацея  се препоръчват Мечета с Омега 3 на Pediakid (https://pediakid.bg/produkt/pediakid-gommes-omega-3/), като профилактика, за да не се получи засягане на очите!

От шестте вида мечета на Pediakid, тези с мултивитамини са най-универсални!

"Гъшата кожа" ( на лат. keratosis pilaris) не дерматоза, а по-скоро е симптом. Подходящо е да  се поддържа с продукти,  които съдържат урея (напр. серията Urelia на ISISPHARMA https://www.isispharma.bg/range/urelia/).
Може да използвате и Мечетата с мултивитамини (https://pediakid.bg/produkt/pediakid-gommes-multivitaminees/).

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт