WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 993
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка? - Кола маска и самобръсначка. Много се режа със стандартната самобръсначка и бързо се изтъпяват ножчетата.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка? - Да е със сменяеми ножчета, като цяло.

# 151
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Винаги съм използвала дамска самобръсначка.

# 152
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
За краката и ръцете използвам епилатор. За подмишници и триъгълник - самобръсначка.
Що се отнася до затруднения - не съм намерила дамска бръсначка, която да ми хареса. Повечето са за многократна употреба. Заради гел ленти някои не отстраняват косъма от нула, а остава разстояние до кожата. Някои марки са с наистина тъпи ножчета и рискът от порязване е голям. Купувам самобръсначка, предназначена за мъже, използвам я един път и заради хигиена я хвърлям.

# 153
  • София
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?

Използвам самобръсначка. Притеснението ми идва от порязване при нова и бързото изхабяване на вече използваната веднъж.  Понякога получавам ситни пъпки и подкожни косъмчета.
За мен е важно самобръсначката да има ленти отстрани, да не възпалява кожата и да издържа повече от едно епилиране на краката.

# 154
Ползвам дамска самобръсначка, но се приъеснявам да не се порежа.

# 155
- Използвам самобръсначка. Не се сещам за някакво затруднение. 
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
- Да има много ножчета.

# 156
  • София
Преди време съм използвала самобръсначка, но без екстри. Сега използвам на WILKINSON със  специална система за защита от порязване Skin Guard, резервоари с иновативен овлажняващ гел. При самобръсначките проблема ми е, че бързо се изтъпяват ножчетата или последствия като порязване.

# 157
Кола маска , епилатор и самобръсначка...
За самобръсначката ми е важно да има много ножчета.не ме затруднява въобще

# 158
Използвам епилатор  или депилатни ленти, избягвам самобръсначката защото получавам зачервявания и понякога се порязвам въпреки че съм изключително внимателна а и когато я ползвам след това веднага имам врастнали косъмчета, другия недостатък на самобръсначките е че бързо им заминават ножчетата.

# 159
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка? - кола маска и самобръсначка.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка? - Да е с повече ножчета и да се движи гладко и леко.

# 160
  • При децата ми
Използвам самобръсначка. За самобръсначката държа да е две ножчета и да се движи гладко и леко.

# 161
  • София
Използвам самобръсначка. Важно при избора на самобръсначка е да е безопасна, удобна, да се движи гладко и ножчетата да са остри по-дълго време.

# 162
Използвам епилатор. Когато бързам и нямам време самобръсначка.

# 163
  • Стара Загора
По препоръка на приятелка преди няколко години пробвах самобръсначка на Wilkinson (Xtreme 3 Beauty) и от тогава не заменям марката. Имам няколко, вкл. със сменяеми ножчета и само с тях поддържам гладка и сравнително 'спокойна' кожата ми. Изключително чувствителна е и преди да открия марката, имах страшни проблеми с рани и обриви. Като драна с нож изглеждах и ме питаха какво ми има на краката.
Освен че са добре наострени ножчетата, мога по 6 месеца да си карам с една самобръсначка. Минус е, че в началото се порязвам и при внимателно бръснене, но е нормално. Друг голям плюс е предпазната лента, която се протрива и захабява, но никога не се е разлепяла и още повече след 2 употреби. А преди това често ми се случваше с другите марки.

Та за мен е важна освен тази лента, да обещава гладко и безболезнено бръснене. Предвид проблемната ми кожа, както вече стана ясно, не мога да ползвам друг метод за обезкосмяване на краката си. С епилатор ми излизат подкожни косми, а след процедурата съм буквално рак червена и 3 дни е абсурд да сложа къси панталони или поли. Колата маска ме боли, така че спасението ми е самобръсначката. А откакто открих Wilkinson, буквално се родих! Винаги имам поне по 2 нови в шкафа в запас и ще се радвам да пробвам новата. Simple Smile

Успех на всички!

# 164
По принцип ползвам епилатор, но като всяка жена правя всичко в последния момент, тогава прибягвам към самобръсначката.

Общи условия

Активация на акаунт