WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 992
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Използвам самобръсначка. Предпочитам да е с подвижна глава и лентичка с успокояващ кожата гел. Порязванията не са приятни.

# 136
Ползвам самобръсначка. Нищо не ме затруднява, освен малко почистването. Проблем ми са някои самобръсначки, които въпреки цената си са почти еднократни..

# 137
В домашни условия използвам най-често епилатор. В редки случаи използвам самобръсначка. Не мога да кажа, че нещо ме притеснява при използването, освен рискът от порязване. Виждам, че новата WILKINSON® Intuition®  е със специална защита от порязване и с удоволствие ще я пробвам при първа възможност.

# 138
  • in Wonderland
Използвам самобръсначка и епилатор  и засега не съм имала трудности Simple Smile.

# 139
Използвам самобръсначка, защото само така не ми се появяват много болезнени подкожни косъмчета. Затруднявам се единствено в това да не се порежа.

# 140
  • София
Избягвам да се епилирам в домашни условия, защото нямам епилатор - не мисля, че мога сама да се справя бързо и качествено. Пробвала съм ленти на принципа на кола маска, на известна марка, но не съм доволна от резултата.

# 141
Самобръсначка ползвам и внимавам да не се порежа, това единствено не ми харесва.

# 142
Самобръсначка използвам, става бързо, но понякога пропускам косъмчета.
Купувам си такава с три ножчета и подвижна глава.

# 143
  • София
Използвам коламаска в домашни условия за ръце. За останалите зони използвам услугите на козметик.
Рядко ми се налага да използвам самобръсначка, но при избор залагам на по-големия брой ножчета.
Не ми харесва това, че понякога остават къси косъмчета.

# 144
Епилатор за краката, но за интимната зона ползвам самобръсначка. Задължително с повече ножчета и удобна дръжка за безопасно ползване.

# 145
Ползвам епилатор, а за определени зони - самобръсначка. Притеснява ме да не се порежа, както и появата на подкожни косми.

# 146
 Ползвам самобръсначка и епилиращи ленти!
При самобръсначката много бързо се изхабяват ножчетата и замърсяват. При лентите не идва финансово изгодно да се ползват!

# 147
самобръсначка и нищо друго Simple Smile

# 148
Аз използвам предимно самобръсначка, много рядко кола маска или фотоепилатор. Вече открих сезона на роклите и полите и обезкосмяването на крката е кажи-речи през ден. Blush Това, което ме затруднява с повечето бръсначки, е липсата на ленти за гладко плъзгане, съответно често ме драскат и правят червени точици. Също и на повечето марки бързо им се похабяват ножчетата и скоро започват да ме драскат. Засега най-добрите, които съм намерила, са на Wilkinson sword, точно заради качеството на ножчетата, това че са повече ножчета, и лентите отстрани. Доброто съотношение качество/цена също ме е спечелило. В комбинация с добър гел за бръснене и редовно ексфолиране са перфектни. С удоволствие бих пробвала и новата бръсначка за двете посоки, изглежда ми наистина качествена и хубава.

# 149
  • Пловдив
Използвам епилатор, а за някои зони - самобръсначка. Притеснението ми е от порязване.

Общи условия

Активация на акаунт