WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 983
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Обикновено използвам дамска самобръсначка, по-рядко епилатор! Неприятното е,че понякога се порязвам! Бих се радвала да пробвам Wilkinson!

# 121
  • Бургас
Ползвам епилатор и самобръсначка.Все пак трябва да се внимава със самобръсначката.

# 122
  • София
1. Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Отговор: Използвам стандартна самобръсначка. Затруднява ме почистването на самобръсначката от натрупалите се косъмчета между ножчетата.

2. Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Отговор: Удобна, лека, с подвижна глава и с повече ножчета.

# 123
Под мишниците с епилатор.Краката със самобръсначка,космите растат бързо и от бръсненето се появяват ранички.Търся бръсначка с меки възглавнички

# 124
Ползвам епилатор или самобръсначка. Проблемите ми със самобръсначките е, че бързо се изтъпяват и често успявам да се порежа. А най-важното може би е да бъде удобна за хващане и да не се изтъпява толкова бързо.

# 125
  • София-Младост
Ползвам предимно епилатор, от скоро и фотоепилатор...рядко употребявам самобръсначка, само при спешни случаи, но не съм имала проблем с ползването и.

# 126
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
В домашни условия ползвам епилатор и самобръсначка. Избирам такава, която лека, удобна и с повече ножчета.  Голям проблем ми е порязването, което е неизбежно Simple Smile

# 127
  • София
Използвам  фото-епилатор, преди процедура минавам със самобръсначка. Проблема със самобръсначката е, че се порязвам при някои специфични участъци.

# 128
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?

Използвам самобръсначка, защото е по - лесно, бързо и удобно за мен, макар и да се налага често да се бръсна. Затруднява ме бръсненето на подмишниците, не знам защо все нещо остава и често се порязвам.

Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?

Важно е да бръсне добре, да не се изхабява твърде бързо, да е подвижна и минава добре покрай извивките и да е на достъпна цена. А и да не е твърде порязваща, защото имах такава, която ми белеше кожата като картофобелачка.

# 129
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Домашен фотоепилатор и самобръсначка на част от зоните. В края на бременност съм и за този период, както и периода на кърмене залагам изцяло на самобръсначка. Като затруднение и проблем при използването на самобръсначка мога да спомена това, че на някои гънки се порязвам.

Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?

Удобство, брой ножчета.

# 130
Използвам самобръсначка. Гледам да е с подвижна глава и повече ножчета. Проблем са порязванията.

# 131
Ползвам самобръсначка . Няма нещо, което да ме затруднява при използването й ,но много ме дразни като се порежа.А виждам че Wilkinson има защита от порязване ,което е хубаво. При избора си взимам тази ,която е с повече от 2 ножчета и е  на промоция.🙂

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 11:55 от sanny2

# 132
Използвам епилатор или самобръсначка. Когато избирам самобръсначка гледам да е с 2 или 3 ножчета и подвижна глава. Единственият проблем, който имам при използването им е, че понякога се порязвам.

# 133
  • Бургас
Използвам епилатор и самобръсначка. Когато избирам самобръсначка гледам да е с подвижна глава.

# 134
Самобръсначка, много ми е удобно

Общи условия

Активация на акаунт